2010 Temmuz Anneleri : )

geçenlerde dudaklarım uçukladı ben de süğrdüm uçuk kremi asiviral sürdüm ben ilk 3 aydayken çok uçuklamıştım o zaman sormuştum doktora o zaman 1 gıdım kremden bişi olmaz ama yine de ilk 3 ayda sürmeyelim demişti doktor ama şimdi sormadan süürdüm ben de valla.

ilk üç ay zararlı dogru her türlü kullanılan hap krem bebge geçiyor ama bu dönemlerde artık çok etkilemiyor doktorumuda aradım şimdi sordum ucugun bebege zararı olmaz kremde sürebilirsin dedi bende teramisin vardı evde ondan biraz sürdüm yumusatıyor kurutuyor

benimde bebegim nasıl hıçkırıyor günde 2 3 kez yavruşum hık hık benim içim bir acayip oluyor ama bebekler doguncada hep hıçkıracak alışmak lazım ama kursakları büyüyor hakkaten.nasıl biz çok asırı yemek yiyince hıçkırık tutuyor genişleyince öyle oluyorr sanırım

ilk üç ay zararlı dogru her türlü kullanılan hap krem bebge geçiyor ama bu dönemlerde artık çok etkilemiyor doktorumuda aradım şimdi sordum ucugun bebege zararı olmaz kremde sürebilirsin dedi bende teramisin vardı evde ondan biraz sürdüm yumusatıyor kurutuyor

evet bende okudum şimdi son zamanlarda uçuk kremi zararlı olmuyormuş...
ama teramisini son gidişimde sormuştum ben bir yarama sürmek için, teramisinin içindeki bir madde ilerde bebeğin dişlerinin lekeli olmasına neden olabiliyor dedi. ne kadar doğru bilemem.
şu an görünmüyor ama dişleri oluştu çoktan dedi.
canım flower in dediği gibi sen asiviral falan sür o da iyi bir uçuk kremidir.
bide zovirax diye bir krem var 2 günde geçiriyor ama yinede sürmeden önce prospektüsü okumakta fayda var...

Selam kıslarrrr aranızda çatı muayenesi olan yok mu ??
Ben önümüzdeki hafta gircem muayeneye,neler bekliyor beni bilmiyorum.......................
eyvahedigeldismile

arkadaşlar çok vaktim yok.. ben ve bebeğim çok iyiyiz. yavaş yavaş toparlanıyoruz. spinal epiduralle 25 inde 3500 gr çok sağlıklı bebeğime kavuştum.. ayrıntıları daha geniş zamanda yazarım. hepinizi çok öpüyorum....

evet bende okudum şimdi son zamanlarda uçuk kremi zararlı olmuyormuş...
ama teramisini son gidişimde sormuştum ben bir yarama sürmek için, teramisinin içindeki bir madde ilerde bebeğin dişlerinin lekeli olmasına neden olabiliyor dedi. ne kadar doğru bilemem.
şu an görünmüyor ama dişleri oluştu çoktan dedi.
canım flower in dediği gibi sen asiviral falan sür o da iyi bir uçuk kremidir.
bide zovirax diye bir krem var 2 günde geçiriyor ama yinede sürmeden önce prospektüsü okumakta fayda var...

teramisin uçuğu sulandırır yaraya çevirir ayrıca zovirax virüs öldürücü bayaa etkili bir krem uçukta ama pahalı ben bu sefer asiviral aldım o da hemen geçirdi uçuğumu 2 kere sürdüm yetti.ama kızlar aman dudakksa burunsa sürün de genital bölgede uçuk çıkarsa çok tehlikeli hemen doktorunuzu arayın.

senin doğum yaptığını yazmıştım ben huriye ama oğlunun adını yanlış yazmışlar canım istersen bi mesaj at da düzelttir

hoşgeldiniz.... nasılsın papatya oğlun nasıl anlatsana bize

yasmin nerelerdesin cnm sen yaa, sen de daha doğum yapmadın di mi nasılsın

giremiyorum canım nete daha doğum yapmadım 7 si son ya o günü bekliyorum birde kayseriye taşınıyorum 1 aya kadar

arkadaşlar çok vaktim yok.. ben ve bebeğim çok iyiyiz. yavaş yavaş toparlanıyoruz. spinal epiduralle 25 inde 3500 gr çok sağlıklı bebeğime kavuştum.. ayrıntıları daha geniş zamanda yazarım. hepinizi çok öpüyorum....

canım maşallah hem sana hem oğluşuna... :nazar:
iyi haberlerini duymak ne güzel.... a.s

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıp dinlenicem benim bilgisayar masa üstü bilgisayar sandalyemiz yok normal sandalye kullanıyorum oda popişimi agrıtıyor.söyle ucuz bir bilgisayar sandalyesi bulsam yumusak yumusak alıcam yaw zor oluyor artık uzun süre oturamıyorum karsınında pc nin

Back
X