2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

arkadaşlar aşağıdakiler yavsib arkadaşımızın cicileri ..
güle güle kullansın pek şirinler ... opuyorumnanaktan

hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin canım kıyafetleri çekmedin sanırım dimi

bebek kıyafetleride var onlarıda ekledim nazosan sen bir zahmet eklediklerimi acarmısın olması lazım hepsi

oy oyyy yerimmm bennn.... hepsi bir birinden güzelll
tek eksik memeklerimiz kalmışşşş... ALLAHIM Hayırlısıyla gelmek nasıp etsinn :Saruboceq:

kızlar kusura bakmayın ben elimden geldigince ekledim resimleri kıyafetleri kapı süsü kutusu mobilyası herseyini ama buraya tam koyamadım sagolsun nazosan arkadasımız actı topige. eksikleri var kızımın odasının ama onlarıda sonra yapacagım acelesi yok şimdilik tamam gibi.beşiginin yatagı ve ana kucagının örtüsü anneannesi yaptı.kapı süsünü kutusunu ben yaptım umarım begenmişsinizdir yavrusum gelsin iyi günlerde saglıcakla kullansın benim tostiş yavrum

nazosan tekrar tşk ederim.herkez aldıklarını saglıkla iyi günlerde kullansın.iyi dilekler içinde tşk ederim herkeze.bebgin herseyi hazırda ben hastane cantamı hazırlamadım onları yerleştireyim bari bugün tam olsun artık

canım ne demek aşkolsun.. opuyorumnanaktan

yavsib ciğim bebek odalarımız aynı tek fark benimkisi düz beyaz
ben de yerleştireyim inşallah koyarım resimlerini
herşeyin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…