selam canım hoşgeldin... zemuszemusselam kızlar, kısmetse benim de 23 temmuz doğum.
odaları hazırlamaya başladınız mı? daha erken mi?
Zeymuran ve papatya çok teşekkürler.Uyku seti park yatak için olanlardan aldım.Seçenek çok yoktu hep mobilya beşikler için var.Ama mavili aldım erkek diye.
selam canım hoşgeldin... zemuszemus
odanın siparişini verdik biz, bekliyoruz.
bence hiç erken değil. bir an önce hazırlamakta fayda var. aramızdan biri doğum yaptı bile baksanıza eyvahedigeldismile
senin odanda hayırlı olsun. güle güle kullanmak nasip etsin Allah.a gerçekten mi :) hayırlısı olsun
benim oda takımı geldi geçen hafta. ama halısı perdesi avizesi daha başlamadım. gidip gidip bakıyorum zaten :)
senin odanda hayırlı olsun. güle güle kullanmak nasip etsin Allah.
bizimde odada da sadece beşik ve bebek arabası duruyor ama ben bile gidip gidip onlara bakıyorum nedenini çözemediğim bir şekilde :1rolleyes:
Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah canım hepsi çok güzeller Ben de çıngıraklı patik aldım oğlumun ilk oyuncaını bayıldım dün geldi.
Ben de park yatak aldım aam içine bir türlü güzel uyku seti bulmaadım ayıp olmasssa sörler misin?
ÖLçüsü nası benim yatak 70*110 diye geçiyor
Markası ve fiyatı
sadece veobaby iyle petal bebe ninkini gördüm bende yan korumalılı istiyorum da ondan
Çook teşekkür ederim.nette görmüştüm ama sadece yeşil ve pembesi vardı.Aklımda bulunsun olmadı tekirdağa giderim çok saol.Bizim yataımız bu uyku setini de kırmızı almayı düşünüyorum inşallah kırmızısıda vardır...Benim park yatak da 80*110.Markası pembe mavi.Fiyatı da 90 TL.Yan koruması da var evet.Tekirdağ'dan bir bebek mağazasından aldım.
Benim de park yatağım kraftın kırmızı füme renklisi.Ben de başta kırmızılı olsun istedim ki kırmızıyı da çok severim.Ama kırmızı uyku setinde fazla üretilmiyormuş orada yoktu.Hem erkeğe de hepsi kırmızı olmaz gibi geldi.Mavi aldım ben de.Bir de satan çocuk her tarafını kaplayacak zaten uyku seti park yatak fazla görünmüyecek dedi.Belki daha sonra bir tane de kırmızılı alırım.Sonuçta bir tane yetmeyecek yedek lazım olacak.
Canım ben de de Kraftın en küçük boy park yatağı var.
Ama ben uyku seti bulamadım sen nereden aldın yaa?
Marka verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?