• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

canım hemen nickimizin yukarısında yazıyor.

canım valla bugün delirtti beni.o kadar yorduki anlatamam şimdi uyudu.babasıda uyuyor kendide bende takılayorum arada gözleri açıyor öyle korkuyorumm ki uyancak diye:D

bende doktora gittim kızlar aşırı halsizim ogün ki uyuma olayını anlattım.ona uyuma denmez ded.kanıma baktılar çok kansız çıktım tansiyonumda düşük çıktı.şimdi ferrum snaol galiba onu verdi 20 gün sonra tekrar gel yine yazıcam dedi.daha ayrıntılı tahşil istiycem ama önceden varsa tahlilin getir dedi.troitlerinde sorun varmı dedi.hamilelikde sınırda çıkmıştı dedim.bir dahakine tahlil götürcem bakalım nelerim varmış

cnm geçmiş olsun

sorma o kadar da dikkat ediyoruz üşümeyelim terlemeyelim diye ama yine de oluyo.
gerçi bu mevsimsel nezle grip durumları genelde virüsten oluyomuş üşümekle ya da terlemekle birebir alakası yokmuş ama...
çok geçmiş olsun froyacım sana da eda kuzusuna da:)
ay bizi anlatmışsın tam, benim eşim de ben bakarım falan diyo ama sürekli mızmızlanıyo ilke.
sonunda ben dayanamayıp kalkıyorum, özellikle mi yapıyo nedir:37:
hem de nasıl oynatıyolar bi bilsen...

bu arada az önce eşim aradı.
yöneticisiyle problemleri vardı ne zamandır.
memnuniyetsiz ne dediğini bilmeyen bir insan 30 yaşındaki adama hem de müdür yardımcısı olan bi adama "ben birşey demiyorum sen aklına gelebilecek yüm hakaretleri ettiğim say" diyip 5 dk sonra arayıp "bölge yemeğine seni götürcem benim en iyi portföyüm sensin" diyen bir dengesiz...
şimdi de diyo ki eşim akşama istifa etmiş ama gururlu bir kocan olabilir...
yine bi olay olmuş,bu yine dengesizce laflar etmiş eşim de siz şubeye gelince gereğini yaparız demiş..
bilemiyorum nolur bundan sonra.
eşim çok iyi işinde.
sürekli ödül alıyo listelerde 1. oluyo hedeflerini tutturuyo.
göndermez kaybetmeyi göze alamaz ama o zaman da eşim blöf yapmış gibi olcak.
bir yandan da çok mutsuz işte sürekli bir memnuniyetsizlik.
istesek başka yerde daha güzel şartlara işler de bulunur ama taş da yerinde ağır.
ay ne bileyim sen sıkma canını sakin sakin konuş dedim ama benim de içim içimi yiyo...

bu nezle kötü oldu. sürekli burnum akıyor. halsizlik de var.
akşam eşim sen yat ben bakarım edaya dedi. ama o kadar mızmızdı ki uyutamadı bir türlü. en son dayanamadım kalktım ben de.
dinlenmeyince de iyileşemiyorum tabi,ilaçsız bir de.
annemi de çağıramıyorum. çünkü o da hastalanmış.
kış gelsin diye dua etmiştim ama yazdan daha zormuş.

ilke de cadılık yapıyormuş bu ara,geçmişi okurken gördüm.
parmağında oynatıyorlar bizi valla :))

sorma o kadar da dikkat ediyoruz üşümeyelim terlemeyelim diye ama yine de oluyo.
gerçi bu mevsimsel nezle grip durumları genelde virüsten oluyomuş üşümekle ya da terlemekle birebir alakası yokmuş ama...
çok geçmiş olsun froyacım sana da eda kuzusuna da:)
ay bizi anlatmışsın tam, benim eşim de ben bakarım falan diyo ama sürekli mızmızlanıyo ilke.
sonunda ben dayanamayıp kalkıyorum, özellikle mi yapıyo nedir:37:
hem de nasıl oynatıyolar bi bilsen...

bu arada az önce eşim aradı.
yöneticisiyle problemleri vardı ne zamandır.
memnuniyetsiz ne dediğini bilmeyen bir insan 30 yaşındaki adama hem de müdür yardımcısı olan bi adama "ben birşey demiyorum sen aklına gelebilecek yüm hakaretleri ettiğim say" diyip 5 dk sonra arayıp "bölge yemeğine seni götürcem benim en iyi portföyüm sensin" diyen bir dengesiz...
şimdi de diyo ki eşim akşama istifa etmiş ama gururlu bir kocan olabilir...
yine bi olay olmuş,bu yine dengesizce laflar etmiş eşim de siz şubeye gelince gereğini yaparız demiş..
bilemiyorum nolur bundan sonra.
eşim çok iyi işinde.
sürekli ödül alıyo listelerde 1. oluyo hedeflerini tutturuyo.
göndermez kaybetmeyi göze alamaz ama o zaman da eşim blöf yapmış gibi olcak.
bir yandan da çok mutsuz işte sürekli bir memnuniyetsizlik.
istesek başka yerde daha güzel şartlara işler de bulunur ama taş da yerinde ağır.
ay ne bileyim sen sıkma canını sakin sakin konuş dedim ama benim de içim içimi yiyo...

canım hayırlısı olsun. işinde iyi biriyse her şekilde iş bulur zaten. eğer bırakırsa artık adamın dengesizliklerini çekmemiş olur. devam ederse de belki biraz aklı başına gelir yöneticisinin ve dikkat eder. hangisi hayırlısıysa o olur inşallah. insanın çalıştığı kişiler çok önemli gerçekten ve performansını da çok etkiliyor.
off çalışmak sırf böyle insanlar yüzünden zor geliyor zaten yoksa işten korktuğum yok. bizim orda da bu tarz insanın çalışma zevkini kıran insanlar var malesef.

kızlar bu arada birkaç gündür elma yalatıyordum kızıma. tadını sevdi gibi,suyunu sıkıp vereyim dedim.
1 çay kaşığı ile başlayacaktım ama daha istedi ve ağladı vermeyince. ben de 4-5 kaşık verdim. fazla gelmez dimi başlangıç için?

canım hemen nickimizin yukarısında yazıyor.

canım valla bugün delirtti beni.o kadar yorduki anlatamam şimdi uyudu.babasıda uyuyor kendide bende takılayorum arada gözleri açıyor öyle korkuyorumm ki uyancak diye:D

bende doktora gittim kızlar aşırı halsizim ogün ki uyuma olayını anlattım.ona uyuma denmez ded.kanıma baktılar çok kansız çıktım tansiyonumda düşük çıktı.şimdi ferrum snaol galiba onu verdi 20 gün sonra tekrar gel yine yazıcam dedi.daha ayrıntılı tahşil istiycem ama önceden varsa tahlilin getir dedi.troitlerinde sorun varmı dedi.hamilelikde sınırda çıkmıştı dedim.bir dahakine tahlil götürcem bakalım nelerim varmış

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir.

canım hayırlısı olsun. işinde iyi biriyse her şekilde iş bulur zaten. eğer bırakırsa artık adamın dengesizliklerini çekmemiş olur. devam ederse de belki biraz aklı başına gelir yöneticisinin ve dikkat eder. hangisi hayırlısıysa o olur inşallah. insanın çalıştığı kişiler çok önemli gerçekten ve performansını da çok etkiliyor.
off çalışmak sırf böyle insanlar yüzünden zor geliyor zaten yoksa işten korktuğum yok. bizim orda da bu tarz insanın çalışma zevkini kıran insanlar var malesef.

orası öyle canım.
ben de hayırlısı neyse o olsun dedim zaten.
bence biraz da şimdi bir de çocuğu var gidemez bir yere diye düşünüyo...

kızlar bu arada birkaç gündür elma yalatıyordum kızıma. tadını sevdi gibi,suyunu sıkıp vereyim dedim.
1 çay kaşığı ile başlayacaktım ama daha istedi ve ağladı vermeyince. ben de 4-5 kaşık verdim. fazla gelmez dimi başlangıç için?

