2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah sana ne güzel gülmüşsün sennn..

oyy çok tatlı maşallahh..bu sefer olmuşşş..

he gıı büyük duruyo zeynebim.daha agustosta 4 olacak maşallah.buda 3 kilo dogdu..kaydirigubbakcemile3

bunlar açılmıyo canım..

ayy abi olmuş buu
Bi resimde bizden teyzoslar MASALLAH
çıtı pıtı kız olmuş ya çok tatlıııı

kız bunun boyu maaşaallah çok uzun olacak...maaşaallah kuzuma ya

buda büyük prensesim zeynom
amanda aman ablaya bak sen yaa maaşaallah

iki melegiminde bugünkü halleriii

ıste ozge hanım hafta sonu bulusmadan resım
amandA AMAN ANASINA BAK KIZINI AL
AYYY Gözlere bak sen maaşşaallah
ayy duygu çok tatlı bu ya maaşaallah

Ecem,Defne,Ömür,Zeynep ve Zeynep (Abla) hepinize maşallah çok tatlısınız yerim ben sizi ..
Ayşegülcüm Defne ablasına benziyor .zemuszemus
Duygucum senin Zeynonun ne güzel çok saçı var maşallah , malesef benim Zeynom kel:sinifsinif: bir sürü toka almıştım heveslenip ama nerde iki tel saçı vardı onlarda döküldü..:ecrin_bebek:

oy oy bal olmuş bu yaa.maşallah.yerim o senin tombik ellerini....

yemeye nerden başlasam acabaaa bilemedimm sempatiksalakcinni

ilahi Zeynep nerdende buluyorsun bu lafları...kaydirigubbakcemile3

Ecem maşallah sana valla her resminde biraz daha büyümüş görüyorum.

Tesekkür ederiz teyzoslar sulu sulu öpücükler yolluyo Ecem hepinizeopuyorumnanaktan koca kiz oldu melegim

Aysegül masallah meleklerine canim
Defne kocaman olmus valla selvi boylu olcak kusum Zeynep ablasida pek güzel fistik fistik masallah

ömür beyede masallah çok tatli

Duygu kizin çok seker masallah ne güzel saçlari var bol bol toka takarsin ne güzel

ay bu topıkte ne guzel prensesler var ya ne guzel prensler allah nazardan korusun hepsını

kızlar ya ozgeyı yolda goren akraba herkez hep ay dıyerek sevgı sımdı yavru sınek ısırından yuzu cok kocaman yara oldu 2 gundur resmen ıcımız gıdıyo bugun ozel hastanede 4 afet ılac verdı ınsallah gecer cabukmafoldumben

ay bu topıkte ne guzel prensesler var ya ne guzel prensler allah nazardan korusun hepsını

kızlar ya ozgeyı yolda gorenherkez akraba herkez hep ay dıyerek sevdı sımdı yavrum sınek ısırından yuzu cok kocaman yara oldu 2 gundur resmen ıcımız gıdıyo bugun ozel hastanede 4 adet ılac verdı ınsallah gecer cabukmafoldumben

geçmiş olsun canım..evet ayy diye seviyolar maşallah diyen pek yok...canım kıyamam ya...

evet canimmm benim zeynomun saclari cok masallah... hergün bi toka hergün bi toka... olsun sizin bebislerde masallah cok tatlilar yaaa.... Allhim bizlere bagislasin!

Melekcim çok geçmis olsun canim

evet canimmm benim zeynomun saclari cok masallah... hergün bi toka hergün bi toka... olsun sizin bebislerde masallah cok tatlilar yaaa.... Allhim bizlere bagislasin!
amin canim

Bi resimde bizden teyzoslar MASALLAH

ah canım benim. her zamanki gibi masum bir tatlılığı var bu kızın. maşallah

buda büyük prensesim zeynom

iki melegiminde bugünkü halleriii

maşallah defne ne kadar büyümüş ne zamandır görmüyordum. dünürüm sanırım defne burak'tan uzun mu olacak ney? şöyle bir alıcı gözüyle baktım da :)

oyy maşallah zeynebime de. nasıl da yakışmış ablalık..uslu bir kız olduğu duruşundan belli maşallah

maşşalah ömür'e. o da burak gibi sarı. gözler süper, bir behlül daha yetişiyor sanırım..

ayy canım benim.. gülüşüsü sevsinler senin. ne tatlısın öyle. maşallah sana

geçmiş olsun tatlım.maşallah falan takmışmıydın? bizde de var ma çoğunlukla takmayı unutuyorum..Burak'da hemen gece huysuzlanıyo, ağlayarak uyanıyo öyle olduğunda. Rabbim tüm bebeklerimizi korusun nazardan :Saruboceq:

ayy abi olmuş buu

amandA AMAN ANASINA BAK KIZINI AL

AYYY Gözlere bak sen maaşşaallah

teşekkür ederiz teyzelerii..aman uzun olsunlar..saglıklı olsunlarda...aslında çok yakından bakınca pek benzeten olmadıı.ama tabi az ad olsa benzeyecekler nede olsa kardeşler..sempatiksalakcinni

sibelin burak ına , zeynepin ipek ine , aykızzın ecem ine ,papatyanın hem defne sine hemde zeynosuna , 1tahelerimin ömür üne , duygusuzduygunun zeynep ine, hepsinin kankisi olan gencer kuzey ve hepsinin teyzesi olan benden kocamannn maşallah ve mis mis öpücükler çok tatlısınız hepiniz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…