merhaba kızlar,
doğum yapalı 10 gün oldu ilk hafta yanımda annem kaldı, 2. hafta başında kayınvalidem bize kalmaya geldi annem sadece gündüzleri gelir oldu..en başta annemin yaptığı alınganlıklar nedeni ile kocama surat yapmaya başladı, kocam surat yaptı annem akşamları gelmemeye başladı. bunun uzerine benim moralim bozuldu ben surat yapmaya basladım..kayınvalidem de annem gelmedigi icin onu sucladıgımdan surat yaptıgımı dusunmus ki dun evden cekip gitti..gorumcem dogum tarihine tatil ayarlamıs ben de kayınvalideme sitem etmistim sanırım gidip yetistirmis...gorumcem bir geldi surat 5 karıs yuzume bile bakmıyor...giderken de bebege hediye getirdim bir zahmet acıp bakarsın diyince sen de zahmet ettin geldin sagol dedim ..sonra evden gittikten sonra sinirimi alamadım hediyesini kapının onune koydum..meger kayınvalidem bunu gormus geldi bana hesap sordu, sen karısma anne dedim ama dinlemedi..o benim kızım diyip kızını mudafaa etti cekti gitti evden...valla huzur muzur kalmadı annemi de aksam kocam gelmeden eve gonderdim...olay daha da buyumesin diye...kocam cok uzuldu hala uzgun...dolayısı ile bana da yansıyor..herkese o kadar kızgınım ki yani, bana yardıma geliyorsunuz sinirlerimi bozup gidiyorsunuz..simdi tek basıma kaldım oglenleri annem gelir sanırım yoksa yemek yapamam