• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebeğim koltuktan düştü eşim yastıga düzgün koymamıs bır ıkı dakıka agladı sustu birsey olur mu ya

geçmiş olsun

myline
biz her pazar olduğu gibi bu pazarda yalnızız.

biz çıktık gezdik valla oturmadık evde dışarı çıkınca halamızla babaannemizde geldi 4 kişi olduk konuşa konuşa 2-3 saati geçirmişik barış acıkıp ağlayınca eve döndük ohaoldumsmile

gürsoycum öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım keşke biraz uyanık tutsaydın bebegını biliyosun kafa üstü düşen birini bu büyük olsun küçük olsun bir süre uyutmamak gerekiyokı çocuktakı komplıkasyonları gör diye bence git bi doktora göster yavrunu korkutmak amaçlı yazmadım ama neler olur ne olmaz bi göster hem senınde için rahatlasın

gürsoy geçmiş olsun cnm umarım bebişe birşey olmamıştır

geçmiş olsun kesinlikle dr. goturmekte fayda var.

geçmiş olsun,çok üzüldüm:(( bir doktora danış istersen için rahatlar

geçmiş olsun
çok sagoln kızlar görünürde rsey yok gıbı ama çok korkmus zaten uykusunda bıle korkup hareket ettiği için düşmüş:emir_bebek:

bişey sorucam hazır mamalar ne kadar zamanda tüketilmeli oda sıcaklığında belirli bi kalma süresi varmı

mamalar yapıldığı gibi tüketilmeli
yarım saatten fazla bekleyen mamalar çocuğa verildiğinde ishal yapma ihtimali var
küçük bebeklerde ishal sebebi genelde annelerin beklemiş mamaları çocuklarına içirmeleriymiş
uzman tv de izlemiştim

selam kızlar...

biz cuma akşamı istanbula gittik daha yeni geldik eve. oğluşum hiç zorluk çıkarmadı.

ama ben fena yorulmuşum. yemek yapmam lazım yapacak halim yok...

sizler neler yaptınız. bakalım?

kızlar oğluma facebookta hayranlık sayfası açtım
sizlerde beğenirseniz sevinirim :)))
barış çekişcioğlu

kızlar oğluma facebookta hayranlık sayfası açtım
sizlerde beğenirseniz sevinirim :)))
barış çekişcioğlu

maşallah çok tatlı oğluşun medaa...beğendim hem de çok beğendim ;) ne güzel gezmelere de gidiliyo. kıskandım valla ben evden çıkamıyorum :(

maşallah çok tatlı oğluşun medaa...beğendim hem de çok beğendim ;) ne güzel gezmelere de gidiliyo. kıskandım valla ben evden çıkamıyorum :(

gezmek en iyisi
insan evde oturdukça dışarı çıkmak daha bi zor geliyo
ama bebişler bize engel değil arkadaş olmalılar
ilk çıkmaya başladığımızda çok zorlandık hatta daire kapısıyla bina kapısının arası yarım saat sürdü ama artık alıştık
5 dakka da sokaktayız :))

gürsoy çok geçmiş olsun canım..inşallah bişeyi yoktur bebeğinin.dikkatli olmak lazım kızlar aslında bebek küçük daha dönemez demeyelim..benimki beşikte koyduğum yerden epeyce bi kayıp gidiyo yan tarafa.hatta bikere bi taraftan diğer tarafa döndü.düşmesinler diye dikkat etmek lazm

kızlar ben oğluma emzik alcam da..kullananlar hangisini önerir? damaklı-damaksız,slikon-kauçuk??hangisini ve ne marka kullanıyosunuz?

Back
X