2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Miray zilli kocaman olmuşsun maşallah sana.

Esra'nın gözlerine bitiyorum ben maşallah düşüncelere dalmış kuzum.

Derin maşallah kuzuma sen merak etme annesi çabuçak toparlar kendini sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf olsun hiç önemli değil.dualarımız kuzumla.

ANNİŞLER MELEKLERİN ÜST BALDIRDAN Bİ ISIRIK ALABİLİRMİYİM.BEN ÇOK SEVERİM KUZUMUNDA POPO BALDIR ISIRMAYI

bal böceğim, çok canlar yakarsın sen valla.
:Saruboceq:

Sağol canım benim

Selma, Havva, Ayşegül ve Hülya (yaren-h) teyzelerim, çok teşekür ederim. öpüyorum ellerinizden kaydirigubbakcemile3

Biz de tombiş yanaklarından öpüyoruz kızımla fıstığım benimmmm

zemuszemuszemuszemus

Esra'nın gözlerine bitiyorum ben maşallah düşüncelere dalmış kuzum.

ANNİŞLER MELEKLERİN ÜST BALDIRDAN Bİ ISIRIK ALABİLİRMİYİM.BEN ÇOK SEVERİM KUZUMUNDA POPO BALDIR ISIRMAYI

Sağol teyzesi :kedi: ısırabilirsin ne demek...

maşallah ya nasıl tatlı.büyümüş baya görmeyeli..

oo ipek'cim oturmaya mı başladın sen.? ne tatlısın öyle. burak daha tek başına oturamıyo, dengesi şaşıyo şaşkının :)

ıste ozge hanım hafta sonu bulusmadan resım

off yine süslüyüm, yine güzelim, yine artis gibiyim ya..pozu sanırım bu..:)

Sibel maşallah oğluna pek bi yakışıklı havalı çıkmış.

Zeyno naptın kız sen kuzuma flaşlımı çekiyorsun şaşkın ördek seniiiii.bende ara ara destekle oturdur dıbi yapıyorum çok mutlu oluyor ama hemen sola çekiyor sonrada yan yatmış oluyor.

Melek maşallah senin kokoş kızına zilli tamda makineye bakmış.

ipeğim, bal böcüğüm. yerim ben seniiiii yerimseniben

sagolun teyzoşlar.
ipek oturuyor ya hatta yatıramıyoruz artık. yatar pozısyona gecınce basıyo cıglıgı. dıkılıp kalkmaya oturmaya calısıyor. doktorumuz da kendısı oturmaya calısıyosa demekkı buna hazırdır cok uzun surelerle olmadan oturtabılırsın dedı.
baya baya da denge kuruyo zıllı pek devrılmıyo saga sola kaydirigubbakcemile3

maşallah delikanlı olmuş buu.pekte neşelii..

oy yerim ben bakışı.maşallah pek şeker bunlarr.
benim kızda çook oturur pozisyona geliyo ama ben daha oturtmadım hiçç..

ıste ozge hanım hafta sonu bulusmadan resım

off yine süslüyüm, yine güzelim, yine artis gibiyim ya..pozu sanırım bu..:)[/QUOTE]

kız özge maşallh sanaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…