2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

hepinizin kuzularına maaşallah kızlar buda benim kuzum teyzeleri bakalım sizler görmeyeli büyümüşmü

Eklentiler

• $ALIM4144.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 20
biraz küçük oldu ama neyse idare edin üstüe tıklayınca büyüyozemuszemus

oh insanın içi açılıyo vallaa
hepsine teek tekk baktım ve ayrı ayrı ne yazılırki bu güzelliklere maşallah hepsine çok içten söylüyorum bütün bebekler tatlıdırda bizim topiğin bebeleri bi başka sanki yaaaa

aynen katılıyorumm.bizim topiğin bebişleri bambaşka canımmmm...vereliniortak

senin bacaklarını çoraplarını eteğinis sevsinler böcük yerim seni maşallah çilek gibiolmuşun kuşum...
ya mama yerken benı cektı su annem sacımı basımı duzeltmedım cektı benı laelaelaelaelae
herhalin güzel teyzem maşallah sana
maşallah ömürümüze

yerim seni ayıııı gel burayakaydirigubbakcemile3
ben mi ayıyı yesem o mu beni yese seni gidi yakışıklı ben ikinizi birden yiyeyim...
ooo maşşal mirayıma koca kız oldu tatlılığa güzelliğe bak maşşallah sevsin onu teyzesi...

şımarıyor kılotlu corabını yıdıgım :asigim:
canım benim maşallah çok güldüm allah seni yaşatsın şaban geldi aklıma bir filminde kurmuştıu oda bu cümleyi... çok yaşa emi
burağım kuzum kocaman olmuşun sen teyzem sibel maşallah kız arasa benzettim burağı...
hepinizin kuzularına maaşallah kızlar buda benim kuzum teyzeleri bakalım sizler görmeyeli büyümüşmü

büyümezmi hemide nasıl maşallah alımlı alımlı bakmışta yesinler onu
kesinlikle katılıyorum canımolumunekankayizsmile

zatiii kızlara zaafım var..koymayın yav bu fıstıkları kıskanıyom haaaa.....gelir yerim hepiniiiiii.......

ISTE BENIM BUGUN CARSIYA GITIK ANNEMLE BABAMLA COK GEZDIK EVE GELDIM GULUCUK SACIYODUM:ecrin_bebek:

maşallah senin kırmızı eteğini yerim ben kız melek bu çocuğu süsle süle kapaıvercekler erkenden erkekler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

işte benim meleğimde burda teyzeleri

kız sen teyzoşlara totonumu gösteriyon ısırırım totonu maşallah adaşım çok tatlı bi kızın var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…