• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Herkes kendini eklese daha iyi olacak...

Sonradan gelenler de olyuro çünkü..

Şunun basit bir yolu yok mu acaba?

ya aslında ben en son güncellenmiş listeyi bulamadım o yüzden bulduğum ilk listeyi güncelledim isteyen herkesi ekleyebilirim ya da bana en son güncel listenin yapıldığı tarihi söyleyin ona göre bulayım arkadaşlar:)

ya aslında ben en son güncellenmiş listeyi bulamadım o yüzden bulduğum ilk listeyi güncelledim isteyen herkesi ekleyebilirim ya da bana en son güncel listenin yapıldığı tarihi söyleyin ona göre bulayım arkadaşlar:)

O zaman bence biraz tabloyu sadeleştir bu benim fikrim tabi..Çok karışık..

Ayrıntılara gerek yok ki..

ısim, SAT, cinsiyeti, kilomuz, tahmini doğum tarihi yeter bence...Hem daha sadec olur hem de önemliler bunlar göz de yormaz..

günaydın hanımlar bişii sorucam size benim şimdiye kadar kusmam olmadı arada hafif hafif bulantım oluyor gibi sabah kahvaltısı yapıyorum ama çok az yiyebiliyorum öğlen sorun yok ama akşam oluncada ne yiyeceğimi bilemiyorum artık yağlı şeyleri hiç tüketemiyorum off nasıl beslenicem bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz

günaydın hanımlar bişii sorucam size benim şimdiye kadar kusmam olmadı arada hafif hafif bulantım oluyor gibi sabah kahvaltısı yapıyorum ama çok az yiyebiliyorum öğlen sorun yok ama akşam oluncada ne yiyeceğimi bilemiyorum artık yağlı şeyleri hiç tüketemiyorum off nasıl beslenicem bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz

Aynı ben...Böyle devam şu an yapacak birşey yok..Akşam olunca yiycek birşey bulamıyorum ya herşey midemi kaldırıyor, ağzımın tadı yok zaten..aynı bensin.

O zaman bence biraz tabloyu sadeleştir bu benim fikrim tabi..Çok karışık..

Ayrıntılara gerek yok ki..

İsim, SAT, cinsiyeti, kilomuz, tahmini doğum tarihi yeter bence...Hem daha sadec olur hem de önemliler bunlar göz de yormaz..

tamam olur nasıl isterseniz o zaman daha yeni bi tablo yapalım çünkü topic baya uzamış gitmişl ve takip een kimse olmamış bende yeni katıldım buraya biraz sadeleştirip tabloyu ekliyelim o zaman.

en son listeyi bulamadım malum baya ilerlemiş topic o yüzden ama en son lisyei bana bulursan ordan da düzeltebiliriz.

Canım en son katre yapıordu
Onun msjlarına baktım geçmişini okudum ama bulamadım bende

tamam olur nasıl isterseniz o zaman daha yeni bi tablo yapalım çünkü topic baya uzamış gitmişl ve takip een kimse olmamış bende yeni katıldım buraya biraz sadeleştirip tabloyu ekliyelim o zaman.

Bence de canım..Güncellemeyi bilsem ben de yapıcam ama bilmiyorum..

Sade bir şekilde, göz yormadan, gerekli bilgilerle güncellemek yeterli olur sanırım..

Doktora gitti keseyi gördü pıtpıtları duydu yok midesi bulandı......b:)) bu kadar ayrıntıya gerek yok ki tabloda:) Bu benim fikrim tabii...

Benim Sat 15 ekim..Tahmini doğum 20 temmuz..Kilom 60..

günaydın teyzoşlarımız..:ecrin_bebek:bebişimle bizide ekleyin :) bu gün tam tamına 8 hafta olduk..! doktorumuzun söylediği doğum tarihimiz.. 22 temmuz ve şuanda 52 kiloyum..!

Asıl aynı bennnn
bende ne yiyeceğimi bilemiyorum
Canım hiç bişey istemiyor

Sen kusuyorsun ama ben kusmuyorum böğğg yapıyorum arada geçiyor:)))))

Ay ne yesem ay ne yesem diye düşünüyorum akşamları...
Eşim diyor ki ;
---onu alayım da geleyim ..
----yok istemem..
----şunu yaptırayım?...
----ııh ıhh yağlı midem bulanır şimdi...
-----eeee ne yiycen?
-----ay ne bileyimmmm?..

konuşmalar böyle..laelaelaelaelae

herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.

Bence de canım..Güncellemeyi bilsem ben de yapıcam ama bilmiyorum..

Sade bir şekilde, göz yormadan, gerekli bilgilerle güncellemek yeterli olur sanırım..

Doktora gitti keseyi gördü pıtpıtları duydu yok midesi bulandı......b:)) bu kadar ayrıntıya gerek yok ki tabloda:) Bu benim fikrim tabii...

Benim Sat 15 ekim..Tahmini doğum 20 temmuz..Kilom 60..

60 kilomusun
:nazar::nazar:

benim sat 5 ekim tahmini dogum 11 temmuz kilo da 60

vlla kızlar akşamları yağlı yiyemiyorum canım istemiyor ama mutlaka çorba içmeye çalışıyorum. sabahları evden çıkmadan bir bardak süt ve 3 tane kuru kayısı yiyorum. işe gelince çok açık bir çay ve 1 simit. saat 11 gibi bir tane elma yiyorum. sonra öğle yemeğinde şirketten gelen yemekleri yiyemiyorum o üzden çorba, salata, ayran azıcık ekmek falan geçiştiriyorum. saat 3 gibi bir meyve yiyorum mandalina yada yine elma. akşamda evde çorba mutlaka sonrasında mideme ağır gelmeyecek bi şeyler yiyorum. sonra yine meyve yiyorum yada evde yaptığım meyve sularından içiyorum. aralarda fındık, ceviz falan yiyorum mısır patlağını çok severim onu yapıyorum :) böyle geçiyor işte.

herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.

Ben ilk dr randevuma 6 haftalıkken gitmiştim o zaman duyamadık iki hafta sonra tekrar gittim yani 8 haftalıkken duyduk kalp atışlarını ayrıca benim muayenelerim vajinal ultrasonla yapıldı karından ultrasonla sanırım biraz daha geç duyuluyor

Back
X