• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

bana doktor hastanede duş alcaksınız dedi. sezeryande hastanede duş mu alınıyor. hattaa hastane şampuanını kullanmak istemiyorsanız kendi şampuanınızı çantanıza koyun dedi. ben de valla ben saçımla uğraşamam duş alcaksam bile saçımı yıkamam dedi. altıüstü 2 gün kalıyoz duş mu alıyoz yaa ben papatyaya sordum geçen hafta doğum yaptı ben duş almadım senin de alabileceğini sanmıyorum. çünkü medipolün duşları dar ve insanın pek duş yapası olmuyor karnı acıyor dedi.

Yaa ben ıkı gun dus alınmıyor dıye bılıyıorum orada dıkısler varken nasıl dus alınıcak kii

canım en azından anneciğin sana bir açıklama yapmış bizimkiler ayıp derdi ben lisede falan yinede tam bilmiyordum galibadelikafaduldenkafamçokkarıştı

cinsel bölgeyide 26 yaşında koca kazık evlenince öğrendim:delphin:

ya ne bilim bana zorla duş aldırtçak heralde. annem bizim gelin de sezeryan oldu o duş almadı hastanede dedi doktor da yanlış yapmış alması lazım dedi. aman neyse zorla tutup duşa sokçak değil ya beni alla alla. ister alırım ister almam.ama saçımı yıkayamam zaten orman gibiler onla uğraşamam zaten.

Allah Allah neden hastanede duş için böyle söylüyor doktor anlam veremedim. sebebi nedir acaba?

Yaa ben ıkı gun dus alınmıyor dıye bılıyıorum orada dıkısler varken nasıl dus alınıcak kii

su geçirmez bant takılıyor eve gelince alıyorsun doktorunuza söyleyin bantı kızlar

kızlar yarın kontrolümüz var. çatı muayenesi yapıcam demişti doktor. bakalım hayırlısı. bir de bu aralar sanki doğuştan böyle bir göbeğim varmış hep böyleymişim gibi hissetmeye başladım... sanki hep böyle kalıcam gibi geliyor sempatiksalakcinni

kalmıcaz canım işallah kurtulcaz göbeklerimizden. göbeklerimiz artık bebeklerimiz olcaaakkalkisalkisalkis:sm_cool:

Allah Allah neden hastanede duş için böyle söylüyor doktor anlam veremedim. sebebi nedir acaba?

yani sanırım şundandır yorum yapıyorum şu anda. bağırsakların yerine gelmesi ve gazın çıkması için ılık duş faydalıdır die düşünüyorum.bir de bir sitede görmüştüm bulup size kopyalıyayım. hastanede duş alınması lazım diyodu.

yani sanırım şundandır yorum yapıyorum şu anda. bağırsakların yerine gelmesi ve gazın çıkması için ılık duş faydalıdır die düşünüyorum.bir de bir sitede görmüştüm bulup size kopyalıyayım. hastanede duş alınması lazım diyodu.

ben zaten hergun duş alıyorum almadan rahat da edemem ama amelıyat yerıme de gelmesını ıstemem dogrusu umarım su gecırmez bantlar ıse yarıyordur ..

kızlar yarın kontrolümüz var. çatı muayenesi yapıcam demişti doktor. bakalım hayırlısı. bir de bu aralar sanki doğuştan böyle bir göbeğim varmış hep böyleymişim gibi hissetmeye başladım... sanki hep böyle kalıcam gibi geliyor sempatiksalakcinni

kızlarkorse almadıysanız alın komun çok esnek sıkmayan bir korsesi var kom mideli korse diyceksiniz fiyatı 25 lira ben aldım doğumdan sonra giyicem

ben zaten hergun duş alıyorum almadan rahat da edemem ama amelıyat yerıme de gelmesını ıstemem dogrusu umarım su gecırmez bantlar ıse yarıyordur ..

su geçirmez bantlar takıyolar. ben belki sıcaksa rahatlıcaksam alırım ama saçımı yıkamam. kurutması filan zor olur. şöle vücuduma su tutarım eğer gücüm olursa.

ben de çiş yapılan yerle vajınanın aynı yer oldugunu sanıyordum orada ıkı delık oldugunu coook sonra ogrendım :))) kac yasında ogrendıgımı ne sız sorun ne ben soyleyimmm:1:

aynen canım bende evlenin ce farklı bir yer daha olduğunu keşfettimohaoldumsmile

kızlarkorse almadıysanız alın komun çok esnek sıkmayan bir korsesi var kom mideli korse diyceksiniz fiyatı 25 lira ben aldım doğumdan sonra giyicem

o korseler normal doğumdan sonra katılıyor acaba sezeryandan sonra hemen takılıyor mu? hani dikiş yerine zararı olur mu?

su geçirmez bantlar takıyolar. ben belki sıcaksa rahatlıcaksam alırım ama saçımı yıkamam. kurutması filan zor olur. şöle vücuduma su tutarım eğer gücüm olursa.

Ben de aksam herkes gıttıkten sonra gırerım belkı ılık bı dusa doktora sorup hem rahatlatır hem de temız temız oluruz ertesı gun gelen gıden resım ceken cok olur cunku ..

Back
X