- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
kızlar bugün kontrole gittik. Bebeğim 3050gr olmuş. şok oldum geçen hafta 2575gr demişti. Gerçi boyu uzamış dedi doktor. O yüzden de kilosu ağır gösteriyo dedi. 1 ay var daha bu gidişle 4 kg olcak heralde.maşallah maşallah .ben toplamda 7 kilo aldım. Bebek 3kg. Inanamıyorum nasıl oldu. Ama bayaa göbeğim sivri ve önde yani artık yürüyemiyorum acaip kasıklarıma baskı yapıyo. Doktor istirahat edin biraz fazla dolaşmayın ortalıkta dedi. Zaten dolaşamıcam artık. Izne ayrıldıum. Pazartesi sabah rapor için hastaneye gidicem. Sonra da şirkete gidip raporu vercez eşimle birlikte. çekmeceleri boşaltıp eve gelcez artık evdeyim yani. Görüşürüz kızlar benden haber bu kadar.
flowercimbenim annemle kayınvalide rahmetli zaten canım senin annen çok ilgili ama bazı arkadaşların ailesi hiç arayıp sormuyor merak etmiyor sağmısın iyimisin diye konu maddi değil zaten canım
gönül almak zaten kimsenin kimseden bir beklentisi yok kimse başkasına güvenip yapmıyor çocuğunu ama insan ilgilenildiğini aynı heyecanı kendi ailesininde yaşadığını görmek istiyor