Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında ben en son güncellenmiş listeyi bulamadım o yüzden bulduğum ilk listeyi güncelledim isteyen herkesi ekleyebilirim ya da bana en son güncel listenin yapıldığı tarihi söyleyin ona göre bulayım arkadaşlar:)
günaydın hanımlar bişii sorucam size benim şimdiye kadar kusmam olmadı arada hafif hafif bulantım oluyor gibi sabah kahvaltısı yapıyorum ama çok az yiyebiliyorum öğlen sorun yok ama akşam oluncada ne yiyeceğimi bilemiyorum artık yağlı şeyleri hiç tüketemiyorum off nasıl beslenicem bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz
O zaman bence biraz tabloyu sadeleştir bu benim fikrim tabi..Çok karışık..
Ayrıntılara gerek yok ki..
İsim, SAT, cinsiyeti, kilomuz, tahmini doğum tarihi yeter bence...Hem daha sadec olur hem de önemliler bunlar göz de yormaz..
en son listeyi bulamadım malum baya ilerlemiş topic o yüzden ama en son lisyei bana bulursan ordan da düzeltebiliriz.
ya aslında ben en son güncellenmiş listeyi bulamadım o yüzden bulduğum ilk listeyi güncelledim isteyen herkesi ekleyebilirim ya da bana en son güncel listenin yapıldığı tarihi söyleyin ona göre bulayım arkadaşlar:)
tamam olur nasıl isterseniz o zaman daha yeni bi tablo yapalım çünkü topic baya uzamış gitmişl ve takip een kimse olmamış bende yeni katıldım buraya biraz sadeleştirip tabloyu ekliyelim o zaman.
Aynı ben...Böyle devam şu an yapacak birşey yok..Akşam olunca yiycek birşey bulamıyorum ya herşey midemi kaldırıyor, ağzımın tadı yok zaten..aynı bensin.
Asıl aynı bennnn
bende ne yiyeceğimi bilemiyorum
Canım hiç bişey istemiyor
günaydın teyzoşlarımız..:ecrin_bebek:bebişimle bizide ekleyin :) bu gün tam tamına 8 hafta olduk..! doktorumuzun söylediği doğum tarihimiz.. 22 temmuz ve şuanda 52 kiloyum..!
herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.
Bence de canım..Güncellemeyi bilsem ben de yapıcam ama bilmiyorum..
Sade bir şekilde, göz yormadan, gerekli bilgilerle güncellemek yeterli olur sanırım..
Doktora gitti keseyi gördü pıtpıtları duydu yok midesi bulandı......b:)) bu kadar ayrıntıya gerek yok ki tabloda:) Bu benim fikrim tabii...
Benim Sat 15 ekim..Tahmini doğum 20 temmuz..Kilom 60..
herkese günaydınn.kızlar bişi sorucam miniğinizin ilk kalp atışlarını ne zaman duydunuz karından ultrasonla.bide atışları normalde anne hissedermi.
Ben 7+4 de duydum..kalp atışları hissedilmez..sonraki aylarda hareketler hissedilir..Hayırdır?