4-5 çay kaşığı birşey değil ki.
yarım çaybardağı etmez bile.

ben küvette yıkamıyorum canım doğduğundan beri.
kucağımda yıkıyorum önce sırt üstü yatırıp boğazını koltuk altını karnını falan yıkıyorum, sonra yüzüstü çevirip kafasını yıkıyorum, böyle yıkayınca kulağına su kaçma riski kalmıyo aklınızda olsun kızlar.
babası suyumuzu döküyo havlumuzu ısıtıyo ona verip çıkartıyorum ben...

ben küvete sünger aldım denedim olmadı daha oyarken beraber gözleri kocaman oluyor...anneannesin kucağında pek sesi çıkmıo..onuda herzaman bulamıyooz..babasında denedimm.babası tutmayı beceremedi korktu..kendi kucağımdada çıkınca ben hasta olurum diye korkuyorum.bebeği giydirecek biri gerekıo offf offf

laylaylom geçmiş olsun endişe etme kendine dikkat et sen çok zayıflamışsın bebekte çok yoruyor tansiyonun düşüyor işte halsizlikten kendine iyi bakki bengiye bak ondan sonra. bengiye maşallah. baharın boyu bu ay uzamamış 63 de kaldı. ama 10 günde 300 gram almış buda beni sevindirdi.

öyle bir uyku bastırdı ki koltukta yatarak yazıyorum babakız dibimde oynuyor yaramazlar. kavak yellerini izlemek istiyordum ama birazdan horlayabilirim, korkmayın kızlar duyarsanız:37:

ben küvette yıkamıyorum canım doğduğundan beri.
kucağımda yıkıyorum önce sırt üstü yatırıp boğazını koltuk altını karnını falan yıkıyorum, sonra yüzüstü çevirip kafasını yıkıyorum, böyle yıkayınca kulağına su kaçma riski kalmıyo aklınızda olsun kızlar.
babası suyumuzu döküyo havlumuzu ısıtıyo ona verip çıkartıyorum ben...

evet oldular ama bence emeklemeye başlayınca gelmiycekler istesek de kucağımıza tadını çıkaralım bence:))
göremedik seni bi kaç gündür merak etmiştim...:16:

çakırcım çok geçmiş olsun.
tokluk kan şekerinin yükseldiğini nerden anladın tahlil mi yaptırdın?
gebelik şekeri var mıydı sende?
belirtisi var mı?
ne çok sordum:21:

selvacım teşekkür ederim. sor tabi şekerim hemen cevaplayayım :34: gebelik şekeri vardı bende şeker aleti ile ölçüyordum evde kaynanamdan almıştım ama doğumdan sonra eve gönderdim çok kesin belirtisi yok ama fenalık hissi oluyor yemekten sonra birde ayaklarımın altı yanıyor geçen bayrama gidince ölçtüm çok yüksek çıktı bende diyet yapmaya devam ediyorum şimdi. bir de uzun süre aç kalınca da şekerim düşüyor bayramda gece eve döndük bende bir mide bulantısı bai dönmesi bir ölçtüm şekerimi 54 çıktı yani sanırım bu şeker kalıcı olacak ben de :14:
eşin içinde üzüldüm dengesiz insanlarla çalışmak çok zor. herkes müdür olur ama herkes yönetici olamaz. yöneticilik vasfı her insanda yok malesef. geldiği yeri hazmedemeyen kompleksli insanlar böyle oluyor bence. allah sabır versin.
laylaylom bebişine maşallah canım.sana da çok geçmiş olsun. dikkat et kendine canım...

