Ben de 30 yaşındayım ve bende diyorum ki galiba erken davranmışım bebiş için. Allahın gücüne gitmesin ama gerçekten çok zor ama tabi dünyanın en tatlı şeyi. Deminden beri çılgınlar gibi ağlıyor (25 günlük) ve sütüm normalde olduğu halde ve 1 saat emdiği halde bu gece yetmedi ve daha önce sağıp dondurduğum sütlerden çözüp vermek zorunda kaldım. Şimdi göğsümde uyuya kaldı ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Çok az uyku uyuyor ve ben perişanım.Tüm sosyal hayatım bitti.Eşimle bir yemeğe gitmeye bile hasretim. Makyaj yapmak, giyinmek, gezmek istiyorum eskisi gibi...
Devamlı gergin ve uykusuzum. 1 saat dayanamadım bugün kanguruya koyup AVM ye götürdüm tedirginlikten ondan da bişey anlamadım ha ağladı ha ağlıycak
Bir tek ben böyle hissetmiyorum di mi..???![]()
yok yok yalnız değilsin. ama anladığım kadarıyla seninki sürekli emmiyor. bak avm ye bile gitmişsin. şanslısın yani. ben evden çıkaramıyorum korkudan. ağladığı zaman sadece emzirince susuyo çünki. bu akşam kızım uyurken sitenin içinde 10 dk. yürüyüş yaptım. o bile lüks yani. Allah yardımcımız olsun da şu kuzucukları sağlıklı sıhhatli bi büyütelim...:Saruboceq: