• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Dün bunu sormuştum ama kimse görmemiş sanırım..:kedi:

Ayy harika bi hamiş elbisesi bu bence.Bende şimdi netten bi oyun buldum hamile giydirme diye.Süper elbiseleri var ordaki kızın anacım kimin bu kadar kıyafeti olur ki hamilelik döneminde.Bu arada Liyadoracım sen bu resimde hamiş değilsin dimi?

Şu kıyafet işinde çok şanslıyız bence de.Yaz günü üfül üfül elbiseleri giyip çıkıcaz.Bu arada hava tüm yurtta soğuyormuş tvde hava durumu var da.Aman dikkat edelim kendimize hamişler.

Benim gibi çalışan hamiş adayları sizce biz izin kullanabilecekmiyiz?Sanırım sadece Eylül ayı ücretli izinde olucaz.Öfff ne zooor.Bebişlerimiz iki aylıkken işe mi başlayacağız.Neyseki dersim seçmeli ders.Seneye sadece 3 gün gidebilirim okula.Hiç yoktan iyidir artık ne yapalım:((

Kızlaaar bu arada bohcaci.coma girsenize harika hamiş gecelikleri ve pijamaları var.

Benim gibi çalışan hamiş adayları sizce biz izin kullanabilecekmiyiz?Sanırım sadece Eylül ayı ücretli izinde olucaz.Öfff ne zooor.Bebişlerimiz iki aylıkken işe mi başlayacağız.Neyseki dersim seçmeli ders.Seneye sadece 3 gün gidebilirim okula.Hiç yoktan iyidir artık ne yapalım:((

6 ay izin hakkı yok muydu sizde :uhm:

Ayy harika bi hamiş elbisesi bu bence.Bende şimdi netten bi oyun buldum hamile giydirme diye.Süper elbiseleri var ordaki kızın anacım kimin bu kadar kıyafeti olur ki hamilelik döneminde.Bu arada Liyadoracım sen bu resimde hamiş değilsin dimi?

Canım göğüs altından hemen büzgülü bol uzun bir elbise..Belime falan gelmiyor büzgü yani..ızmir de asansörde çekilmişti.Azcık hamile havası katmış gibi görünüyor sanırım fotoğrafta ...kaydirigubbakcemile3

Canım göğüs altından hemen büzgülü bol uzun bir elbise..Belime falan gelmiyor büzgü yani..İzmir de asansörde çekilmişti.Azcık hamile havası katmış gibi görünüyor sanırım fotoğrafta ...kaydirigubbakcemile3

Yok Yok tam tersi hamileysen çok şaşıracaktım kollar falan incecik te.Şimdi normal geldi yani bu cevap.Maşallah fizik süper.Güzel hatunmuşun...

6 ay izin hakkı yok muydu sizde :uhm:

Benim bildiğim 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası izin kullanabiliyoruz.Benim doğum temmuz sonu olucak gibi görünüyor.Yani haziran ve temmuz zaten tatil olduğu için öncesini kullanamayacağım.Ağustos da zaten tatil sadece Eylül izinli olucam galiba:((CADIARZU

Yok Yok tam tersi hamileysen çok şaşıracaktım kollar falan incecik te.Şimdi normal geldi yani bu cevap.Maşallah fizik süper.Güzel hatunmuşun...

Yok canım,ben kışın bu vakitlerde hamileydim..Şubatın 14 ünde yaptım zamansız doğumumu...
Güzel bakmışsın demek,teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar.......uzun süredir ortalama 1 aydır giremiyorum bu sayfaya sizlerden çok uzak kaldım önceki yazılanlara baktımda ben en son 11 kasımda girmişim..en son o tarihte paylaşımda bulunmuşum....ve bu saate kadarda yazdıklarınızı okumaya çalıştım ..bazen ayrıntılı bazende atlayarak...şuan ruhsal durumum çok iyi değil...aslında iyiydim.ama en son yazdıklarımı okuyunca nerdeyse ağlayacaktım...ben dış gebelikmişim..son paylaşımda bulunduğumdan 1gün sonra dr. gidecektim.zaten dr. gittikten ve dış gebelik olduğumu öğrendikten sonra beni hemen acil hastaneye yatırdılar .1 hafta ilaç tedavisi oldum..bebeğin değerlerinin düşmesi beklendi ve bebeğin değeleri düşerken de maalesef 17.gün tüpüm yırtıldı.acil ameliyata alındım..tabi bu arada hiç hastaneden çıkmadım.ameliyattan 4 gün sonra yani hastaneye yattıktan 21 gün sonra hastaneden çok şükür çıktım ..fakat tüpümün biri alındı...dr. halen normal hamile kalma olasılıpımın yüksek olduğunu söylüyor..ama ben çok korkuyorum.1 ay sonra gidip tekrar muayene olup diğr tüpümün ne durumda olduğunu öğrenip ona göre tekrar bebek yapmayı istiyorum...hemde çok istiyorum..çok korktuğum halde ve dış gebelik riskinin tekrar olmaolasılığına rağmen halen çok istiyorum.üstelik bu bebeği birkaç aydır istiyorduk ve ç0k büyük bir istekle beklemiyordum..ama şimdi onu kaybettikten sonra isteğim arttı.hamilelik mutluluğunu sadece 1 hafta yaşabildim...4 kasımda hamile olduğumu öğrendim 12 kasımda dış gebelik olduğunu...bunları hem rahatlamak için hemde bir dahaki bebekte dikkatli olmanız için paylaşıyorum...artık benim adımı silebilirsiniz.....inşallah Allah çok aratmadan sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olurum....Allah hepinize bebeklerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin....ikiz annelerinide tebrik ediyorum...bende ikiz annesi olmayı çok istemişimdir...belki arada bir bu sayfaya gelirim...ama önceki halim aklıma gelip çok üzülüyorum...hepinize hayırlı geceler...şuan hepiniz tatlı rüyalarınızdasınız.......

çok geçmiş olsun.ama lütfen ümidini yitirme.kötü bir dönem geçirmişsin ama herşeyde bir hayır vardır.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olrsun.

Kıslaar ben çıkıyorum içim sıkkın bugün.Hem de uyku bastı yine acayip.

Hepinize iyi geceler...

Güzel uykular bebişlerinize yarasın uykularınız hamişlerr...

:1hug: Sağol canım.Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik ?

1-2 gündür rahatım. büyüyor heralde bebiş. akıllanıyor giderek.. biraz yanma var. bulantı çok azaldı. ama 2 gündür işim vardı çizim yaptım çok. sandalyede uzun süer oturup dinlemediğim için sanırım bugun bi ara sancı girdi kesik kesik .. hemn yattım dinlendim. 3 saat uyudum .şimdi iyiyim...

senin nasıl gidiyor?

1-2 gündür rahatım. büyüyor heralde bebiş. akıllanıyor giderek.. biraz yanma var. bulantı çok azaldı. ama 2 gündür işim vardı çizim yaptım çok. sandalyede uzun süer oturup dinlemediğim için sanırım bugun bi ara sancı girdi kesik kesik .. hemn yattım dinlendim. 3 saat uyudum .şimdi iyiyim...

senin nasıl gidiyor?

Benim sabah bulantıları ve iştahsızlığı saymazsak,çok fazla uykumun gelmesi dışında iyiyim çok şükür..:1hug:

ben kaçıyorum.. biraz daha uyuyacağım galiba... garip bir uyku düzenim oldu.. şimdi yatar sabah ezanıyla kalkarım sonra 10 a kadar tekrar uyurum... eşim de sağolsun çok üzerime titriyor. ben doğurur doğurmaz 2. ye hamile kalmak istiyorum hoşuma gitti bu hayat dedim. dah a az ilgilenmeye başladı. korkuttum galiba kaydirigubbakcemile3

Back
X