• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

canım yanlış hatırlamıyorsam sen kendi sütümden pirinç unlu mama yapcam diyordun
karıştırmıyorumdur umarım
nasıl yapıyosun?

canım ben kahvaltı hazırlıyorum kendi sütümden

biraz pekmez tuzsuz peynir ve bir kaç cici bebe atıyorum kendi sütüme

valla onu yapmayı planlıyorum ama tam karar veremedim nasıl yapıldığına

şu tahıllı karışımlardan alıp kendi içine mi atsam diyorum çünkü onlar ılık su ile yapılıyor ben kendi sütümle yaparım diyorum ama onların içindede süt oluyor

nasıl olacak bilmiyorum

ben hiç yaptırmadım ama çok yoğun bir sıvı olduğunu vücuda zor iletildiğini birde yüzdeki tüylerde artış olduğunu duymuştum. ama sadece duydum. kişiden kişiye farklılık gösteriyordur muhakkak.
ewet ben hormon testi yapıyomusunuz iğne öncesi dedim hayır dedi doktor
yasmin çok fazla bilgim yok o yüzden yazmadım.emziriyorsan hiç kullanma derim.kendiniz korunun bence.sonucta olcagı varsa ben hapla hamile kalanda biliyorum spirallede.en iyisi kendi korunmanız... emzirme döneminden sonra araştır korunnma yöntemlerini bence.bide kpss girceksin heralde şimdiden başarılar diliyorum canım

saol cnmm yaa sprial taktıramıyorum kansızlık için doktor takmak istemedi tek çare iğneye kaldı

şu tahıllı karışımlardan alıp kendi içine mi atsam diyorum çünkü onlar ılık su ile yapılıyor ben kendi sütümle yaparım diyorum ama onların içindede süt oluyor

nasıl olacak bilmiyorum

Ooo sen kahvaltılara başlamışsın hadi hayırlısı

bebeğini mama ile besleyen arkadaşlar günde ne kadar mama veriyorsunuz

Ben 3,5 satte bir 150 ml veriyorum canım ama sadece mama ile besleniyor.Geçen sormuştum ama görmedin sanırım devlet hastanesinde hangi dr. a götürdün?Armağan Çebi'ye mi?Devlet hastanesinde ilgileneceklerini sanmıyorum.Biz Yaşam Hastanesinde Müge hanıma götürüyoruz.

Yasmin benim fikrım de kendın korunman onalar pek dogal sey degıller ..
ewt de eşim korunuyo şimdi ama açıkcası memnun değil bu şekilde korunmaktan..
yok normal aptamiller falan canım

benim oğlum hiç sewmiyo o mamaları 1 2 kez çok aç olduğunda sütümolmadığında werdim 15 cc anca içiyo bi seferde bebekten bebeğe değişiyo sanırım

canım her bebekde değişiyor sanırım.almila mesela 150 bazen 120 bazen 180 içtigini yazmıştı.benim kızım bu zaman kadar 120 hiç içmedi bir anda.ben 90 cc veriyorum 2 saat aralıklar yada 3 saat bazende kendim emziriyorum oda 30 cc olsa en fazla 120 içmiş olur

canım benim günlük toplam ne kadar alıyor

doktora sormayı unuttum benim oğlum uyurken içtiği için ayar yapamıyoruz ben ne verirsem onu içiyor

eksik birşey yapmayayım

gerçi kilo çarpı 150 diye duymuştum ama bana fazla geldi o miktar

O bebek arabasından kullanabılmesı ıcın baya bı oturuyor olması lazım ama cok dık gozukuyor resımde

ben de ona dikkat ettim dik konumda..acaba daha yatay olmuyor mu?
Fiyatı da çok iyi bir sitede 90 lira yazmışlar..çok ucuz..
biz zaten kızıma bebek arabası almadık..kardeşimin kızının kini kullanıyoruz..
o da bayağı ayrıntılı birşey yanımda eşim olmadan arabadan indir aç kapa bana zor gelyor.
o yüzden dedim basit birşey alabiliriz diye..
1 ay daha bekleyelim olmazsa, oturma işi hallolsun

sonbahar seninki ne alemde? iyidir umarım..
seni hala uğraştırıyor mu cadı?:)
gerçi benim melek de cadılaştı son zamanlarda hadi hayırlısı

Ben 3,5 satte bir 150 ml veriyorum canım ama sadece mama ile besleniyor.Geçen sormuştum ama görmedin sanırım devlet hastanesinde hangi dr. a götürdün?Armağan Çebi'ye mi?Devlet hastanesinde ilgileneceklerini sanmıyorum.Biz Yaşam Hastanesinde Müge hanıma götürüyoruz.

ah canım sorma fena kapıştım orada ki doktorla girmemle çıkmam bir oldu

bizde ilk doğduğunda müge hanıma gitmiştik zaten doğum doktoruda oydu ama pek memnun kalmadım ondanda

düzenli olarak yaşamda ki güzen hanım a gidiyorum canım ben

çok tecrülbeli bir doktor

3 gündür çalışıyorum:( Çalışan anneler kervanına katıldım neredeyse 5 aydan sonra.Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.3. sınıf okutuyorum 10 öğrencim var.Ama oğlumdan ayrı kalmak çok zor geliyor.:50::50:Ablam bakıyor içim rahat çok şükür.Ne rahatmışım evdeyken oğlumla her an birlikteydim ne güzel.

kolay gelsin canım..
ben oğlumu 40 günlükken bırakmıştım..
hiçbirşey anlamadım oğlumun büyümesinden.

nasıl olacak bilmiyorum

baharda 24 saatte 900- 1200 ml arası değişiyor ama iyiyse. iyi olduğumuz günler nadirdi birkaç gündür rahatız. sabah erken ve akşam öğünleri 120 ml oluyor. gündüzleri 90 ml. dışarı çıkıp eve gelmişsek 150 ml :nazar: bugün 15 saatte 620 ml ama daha 3 öğünümüz var sabah 7 ye kadar. 2 buçuk saat arayla. kilosu başına 150 ml den hesaplayacaksın canım. bahar 5 kg olduğu için 750 yeterli ama ben fazlasını vermeye çalışıyorum.

yatayda oluyo o arabalar bildiğim kadarıyla benim kullandığım yatay oluyo du fazla diil ama
çok rahat tek elle bile sürebilirsin o kadar hafif
genelde oturabildikten sonra kullanılıyo yazın falan çünkü her yeri açık baya hawa alıyoo

canım benim günlük toplam ne kadar alıyor

doktora sormayı unuttum benim oğlum uyurken içtiği için ayar yapamıyoruz ben ne verirsem onu içiyor

eksik birşey yapmayayım

gerçi kilo çarpı 150 diye duymuştum ama bana fazla geldi o miktar
canım ben nette okumuştum günlük 500 ile 700 cc alması gerekiyormuş.ama doktorunun numarası varsa yinede sor.ben kızımı bir iki güne doktora götürcem.istersen sorarım bizim doktorada
ewt de eşim korunuyo şimdi ama açıkcası memnun değil bu şekilde korunmaktan..

benim oğlum hiç sewmiyo o mamaları 1 2 kez çok aç olduğunda sütümolmadığında werdim 15 cc anca içiyo bi seferde bebekten bebeğe değişiyo sanırım

canım ya bırak memmun olmasın senmi düşünceksin.biraz idare ediversin sen şu an emziren annesin.benim eşimde memmun deil ama yapcakda bişi yok.

sonbahar gözün aydın cnmm yaa Allah nazarlardan saklasın umarım sürekli böyle uslu bir kız olur Allah nazarlardan saklasın. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X