canımm çook şirinlerrr güle güle kullan :Saruboceq::Saruboceq:
Papatya cicileriniz çok güzel ve kullanışlı hala bilipte tam ihtiyaç duyulanları almış
İyi günlerde kullansın bebişin..
çok güzelmiş güle güle kullan papatya.
papatyacım çok tatlı pikeniz.güle güle kullansın küçük hanım...
hayırlı olsun canım çok güzelmiş pike takımı
diğerleri de zaten gerekli olan şeyler, halamıza teşekkür edderiiiiz a.s.
Evettt bunlarda bugün halamızın aldığı cicilerimiz....
kızlar selam.
geçtiğimiz hafta sonu kızımızın beşiğini aldık.
minyatür oyun parkı gibi. ama oyun parkı olması için çok küçük.
benim yatak odamda yerim yoktu bu nedenle küçük olması gerekiyordu.
fiyatıda uygun geldi. tereddüt etmedim bile bende.
beğenilerinize sunulur... zemuszemus
İşte devamı...
Merhabalar...Babaannemizin ördüğü minik ponponlu yeleğimizzemuszemus
buda benm bebişin kıafeti
Evettt bunlarda bugün halamızın aldığı cicilerimiz....
canım gercekten pike takımına bayıldımm :lepi: nerden almış acaba sorsam ? :kedi:
kıslaarrrrr pek cici hepside bayıldm vallahi opuyorumnanaktan
Güle güle kullanın.O minicik tırnakları nasıl keseceksek?Ben kesemem ya
maşallah kızlar hepsi de çok güzel
papatyacım pike takımınız çok şekermiş
Canım çok güzelmiş ya yeşil yeşil..Güzel günlerde giysin inş..
Çok güzel.Allah üstünde görmeyi de nasip etsin.:Saruboceq:
kızlar hepinize tşkr ederim rabbim bebeklerimizin üstünde görmeyide nasip etsin inş.kıslaarrrrr pek cici hepside bayıldm vallahi opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi diilim galiba.
Pazartesi akşamı doktorumuza gittik.Kan uyuşmazlığı iğnemiz yapıldı.Oğluşuma baktık iyi maşallah.
Ama benim vücudumda böcek ısırıkları vardı ya onlar kabarmaya başlamıştı doktorum onu görünce bebek enfeksiyon kapmasın diye serum taktı.Kaşıntıyı ve kabarmayı önledi biraz.Ama yarın cildiyeye de bi git dedi.
Bi de benim bu aralar sabahjları uykudan uyandığım zaman böyle belimin üst tarafları çok ağrıyo sızlıyo.
Doktora söyleyince bi de böbrek ultrasonu çektir dedi.
Neyse Dün hastanaeye gittim.Salı günü olduğu için çok kalabalıktı,bir sürü köylü de gelmiş yazık dolu hasta.Zateen moralim o zaman bi düştü.
Sonra cildiyeye girdim baya bi sıra bekledikten sonra.Doktor baktı pire yada tahta kurusu diil korkmana geerek yok dedi.Bi böcek ama ne olduğunu ben de bilemem bir sürü böcek çıkıyo bu mevsimde deeeedi.Hamilelerin de kullanabileceği bir merhem yazdı.Biz de dün evi ilaçlattık.allaha şükür geçti galiba bugün iyiyim.
Buralar önemsiz kısımlar.
Gelelim asıl mevzuya.Böbrekler için ultrasona girdim.Doktor bakıyor.Daha önce ameliyat oldunuz mu dedi.Yooo dedim.Adam allah Allah ddeddi.Nolduki doktor bey dedim.Sağ böbreğinizi göremiyorum dedi.Bi daha bakalım dedi.sonra da sizin sağ böbreğiniz yok hanımefendi dedi.Ben inanamadım tabi ciddimisiniz diyorum bana da gösterdi sonra.Şok oldum.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Çok kötü oldum yaa.düşünsene 28 yıl sonra öğrendiğim şeye bak.Aklıma bebeğim geldi hemen ya onda da böle bişi olursa Allah korusun.Rabbim onu korusun.
Yıllarca böbreklerimle ilgili bir sürü problem yaşadım yok kum döktüm yok iltehap oldum,ama bugüne kadar hiç bir doktor beni bi ultrasona gir diye yönlendirmedi.Nerden biliyim ki benim de aklıma gelmedi.
O yaşadığım problemlerde bu sorunumu bilseydim belki de başka tedaviler kullanırdım.
Eşim beni almaya hastaneye geldiğinde arabaya binince kendimi tutamadım.O kadar kötü oldum ki.O da çok şaşırdı baktım o da ağlıyor.
Sonra araştırdık.Doğuştan tek böbrekli olan insanların diğer böbrekleri normale göre daha iyi çalışırmış.ama onun da eforunu ölçtürmek gerekiyormuş.Biz de en yakın zamanda fakülteye gidicez.İnşallah biricik böbreğim iyidir de başıma daha büyük işler açılmaz.
Böyle işte yaa.Paylaştığım kişilerin kimi çok üzüldü kimileri dalga geçti.
Ben de halimi çok iyi bilmiyorum aslında çok kötü bişi diil gibi ggeliyor bu yaşıma kadar nasıl yaşadıyssssam bundan sonra da yaşarım herhalde.
Ama büyük bi şok oldum.[/[/B]
ya canım şaşılacak bi durum valla ama bu yasına sorun olmaması çok güzel bundan sonra da hiçbir sorun yaşamazsın inş.
papatya çok beğendim canım güle güle kullanmak nasip etsin Allah
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?