• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

domates sanırım aynı günde gidiyoruz..Hangi dr a gidiyorsun ya da gideceksin ilerleyen haftalarda?

Evet tarihlerimiz aynı a.s
Kahraman Kolday'a gidiyorum
geçen hafta kalp atışını duyduk, önümüzdeki hafta 2. randevum var
sen kime gidiyorsun?

arkadaşlar ya genelde ankara izmir bursa dikkatimi çekiyor ist.arkadaşlar yokmu?hangi hast.gidiyorsunuz.ben medical park hast.düşünüyorum ama daha karar veremedim.

Bende de kabızlık vardı dün doktoruma söyledim ilaç verdi...dün gece kullandım iyi geldi...adını unuttum ama

yorum yazdıgıma pişman oldum gercekten..
ben kötü niyetle yazmamıştım oysaki..
sadece başımdan geçeni yazmıştım..bi dahamı tövbe yanii..
ama artık herkesin bilinçli oldugunu düşünüyorum..ve hepimiz birbirimizden farklı şeyler yaşadığımızın farkındayız...
mide yanması yok diye problem oldugunu düşünmek garip degil mi?
kafaya takacak daha ciddi şeyler var bence hamilelikte...

ah canım benim sen niye krıldın yanlış anladınki şimdi.biz sadece dr.yaptığı yorumu eleştirdik seninle hiç bir bağlantısı yokki.sen yanlış anladın bizi :1hug:

ama artık herkesin bilinçli oldugunu düşünüyorum..ve hepimiz birbirimizden farklı şeyler yaşadığımızın farkındayız...

şekerim seninle bir alakası yok ki sen tabiki yorum yazmaya devam edeceksin :) biz sadece doktorun söylediği sözün nerelere gidebileceği konusunda yoğunlaştık o kadar :) sen kırılma canım lütfen :) opuyorumnanaktan

Evet tarihlerimiz aynı a.s
Kahraman Kolday'a gidiyorum
geçen hafta kalp atışını duyduk, önümüzdeki hafta 2. randevum var
sen kime gidiyorsun?
Ben şimdilik kendi tüp bebek dr um israel aruh a devam ediyorum alsancakta..Fakat ilk 3 ay bitince beni başka bir dr a yönledireceğini söyledi..Çünkü yüksek riskli gebelikler konumundayım..

Canım biz dr u eleştirdik.lütfen üzerine alınma,aşkolsun..:teselli:
Eğer bir dr. mide yanması varsa hamileliğin çok iyi diyorsa ve bunu mide yanması olmayan diğer hamile duymuşsa kendini kötü hissetmesi gayet doğaldır,garip değildir....
Düşünsene insan eyvah bende mide yanması yok,demek ki hamileliğimde sorun var diye düşünmez mi böyle bir dr açıklaması karşısında ??

Ben şimdilik kendi tüp bebek dr um israel aruh a devam ediyorum alsancakta..Fakat ilk 3 ay bitince beni başka bir dr a yönledireceğini söyledi..Çünkü yüksek riskli gebelikler konumundayım..

Anladım, inşallah hayırlısıyla geçer bu 7 ay hepimiz için,
yerimseniben

ben geldim kızlar... liyadora dün test yapıcam demiştin ne oldu canım?çölyakla ilgili bişey yokmuş dimi gerçi eşinde rahatlatmıştı ama yaptınmı merak ettim canım

Anladım, inşallah hayırlısıyla geçer bu 7 ay hepimiz için,
yerimseniben
Amin inşallah canım:Saruboceq:opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar... liyadora dün test yapıcam demiştin ne oldu canım?çölyakla ilgili bişey yokmuş dimi gerçi eşinde rahatlatmıştı ama yaptınmı merak ettim canım

Babam eczanede bulamamış..Belirtileri iyice araştırdım ,bende olmadığına karar verdik..
Çünkü çölyak belirtilerinin hiç biri yok bende...
Çölyak durumunda tedaviye rağmen anemi giderilemezmiş hamileyken..
Maşallah bende 14 hemoglobin...:nazar:

Cildimde de hiç bir sorun yok...

Amin inşallah canım:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Babam eczanede bulamamış..Belirtileri iyice araştırdım ,bende olmadığına karar verdik..
Çünkü çölyak belirtilerinin hiç biri yok bende...
Çölyak durumunda tedaviye rağmen anemi giderilemezmiş hamileyken..
Maşallah bende 14 hemoglobin...:nazar:

Cildimde de hiç bir sorun yok...

aman iyi çok şükür canım..

ya ben hiç doktora bile gitmedim daha cumaya randevu verdi doktorum sabırsızlıkla bekliorum sat 29 ekim benim gibi hala gitmeyen varmı.

bir hekimin bunu söylemesine şaşıyorum doğrusu :sm_confused:
ne saçma bir yorum ne saçma bir yönlendirme

Dahası var. Benim doktordan inciler bu kadarla sınırlı değil. Üç gün migren ağrısı çektim aralıksız. Gece gündüz kıvrandım. Adam normal dedi.İlaç alma dedi.Kabızlıktan kıvrandım ilaç ver dedim. Vermedi. Kayısı kompostosu yap sıcak sıcak önce taneyi ye sonra suyu iç ardından kahvaltını yap dedi.Folik asit dışında ilaç kullandırmıyor. Bulantım için de ilaç değil İki tane bileklik verdi. Bileklerime baskı yapıyor.Bi nevi akapunktur mantığı dedi.Kesmesede tam olarak azalttı biraz. Kayısı kompostosu da kabızlığımı geçirdi.Başağrım için de başıma eşarp bağlattı kocan masaj yapsın sende uyu geçer dedi . Tuhaf ama uyudum geçti.

Dahası var. Benim doktordan inciler bu kadarla sınırlı değil. Üç gün migren ağrısı çektim aralıksız. Gece gündüz kıvrandım. Adam normal dedi.İlaç alma dedi.Kabızlıktan kıvrandım ilaç ver dedim. Vermedi. Kayısı kompostosu yap sıcak sıcak önce taneyi ye sonra suyu iç ardından kahvaltını yap dedi.Folik asit dışında ilaç kullandırmıyor. Bulantım için de ilaç değil İki tane bileklik verdi. Bileklerime baskı yapıyor.Bi nevi akapunktur mantığı dedi.Kesmesede tam olarak azalttı biraz. Kayısı kompostosu da kabızlığımı geçirdi.Başağrım için de başıma eşarp bağlattı kocan masaj yapsın sende uyu geçer dedi . Tuhaf ama uyudum geçti.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim doktorda ilaca kesinlikle karşı kabızım dedim balık yağı iç dedi sonra ama dur içme iştahınıda açar kilo alırsın dedi kaydirigubbakcemile3

Back
X