• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Evet ben de uyutmak ıcın ııstıyorum suanda ana kucagının kayıslarından tutup sallıyorum tek basımayken ayaklarıma carpa carpa .. Yatagı da sallanıyor aslında park yatak ama kesmıyor beyfendıyı : ))

Canım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz yazdıklarının aynısı bizdede var .al salıncağıda hem 3 yaşına kadar kullanabiliyorlarmış.

kızlar bu salıncak neyin nesi. ben de kucağımda sallayarak uyutuyorum çoğunlukla da memede uyutuyorum çünkü kucağıma alınca mememe yapışıyor tişörtümün üstünden emmeye çalışıyor. açmazsam ağlıyor sonra memede uyuya kalıyor. ama benim oğlanı uyutmak tam bir işkence. özellikle gece uykusu. 3-4 kere uyuyor geri uyanıyor. gece de çok sık uyanıyor. hala uyutamadık saat yarım oldu. bizde elektrikli sallanan beşik var ama asla onda uyumuyor. salıncak nasıl bişe bence onda da uyumaz ama .

kızlar bu salıncak neyin nesi. ben de kucağımda sallayarak uyutuyorum çoğunlukla da memede uyutuyorum çünkü kucağıma alınca mememe yapışıyor tişörtümün üstünden emmeye çalışıyor. açmazsam ağlıyor sonra memede uyuya kalıyor. ama benim oğlanı uyutmak tam bir işkence. özellikle gece uykusu. 3-4 kere uyuyor geri uyanıyor. gece de çok sık uyanıyor. hala uyutamadık saat yarım oldu. bizde elektrikli sallanan beşik var ama asla onda uyumuyor. salıncak nasıl bişe bence onda da uyumaz ama .

canım o elektrikli olanlar da var ama 9-10 kg kadar yani uzun vadeli değil bu 3yaşına kadar kullanılıyor resmini tekrar ekleyim bak istersen başkalarıda kullanıyordu ve işe yaradığını gördüm pahalı bişey olmadığı için kaybedicek bişey yok her yolu deniyoruz ben dediğim gibi kucakta sallayıp uyutuyodum ama çalışmaya başlıcam annem bakıcak o napıcak zor ağırlaştı çünkü :)

Son düzenleme:
bebekleri uyumayanlara Allah sabır ve kolaylık versin çok zor oluyor.uykusu varsa eger.benim kızım çok şükür uyuyor ana dizinde.sağ sola iki sallıyorum bide sarıyorum.çunki elleriyle kendini uyandıran bir kız.

Naber Flowersun ne zamandır yoksun merak edıyoruz senı arada ugra cnm topiğe : )) Valla aslında bızımkı de aksamları cabuk uyuyor ama gunduz benı cok ugrastırıyor uykuya gecıs urunu olarak kullanılabılır . Ben ayakta sallıyorum asplatorun yanında ee bı kac ay sonra ıyıce agırlasıcaklar buyuzden istedim ben ..

iyi gecelerrr
biz gene geldik
yatağında ellerini emmekle meşgül keyfinin gelmesini bekliyom bende
barış gündüzleri kolay uyuyor ama gece çocuğun içine ne kaçıyorsa uyumuyor :((

iyi gecelerrr
biz gene geldik
yatağında ellerini emmekle meşgül keyfinin gelmesini bekliyom bende
barış gündüzleri kolay uyuyor ama gece çocuğun içine ne kaçıyorsa uyumuyor :((

sende bi salıncak al medaa:1:naber bu arada..görüşemedik annene gidiceksin diye aramadım

Son düzenleme:
kızlar 3 yaşına kadar artık kendi kendilerine de uyur sıpalar bence ya...hala sallamaya gerek olucağını sanmıyorum..Ama her sıpa farklı tabi..

bebekleri uyumayanlara Allah sabır ve kolaylık versin çok zor oluyor.uykusu varsa eger.benim kızım çok şükür uyuyor ana dizinde.sağ sola iki sallıyorum bide sarıyorum.çunki elleriyle kendini uyandıran bir kız.

ben gece sarmıyorum sanırım çabuk uyumuyor
gerçi sarıpta uyutuncada çabuk kalkıyo
gözlerini ovuştura ovuştıura uyuyo geceleri

kızlar 3 yaşına kadar artık kendi kendilerine de uyur sıpalar bence ya...hala sallamaya gerek olucağını sanmıyorum..Ama her sıpa farklı tabi..

çocuğu kendi kendine uyumaya alıştırmak lazım
görümcem iki buçuk yaşındaki kızı için tavana beşik kurdu
sallamakla baş edemediği için
gerçi mana bulduğumdan değil
bizim ne olacağımız belli değil sonuçta

ben gece sarmıyorum sanırım çabuk uyumuyor
gerçi sarıpta uyutuncada çabuk kalkıyo
gözlerini ovuştura ovuştıura uyuyo geceleri

bizimkinide sarmak lazım canım.her bebiş farklı yoksa ben şöyle gerine gerine uyusun istiyorum yatagında:))

kızlar ben kaçar.hepinize iyi geceler

çocuğu kendi kendine uyumaya alıştırmak lazım
görümcem iki buçuk yaşındaki kızı için tavana beşik kurdu
sallamakla baş edemediği için
gerçi mana bulduğumdan değil
bizim ne olacağımız belli değil sonuçta[/QU

yaa ıste uyumayınca su olsa bu da olsa dıyorsun mısıl mısıl uyudugu zamanlar hıc bıseye gerek yok gıbı gelıyor aslında

Back
X