hem de ne cadı..sonunda uyudu. kıyamadım yine 5 dk balkona çıkardım hava alsın diye. uyudu bakalım ne kadar sürecek :) karşı komşumuz evini taşıyor,o kadar uyutmuşken gürültüyle uyanmaz umarım.
hava da o kadar güzel ki..ne soğuk var ne esinti..
ilkeye geçmiş olsun canım. 3. ay aşılarını atlatmışsınız siz de. sağlık ocaklarının durumu çok kötü hakkaten ne yazık ki.![]()
biz de dün ilkeye oyun halısı almaya gittik arabasında durmadı eşek yıktı ortalığı, ben de diyorum babasına almayalım oyu halısı falan bak neler yapıyo:))
ne anlıycaksa:))
deme selva bizimde yarın aşı günümüz oğlum 4 aylık oluyor haftaya gitsem geç kalırmıyım acep ben hep kontrolleri 2sinde 2 sine yaptırıyorum kendi doktorumuzdanda 2sinde randavü alıyorum olmadı kendi doktorumuza gideyim yarın rota yı yaptırıyım sağlık ocağını haftaya ertelerim ay bide bizim hemşirede doktorda çok iyidi sağlık ocağında değişmesinler yaffffff
canım burası bayağı karışıktı bir de sen ikisiyle de gitceksen bekletirlerse zor olur.
istersen ara sor cuma gelsem geç kalır mıyım diye...
bizim bu da 2. ay aşısıydı aslında ama o sırada ankaradaydık ordaki sağlık ocağında bu aşı kalmamış(zatüre)ya benim bildiğim aşılar doğumda 1.ay 2ci ay 4 ay birde 6 cı ay sonra 15ci ayda çiçek aşısı 18 ayda sağlık ocağında 24 ayda hepatit a 30 ayda hepatit a aşılar biter ilk okula kadar 3.ay aşısı ne yaa ben mertin hep böle vurdurdum ardayıda doktor 3 ayda gel demedi rotolarıda 2.4 6 da yaptırıyoruz siz ne yaptırdınız 3 aylıken
kendi drumuz da 3 ayı doldurunca yaptırabilirsiniz dedi.
o yüzden şimdi oldu...
bizimde 3 ünde aşılarımız var 4 ay
büyüyorr sıpacıkları...
selvacım umarım geçici bir durumdur ve sabahları uyumaya başlar
geçer canım bak gazla uğraşıyoduk geçti.
ben artık ilkenin gazını çıkarmaya çalışmıyorum yüzüstü bırakınca hem ağızdan hem totodan çıkarıyo kendi:))
sonra da gözlerini belertip bakıyo ses nerden geldi diye şapşal:))
arkadaşlar mikrodalga buhar poşetlerini kullananlarınız var mı ? daha yeni keşfettim ben ..Harika birşey..5-6 dakikada haşlıyor sebzeleri..Yemek yaparken pratiklik ve kolaylık oluyor..
mikrodalgam yok.
çok pratik ama çok zararlı bilmem ne dedikleri için hiç heveslenmedim:26: