Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğim koltuktan düştü eşim yastıga düzgün koymamıs bır ıkı dakıka agladı sustu birsey olur mu ya
gürsoycum öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım keşke biraz uyanık tutsaydın bebegını biliyosun kafa üstü düşen birini bu büyük olsun küçük olsun bir süre uyutmamak gerekiyokı çocuktakı komplıkasyonları gör diye bence git bi doktora göster yavrunu korkutmak amaçlı yazmadım ama neler olur ne olmaz bi göster hem senınde için rahatlasın
gürsoy geçmiş olsun cnm umarım bebişe birşey olmamıştır
geçmiş olsun kesinlikle dr. goturmekte fayda var.
geçmiş olsun,çok üzüldüm( bir doktora danış istersen için rahatlar
geçmiş olsun
çok sagoln kızlar görünürde rsey yok gıbı ama çok korkmus zaten uykusunda bıle korkup hareket ettiği için düşmüş![]()
bişey sorucam hazır mamalar ne kadar zamanda tüketilmeli oda sıcaklığında belirli bi kalma süresi varmı
Slm kızlar...Geçmiş olsun gürsoy,
çok geçmiş olsun cnm
kızlar oğluma facebookta hayranlık sayfası açtım
sizlerde beğenirseniz sevinirim :)))
barış çekişcioğlu
kızlar bebeğim koltuktan düştü eşim yastıga düzgün koymamıs bır ıkı dakıka agladı sustu birsey olur mu ya
maşallah çok tatlı oğluşun medaa...beğendim hem de çok beğendimne güzel gezmelere de gidiliyo. kıskandım valla ben evden çıkamıyorum
![]()