Son düzenleme:
çakırcım teşekkürler cevaplar için.
bende gebelik şekeri yoktu fakat doğumdan sonra suya ve tatlıya doymadım.
su neyse zaten faydalı ama tatlı çok fena.
tıka basa karnımı doyuruyorum kalkıyorum ama tatlı olsa oturur onu da yerim hiç bozmaz yani.
hala böyle.
acaba şeker falan mı var bende dedim.
gerçi belirtileri nedir bilmiyorum ama.
şimdi biraz frenliyorum yoksa adam bana nutella taşımaktan bıktı yani:)
yöneticilik konusunda söylediklerine de katılıyorum canım.
kısmet artık bakalım ne yazılı:40:

selvacım teşekkür ederim. sor tabi şekerim hemen cevaplayayım :34: gebelik şekeri vardı bende şeker aleti ile ölçüyordum evde kaynanamdan almıştım ama doğumdan sonra eve gönderdim çok kesin belirtisi yok ama fenalık hissi oluyor yemekten sonra birde ayaklarımın altı yanıyor geçen bayrama gidince ölçtüm çok yüksek çıktı bende diyet yapmaya devam ediyorum şimdi. bir de uzun süre aç kalınca da şekerim düşüyor bayramda gece eve döndük bende bir mide bulantısı bai dönmesi bir ölçtüm şekerimi 54 çıktı yani sanırım bu şeker kalıcı olacak ben de :14:
eşin içinde üzüldüm dengesiz insanlarla çalışmak çok zor. herkes müdür olur ama herkes yönetici olamaz. yöneticilik vasfı her insanda yok malesef. geldiği yeri hazmedemeyen kompleksli insanlar böyle oluyor bence. allah sabır versin.
laylaylom bebişine maşallah canım.sana da çok geçmiş olsun. dikkat et kendine canım...

iyi geceler hanımlar kızım canıma okudu bu gece,çok huysuz dün doktora götürdüm diş çıkarıyormuş,kulağını koparacak nerdeyse çekerken

çakırcım teşekkürler cevaplar için.
bende gebelik şekeri yoktu fakat doğumdan sonra suya ve tatlıya doymadım.
su neyse zaten faydalı ama tatlı çok fena.
tıka basa karnımı doyuruyorum kalkıyorum ama tatlı olsa oturur onu da yerim hiç bozmaz yani.
hala böyle.
acaba şeker falan mı var bende dedim.
gerçi belirtileri nedir bilmiyorum ama.
şimdi biraz frenliyorum yoksa adam bana nutella taşımaktan bıktı yani:)
yöneticilik konusunda söylediklerine de katılıyorum canım.
kısmet artık bakalım ne yazılı:40:

bende aşırı şekilde tatlı yiyorum yemezsem sanki ölecekmişim gibi:9:
yakında kapıdan sığamıycam o olcak bi gün bi çığlık duyarsanız bi kapı arasında sıkışıp kalmışımdır kesin:9:

gecmis olsun canim, seker hastasi olmasan bile uzun sure ac kalmamak gerekiyor, cunku uzun surelerle ac kalmak seker hastaligina yol aciyor
[/QUOTE]

ya benim oglum da kac gundur oyle agliyor kulagini cekistirip duruyor biliyorum uykusu var, ama yatirinca kiyametleri kopariyor kaldirinca da uykusuzluktan agliyor ne yapacagimi sasirdim.

iyi geceler hanımlar kızım canıma okudu bu gece,çok huysuz dün doktora götürdüm diş çıkarıyormuş,kulağını koparacak nerdeyse çekerken

bir tatlıcıda burada..bayılıyoruumben tatlıyaa:66:yemessem ölürüm valla..nasıl zayıflicam ben yaaa

bende yemegi yiyip uzerine tatli birsey yemezsem doymuyorum gerci ben oldum olasi tatliyi severim ama simdi kendimi hic engelleyemiyorum, emziriyor olmama ve gun icinde asiri yorulmama bagliyorum malum oglum bende hic enerji birakmiyor.Sende emziriyor musun yoksa mamayla mi besliyorsun?

bende aşırı şekilde tatlı yiyorum yemezsem sanki ölecekmişim gibi:9:
yakında kapıdan sığamıycam o olcak bi gün bi çığlık duyarsanız bi kapı arasında sıkışıp kalmışımdır kesin:9:

Back
X