2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Maşallah kuzucuklara...
Elifffff... Kız kabak kafaymış Gencercik. Bayılırım keltoş bebişlere. Aksi gibi Esra da saçlı :)))) Saçlarına kurban olurum ben kızımın....
Duruya da maşallah o da sırma saçlı Esram gibiii

büyüyorlar valla Ayşegül bide bakacağız ana okulu-okul derken genç kız olacaklar..
bazen büyümesinler diyorum hep böyle koyduğum yerde dursun gözümüğn önünde olsun bazende aa ne biçim düşünüyorum.büyüsün tabii

kızlar bebek arabanızın markası ney memnunmusunuz

Pierre Cardin canım memnunum ben çok ağır değil kapaması açmasıda kolay uğraştırmıyor.

Selma maşallah Zeynepime kocaman kız olmuş keltoş kızım.

Burcu teyzesi sağol zaten iki tel saçı vardı onlarda döküldü,kaydirigubbakcemile3 ama ben bu şişko keltoşa aşığımkaydirigubbakcemile2

BURCU,CANDY,ELıF,SELMA..maşallah yaa bayıldım prenseslere ve yakışıklı prenslere
tüm bebişlere hepsine hepsine maşallah
allah nazarlardan saklasın hepinizi

burası prens ve prenseslerle dolmuş hepsine kocaman maşallahhhhhhh Allah hepsini nazarlardan saklasın bahtlarıda kendiler kadar güzel olsun inş.

hülya(yaren),gülşah,tuğba sağolun kızlar,
tuğbacım maşallah canım mertkana, çok tatlı bu parmaklar herhalde, yerim o minik parmaklarını onun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…