2010 Temmuz Anneleri : )

nefertitiy bakalım bebek kaç kilo oldu. artık gramlardan kiloya geçtik. bidaha hamile kalmazsak bidaha doktora giderken bu heyecanları yaşayamıcaz. hamilelik aslında çok özel bi dönem. güzel haberlerini bekliyoruz.

Şulecik canım doktorun sana doğum tarihi için ne dedi merak ettim.
Benim sat 23 ekimdi.
Seninle haftalarımız aynı gibi ya merak ettim.

canım bana eğer normal doğum olursa 29 ila 31 arası dedi sezeryan olursa daha önce tabi ama şimdilik net bişi sölemedi.

nefertitiy bakalım bebek kaç kilo oldu. artık gramlardan kiloya geçtik. bidaha hamile kalmazsak bidaha doktora giderken bu heyecanları yaşayamıcaz. hamilelik aslında çok özel bi dönem. güzel haberlerini bekliyoruz.

ınsallah güzel kilolar almıstır.26 haftalık ıken 800 gr.bızımkı kücük biraz galıba.

Günaydın kızlar,

Nasılsınız?

Bugün ben bir uyuşuğum bir uyuşuk anlatamam...

Bir türlü kendime gelemedim.

Ben de yorucu bir haftasonu geçirdim ve yatılı misafirlerim vardı ama anladım ki o hareketli capri artık ağır vasıta olmuş ve artık misafir ğırlayacak durumu kalmamış.

Bundan sonra daha çok dkkat edicem yoksa hasta oluyorum.

Ayrıca canım çok sıkkın ve moralim bozuk.

Karnımı gören aaaa ne kadar aşağı inmiş felan diyince insan ister istemez endişeye kapılıyor.

Bir de şöyle diyorlar ben sana söyleyeyim senin bir aya kalmaz bu çocuk doğar. Ayyyyy kafayı yiyecektim.

Şuandaki tek duam zamanında, sağlıklı doğum yapabilmek. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Br ara fotoğraf ekler düşüncenizi alırım. Bakalım sizce de inmiş mi?

slm herkese. arkadaşlar güneş koruyucu krem kullanıyo musunuz?bu konuda doktoruna danışan var mı?ben sormayı unuttum doktoruma.oğlumu görünce heyecan yapıyorum heralde:) hangi markayı güvenle kullanabiliriz diye merak ediyorum.zararı olmasın bebeğime..

ayyy canım geçenlerde de annem inmiş göbeğin diye endişendirmişti beni..Göğüs kafesi ile karnın arasındaki mesafeye 4 parmak ve fazlası girebilyorsa o zaman indi diyormuşuz,değilse inmemiş oluyormuş..

Ayy seni en iyi ben anlarım herhalde.
Ben de de yatılı misafirler vardı ister istemez bir sürü iş yaptım ama eskisi gibi çok değildi aslında üstelik misafirim de çok yardımcı oldu.
Ama ben pestil oluyodum 1 saat içinde.
Enerjimizi bebişler yiyo ya bize bişi kalmıyo normal durumlar napalım hamişlik halleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…