2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık?

melahatk Canım hepsi bir birinden güzell...
bende yavrusumun herşeyını hazırladım ama ne süslerimizi ne sekerlerimizi almadık henüz...

ALLAHIM güle güle kullanmanı nasip etsin :Saruboceq:

melahatk Canım hepsi bir birinden güzell...
bende yavrusumun herşeyını hazırladım ama ne süslerimizi ne sekerlerimizi almadık henüz...

ALLAHIM güle güle kullanmanı nasip etsin :Saruboceq:

amin canım odası geldi ama eksikler tamamlanmadı esyalar yıkandı ama canta bıle hazır degıl hakkımızda hayırlısı güzel dileklerin için cok tesekkürler

melahatk hepsi çoook güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:Ben de sepet ve kapı süsü alacağım ama daha var diye acele etmiyorum.Önümüzdeki ay onları tamamlarım.

Bu arada ben 2009 temmuz annelerındenım. Yasımıza 1 bucuk ay kaldı. O kadar cabuk gecıyor kı zaman anlatamam. Cok guzel bır duygu. Saglıkla gelsın bebeklerınız

Bu arada ben 2009 temmuz annelerındenım. Yasımıza 1 bucuk ay kaldı. O kadar cabuk gecıyor kı zaman anlatamam. Cok guzel bır duygu. Saglıkla gelsın bebeklerınız

Cook saolasın canım.. ALLAHIM nice nice yaslar göstersin bebeine..

Hayrlısıyla RABBİM annelik duygusunu bizede yaşatsınn :Saruboceq:

Melahatk hepsi birbirinden güzeller maaşallah ya....
hayırlısı ile kullanın inş...Bende daha sepet ve kapı süsü almadımm...

melahatk maşallah çok beğendim hepsi çok güzel boshayallersmile
iyi günlerde kullanın inşallah...

biz kendimiz yaptık kapı süsünü. bir ara fotoğrafını çekip koyarım...

sizlere fikir verdiyse ne mutlu bana

ben eminönünden havuzlu handan bı mazadan kampanya dahilinde aldın isterseniz özelden mail adresini yollarım

hayırlısıyla bebişlerimiz gelsinde önemli olan o

kızlar bu bebek şekerlerini koymak için yaptığımız sepet..

hastane yatağının başucuna bağlamak için yaptık. :))))) doğumda olsa nede olsa hastane, sevimli hale getirmek lazım değil mi?

buda siparişini verdiğimiz bebek şekeri. e tabi daha olmuş hali bu değil ama taslak bu...

Ay çok güzel yaa..

hastane yatağının başucuna derken yani yatağı biraz süslemek anlamında bence de güzel olur..
Hoşuma gitti bu fikir..sempatiksalakcinni Ben de alayım bu tarz bişiiiiiiiisempatiksalakcinni

Nazosan hepsi birbirinden güzel canım...
Değişik olmuşlar güle güle kullanın inş..​

kızlar bu da benim oğlumun beşiği. uyku seti ve yorgan aldık
yatak ve nevresim eksiğimiz var onu da yakında alıcaz inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…