Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman bu veletler kendileri uyumaya başlıycak öerak ediyorum:13:
medaa zena iyi gecelerrr!nasılsınız?
Bende damaklı biberon ucu alıp denedim, yok itiyor diliyle. Bir de anne göğsü gibi olan biberon ucu duydum, onu alacaktım ama denk gelmedi. Bende kaşıkla veriyorum zaten çok nadir mama veriyorum. Sen kaşıkla denedin mi?
iyiyiz :))
ama çok geç geldin ben yatmaya hazırlanıyom artık :85:
olsun olsun!bebiş uyumuş ya sen de yat uykunu al!ben kısa bi kestirme yaptım da ondan ayaktayım
yoğurt tarifi içinde sağol son kez bakmakla iyi etmişim yoğurt mayalıycam bende ama miktarlar nasıl olacak bilemiyordum
ii geceler
kimsecikler kalmamış.herkese hem ii geceler hem günaydın. bayramda internete giremicem. onun için şimdiden hepinize hayırlı bayramlar. hepinizi öpüyorum...
merhaba kızlar,
benim kız 2 gecedir uyanıyodu ağlayarak ve gün içinde de sürekli emmek istiyor acıkıyor..tabi anne sütünün sindirimi çok kolay acıkması kolay oluyor..sütüm çok bolama tutmuyor süt ..doktoru aradım milupanın sütlü pirinçli muhallebisini önerdi..
aranızda bunu kullanan var mı ? ek gıdaları da sordum, acele etme falan diyor..ama ısrar edince patates + havuç + pirinç + kabak haşlayıp içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile blenderdan geçirip yarım çay bardağı yedirebilirsin dedi.. ama öncelikle muhallebiyi önerdi...
muhallebi verirken ögle arasında da armut suyu alacak..
ya umarım kabız falan olmaz sizinkilerde kabızlık oldu mu ek gıdalarla birlikte ?
Bende damaklı biberon ucu alıp denedim, yok itiyor diliyle. Bir de anne göğsü gibi olan biberon ucu duydum, onu alacaktım ama denk gelmedi. Bende kaşıkla veriyorum zaten çok nadir mama veriyorum. Sen kaşıkla denedin mi?
canım hiçbişe olmuyor korkma.ben yaklaşık on gün önce elma suyuyla başladım bağırsakları alışsın diye.sonra yoğurda geçtim bebekler için ilk başta böle başlamak gerekir.ilk çocuğumdada aynısını yapmıştım.önümüzdeki haftada sebze çorbasına başlıycaz.ama öncelikle sularını vermen gerekli.yani doktorun nasıl bukadar şeyi birden karıştırıp vermeni istemiş şaşırdım doğrusu.yavaş yavaş geçiş yapmak lazım..
Sunnycim sütün varsa bebişin kilı alımı da ıyıyse neden bu kadar acele edıyorsunki cnm ek gıda icin ?
Ben de neredeyse verıcektım burdakı yazılardan etkılenerek ama vazgectim şimdilik doktorum ben ısrar ettıfgım ıcın gec demıstı cunku .Normalde bastan berı ilk 6 ay sadece anne sutu dıyordu ..