Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım geçer yakında mide bulantılarınız bende hiç öyle rahatsızlıklar yok çok şükür.farkında bile değilim hemileliğimin bugün 16:00 da randevum acayip heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider.
bende listeye eklicem kişileri kaçırmayayım diye geçmişi okuyorum göremeyip atladıklarım olursa kusura bakmasınlar çünkü ben sürekli nete girmediğim için bazen atlayabiliyorum:) Capri,domates,gulll,hgs2002 hepinize günaydınlar nasılsınız?
günaydın sulecik yerimseniben
ben iyiyim ama biraz kasık ağrım var bugün
sen nasılsın bulantı var mı?
bende iyim çok şükür bulantı bende hiç olmadı çok şükür sadece bugün çok heyecanlıyım ilk defa doktora gitcemmopuyorumnanaktan
bende iyim çok şükür bulantı bende hiç olmadı çok şükür sadece bugün çok heyecanlıyım ilk defa doktora gitcemmopuyorumnanaktan
geçmişi okudumda dün yeni katılan arkadaşlarımız olmş öncelikle hoşgeldiniz ve güzel bir hamilelik geçiririz inş. hepberaber diyorummmmşulecik hadi bakalım canım güzl haberlerle bekliyoruz seni :) hgs canım çok geçmiş olsn bende hastalandım çabk atlattım çok şükür biran önce iyileşirsin inş....
umarım geçer yakında mide bulantılarınız bende hiç öyle rahatsızlıklar yok çok şükür.farkında bile değilim hemileliğimin bugün 16:00 da randevum acayip heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider.
teşekkür ederim canım,sana da geçmiş olsun... bebiş için kuvvetli olmamız şart opuyorumnanaktan
kıslarrrr gördünüz mü 2009 temmz anneleri yılbaşı çekilişi yapıyorlar çok hoşuma gitti :kedi:
Yase sen hangi hastaneye gidiyorsun
kızlar pıtpıt değil resmen gümbürtü duyacaksınız :1rolleyes:
o kadar hızlı ve güçlü atıyor ki kalpleri![]()
ne kadar güzel bişey yaaa...bizde yapsak ya aramızda kaydirigubbakcemile3
olabilir mi aceba kimler katılmak ister ki :kedi:
bence katılan olur gibi...sonuçta gönlümüzden ne koparsa alırız ister anneye ,ister bebişlere...giren olmazsa ben sana, sen bana alır göndeririz opuyorumnanaktan