• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese günaydıııın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
ben bugün kendimi iyi hissediyorum midem felan iyi çok şükür şimdiye kadarda kötü olmadım arada hafif sıkıntılar oldu bi arkadaş yazmış bende hiç belirti yok hatırlayamadım adını benimde öyle desem yeri var :)

umarım geçer yakında mide bulantılarınız bende hiç öyle rahatsızlıklar yok çok şükür.farkında bile değilim hemileliğimin bugün 16:00 da randevum acayip heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider.

Hadi hayırlısı, emin ol herşey güzel olacak... kaydirigubbakcemile5

Güzel haberlerini bize getirirsin inşallah...:Saruboceq:

bende listeye eklicem kişileri kaçırmayayım diye geçmişi okuyorum göremeyip atladıklarım olursa kusura bakmasınlar çünkü ben sürekli nete girmediğim için bazen atlayabiliyorum:) Capri,domates,gulll,hgs2002 hepinize günaydınlar nasılsınız?

günaydın sulecik yerimseniben
ben iyiyim ama biraz kasık ağrım var bugün
sen nasılsın bulantı var mı?

bende iyim çok şükür bulantı bende hiç olmadı çok şükür sadece bugün çok heyecanlıyım ilk defa doktora gitcemmopuyorumnanaktan

Doktora ilk gidişin mi? ahh canım nasıl heyecan vardır sende

güzel haberlerle gelirsin inş..opuyorumnanaktan

geçmişi okudumda dün yeni katılan arkadaşlarımız olmş öncelikle hoşgeldiniz ve güzel bir hamilelik geçiririz inş. hepberaber diyorummmm :D şulecik hadi bakalım canım güzl haberlerle bekliyoruz seni :) hgs canım çok geçmiş olsn bende hastalandım çabk atlattım çok şükür biran önce iyileşirsin inş....

kıslarrrr gördünüz mü 2009 temmz anneleri yılbaşı çekilişi yapıyorlar çok hoşuma gitti :kedi:

geçmişi okudumda dün yeni katılan arkadaşlarımız olmş öncelikle hoşgeldiniz ve güzel bir hamilelik geçiririz inş. hepberaber diyorummmm :D şulecik hadi bakalım canım güzl haberlerle bekliyoruz seni :) hgs canım çok geçmiş olsn bende hastalandım çabk atlattım çok şükür biran önce iyileşirsin inş....

teşekkür ederim canım,sana da geçmiş olsun... bebiş için kuvvetli olmamız şart opuyorumnanaktan

gunyadin cici hamisler .. nasilsiniz ??
hava buz gibi bugun yataktan hic cikasim yokkk .. basim agriyo .. geceleri en az 3 defa wc ye cikiyorum uykum bolunuyo sonra uyuyamiyorum sabahlarida hep yorgun kalkiyorum ... ama yinede icimde bi varligin oldugunu bilmek cok guzel opuyorumnanaktan

umarım geçer yakında mide bulantılarınız bende hiç öyle rahatsızlıklar yok çok şükür.farkında bile değilim hemileliğimin bugün 16:00 da randevum acayip heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider.

sulecik benimde randevum 5 de ama saat farki nedeniyle ayni anda randevuya giricez insallah .. ilk randevum su kalp atislarini bi duyuyaim her seyin iyi oldugunu bileyim dunyalar benim olacak ... insallah ikimizde aksam guzel haberlerle doneriz canim
kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim...inşallah kimse hasta olmaz..
hele benim gibi çalışanlar için çok zor mafoldumben

Yase sen hangi hastaneye gidiyorsun

çekirge doruk hastanesine gidiyorum şimdilik ama dr konusunda tam karar veremedim canım sen nereye gidiyosun?

kızlar pıtpıt değil resmen gümbürtü duyacaksınız :1rolleyes:
o kadar hızlı ve güçlü atıyor ki kalpleri :nazar::nazar::nazar:

aaah ah hani nerde ben de duymak istiyorum artık daha kaç haftalık onu bile bilmiyoruz :((((

Back
X