ben de aynı şeyleri yaşadığım için cevap yazmak istedim.24 sa ağlayan bi bebek düşün toplam 10 sa uyumuyodu uyuduğu zamanlardada hiç tam dalarak uyuyamıyodu.
doktorumuz birsürü şey denedi alarjisi mi war,reflüsü mü war,idrar yolları iltihabımı war gibi....hiç bişi çıkmadı sab damla we bi toz werdi bitki çayına karıştırıp içirdim amaaaa hiç biişe yaramadı ben resmen depresyondaydım inanılmaz mutsuzdum sürekli şükrettim ama idil im ağladıkça sütüm çekilyodu sanki.ağlamaya başlayınca ne yaparsan yap susmuyodu katıla katıla ağlıyodu kaç kez doktorumuza gittik susturamadığımız için.doktorumuz bazı bebekler huysuzdur sizinkide huysuz bi bebek dedi en sonunda.bu doktor izmir in en bilinen doktorlarından biri.
herkes tabi duydu bizim bebeğin ağlamalarını denemediğimiz kalmadı.sonra bi prof. duyduk yeni doğan bebkler uzmanlık alanı neyseee ona gittik randewu almak için tanıdık soktuk araya acayip yoğun.gittik 100 bebekten biri bukadar ağır kolik olur sizinki öle dedi alarji testi yaptı inek sütü we buğday alarjisi çıktı.ağır bi diyet werdi bana benden beslendiği için. 3. gün bebeğim ağlamayı kesti.
damlalardan hiç birini önermiyo.yediklerine dikkat et en acı acı ağlamaya ne zaman başlıyo sa 8 çıkar o sa te yediğin şeyi kes yemeyi.
şimdi mutlu bi bebek güşücükler atıyo aguluyo bende mutluyum artık yine arada mızmızlanıyo ama acı acı ağlamıyo.her doktor yapmıyo alarji testini ii bi dr bulabilirsin.yazdıklarım fikir werebilir sana diye yazıyorum.yine yazarım sabır diliyorum sana ama geçicek unutma