• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Medaaaa canım gözün aydın demek sen de doğurdun.Ohh ohh maşallah.

Krikitos gerçekten sen nerelerdeydin kuzum.Hadi bakalım az kalmış.Hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah.

Kızlar yemeklerim bitti sadece pilav ve salata yapacağım.

Biraz dinleneyim onları da yaparım hatta salatayı bizimkiler gelince yaparım malzemelerini yıkadım hazırladım.

1,5 saate burda olurlar Allahın izniyle.
Ayy yoruldum ama,annem uğraşma bişeyle dediyse de içim rahat etmedi.
Buradaki evime ilk defa geliyorlar.Zaten yarından itibaren annecim yapacak kadıncağız o kadar yolddan gelmişken onu yormak istemedim.

valla normalde ben iç çamaşırı hastasıyınm (;tabiki en seksi olanları ilgimi çeker)sempatiksalakcinni valla bişi söliiimmmii aramısdaaa:1rolleyes:hala onlardan giyiyorum yoksa kendimi iyi his etmiyorum:lepi:iççamaşırlarımı çok seviyorumhihoyyyt

ayy emzirme sütyenleri ve hamile donları çok komik ya ikisini bir giydim mi aynaya bakamıyom vallah kocam bile dalgasını geçiyor benle kaydirigubbakcemile3

bide bu boğaz yanması öldürcek beni midemden bir su fışkırıyor yukarıya ve boğazım cayır cayır yanıyor elimde gaviscon dolanıp duruyom gece gündüz uykusuz geceler başladı bile bel ağrısı adet sancısı çocuklar doğduktan sonra zaten uyku yok off yaaa çok işimiz var çokkkk birazdan yemek yicez yemekten sonra çantamı hazırlıcam yazarım neler koyduğumu sizde fikir verirsiniz eksik falan varmı unutulan die

deniz güneş hadi senden de hayırlı haberler alalım inşallah bebekler iyi ve sağlıklı doğsun zamanında

Krikitos gerçekten sen nerelerdeydin kuzum.Hadi bakalım az kalmış.Hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah.

Biraz dinleneyim onları da yaparım hatta salatayı bizimkiler gelince yaparım malzemelerini yıkadım hazırladım.

Buradaki evime ilk defa geliyorlar.Zaten yarından itibaren annecim yapacak kadıncağız o kadar yolddan gelmişken onu yormak istemedim.

ellerine sağlık canımmm :)) bizde oğlumla temizlik yaptık sonrada duş aldık şimdide dinleniyoruz dışardada yağmur yağıyor sanırım :))

darısı başıma canım benim annemde çrş gunu gelıcek inşallah.daha doğum çantam bile hazır değilkaydirigubbakcemile3

cnm gözün aydın valla....valla böyle yorgunlar güzel oluyor şimdi annenin mis kollarında olucaksınn kendini güvende his edeceksinn..allah annelerimizden razı olsunn.insan anne olunca anlıyor değerlerini bişi olsa içimm cısss ediyoo

arkadaşlar merhaba ben 1 aydır yazılanlaarı takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.bu siteye üye olup yazdıklarınızı takip etmeye başladıktan sonra aklıma gelen kötü düşünceler uçup gitti.temmuz annelerinin tek tek miniklerini kucaklarına almaya başladıklarını görüyorum inş hepimizzz miniklerimizi yawrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız.bu arada biz 37.haftamızdayız

arkadaşlar merhaba ben 1 aydır yazılanlaarı takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.bu siteye üye olup yazdıklarınızı takip etmeye başladıktan sonra aklıma gelen kötü düşünceler uçup gitti.temmuz annelerinin tek tek miniklerini kucaklarına almaya başladıklarını görüyorum inş hepimizzz miniklerimizi yawrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız.bu arada biz 37.haftamızdayız

hoş geldin canım aramıza

valla normalde ben iç çamaşırı hastasıyınm (;tabiki en seksi olanları ilgimi çeker)sempatiksalakcinni valla bişi söliiimmmii aramısdaaa:1rolleyes:hala onlardan giyiyorum yoksa kendimi iyi his etmiyorum:lepi:iççamaşırlarımı çok seviyorumhihoyyyt

eski çamaşırlarım dizlerimden yukarı çıkmazki benim hatta giysemminnacık kalır komik ötesi olur yani hala içlerine girebiliyorsan süpersin ohaoldumsmile

Herkese merhaba.Umarım bir yaramazlık yoktur.Geçmişe bakayım dedim ama almış başını gitmiş sayfalar.Okuyamadım hepsini.Günler azalıyor.Sadece 1 ay kaldı.Muhtemel doğum tarihi 26 temmuz.İnşallah vaktinde gelir güzel oğlum.:Saruboceq:Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

resme bakın ohaoldumsmile
36862_403189809607_148236504607_4384626_358001_s.jpg

Back
X