• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

banada babaannem dün dediki hepsi kalmaz merak etme bir kısmı geçer derin çatlaklar kalır dedi ama nette okuduğum kadarıyla çatlağın hiçbir tadavisi yokmuş. sanırım onlarla yaşamaya alışıcaz. ben yavaş yavaş kabullendim. daha yaşımçok genç ama vücudumu yaşlanmış hissediyorum onları gördükçe o yüzden artık hiç ilgilenmiyorum kendileriyle mafoldumben

insanın canı sıkılıyor gördükçe dımı. kremde surmuştum ama artık pes ettım. aslında o kadarda kılo almadım ama neden bu kadar oldu anlamadım. bol suda içiyorum

çatlak bendede hiç yoktu su son 2 haftadır damarlar belirginleşti ve biraz tırtık bir yapı oluştu.bir arkadasım var o diyoki benim hiç yoktu diyo dogum sonra sı karın sarktıgı için zaten pütür pütür oluyor ister istemez diyor yani sonbahar herhalukarda olucak bu alıştır kendini

ben zaten alıştımki kabullendim artık ilgilenmiyorum dedim canım okumadın sanırım
:1:

saglık ocagında hamile baynların bilgilerini kaydediyorlar.asılarımız, testlerimiz,kilomuz vs... gibi saglık ocaklarının görevleri bu bizde dogum öncesi ve dogum sonrası aşı ve muayeneler için oraya gidiyorz.

hoşgeldin canım
hayırdır sancılı derken?

hoşbuldum hayatım benim doqum sancılarım başladı :gitme: erıken doqum diyor doktorum serum ilaç falan fayda etmiyoo:1shok:

Allah yardımcın olsun canım. bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah

yase sana tavsiyem elevitini hiç düzensiz kullan bugüne kadr nasıl kullandın bilmem ama bence vitamin hapları bebege çok yarıyor ben sana diyim

yavsib " hiç düzensiz kullan" ne demek canım benim :1:

:uhm: :uhm: :uhm:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben eqer normal olursam kesin sararım ama sezeryanda olmas herhaldeeeee:sinifsinif:
canım ben dr dan öğrendim sezeryan da olsa ilk günden korse giye biliyomuşuzz
yerimseniben
benim kesin göbeğimde sarkar doğumdan sonra... gelir bulur yani beni..

ya dert etme canım benim bi doğsunlar peşlerinden koştukça veririz kiloları sarkanlar olursa da hoppp çekilir gerii fit oluruz yeniden üzülme sakın
:1hug:

kızlarrr üzülmeyınn şişkoo çatlakk.... ve sarkık olabilirzzz:sinifsinif: amaaa anneolucaz inşallah anneee

bende elevit ve demiri bıraktım kurtuldum kızlarr ohh ne güzel yaa bıkmıştım artıkk ne kaldıki şurda doğumaa kurtuldummm ....
sonabahr benm bebikte senın bebik gibi kılo almayı sefmıorrr ....ama vitamin ilacına başladıktan sonra farketti kilo aldı kujucum genee çok kilolu değil minyon bebek olucak ama vitamınler bebeğe aldırıor kiloyu

esm_ckr vitaminler ve demir bebek için değil kendimiz için alıyoruz, bebek her halikarda ihtiyacı olan vitamini ve demiri senden alacak, ama vitamin ve demirini beslenmende yeteri kadar almaz isen kansız kalırsın ve vitaminsiz kalırsın..yani bunlar bebek için değil anne için gerekli.

ya anne olacaksınız anneee....
çatlakları kiloları şimdi dert etmeyin kızlar...
ama doğumdan sonra dikkat edin benim gibide bunalıma girmeyin:D
nasılsınız şekerler keyifler nasıl bakalım

Back
X