• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kizlar oglumu 2 saat 20dk dir uyutmaya calisiyorum uykusu var agliyor ama uyutmaya calsinca uyumuyor uyutmayip oyun oynasam da agliyor cunku uykusu var.Sallayarak uyuyor sallamayi biraktim mi agliyor artik sallayarak uyutmaktan cok yoruldum gunduz ayni gece ayni birde kolay uyusa neyse cok zor daliyor sizler nasil uyutuyorsunuz lutfen bir fikir verin bana.

bambam ın yere paralel sallanan beşiğiyle

Bi müjdem var,
Bilmiyorum acaba topicte ilk miyiz?
Rüzgarımın dişi çıktı teyzeleri.
Çok sevimli oldu miniğim,
Ama korkuyorum ateş falan yapmaz inşallah.

Bi müjdem var,

yaaaaa süper hadi hayırlı olsun ilk dişiniz o tek kalmaz 2.side gelir hemen arkadan
offf daha da sewimli olmuştur
hele güldüklerinde o diş gözüküyoya çoook şirin oluyolar.

Bi müjdem var,

hayırlısı olsun canım dişiniz:nazar: Ayşenin oğlu Çınar çıkardı diş sizden önce.bizim dişimiz de yolda doktor öyle dedi

bizim doktorumuz yeni doğanda türkiyede en iyi 5 dr dan biri diye biliniyomuş we ege ünwstsinde ana bilim dalı başkanıymş.ben sana onun bize sölediklerini yazıyım sana:
dr muz derki ;
*16 dan sonra bebeği uyutmayın.çünkü 16 dan sonra uytulan uyku gece uykusuna eştir.bebek huysuzlansada uyutmayın direnin zaten 19 dan sonra uykusu açılıcaktır. akşam 21 den sonra mümkünse 22 de uyutun sabaha kadar uyuycaktır.
*bebekler 5.aydan sonra gözkapakları kapalıykende gece gündüz olduğunu anlar aynı bizim gibi.5.aydan sonra uyku düzenleri oluşur...
*ağlatarak werilen uyku eğitimine de çok karşı.nazilerin uyguladığı bi yöntem dio.yeterli bilgiye sahip olmayan doktorların önerdiği yöntem diyo.ileride aileye karşı nefrete neden olurmuş.
(belki bi fikir werir diye uyku ile konuştuklarımızı yazmak istedim)
doktorumuzda hipp öneriyo bende bugün az bişi armut püresi werdim.hipp in de war sütlü pirinçlisi.ama eğer sütün yetiyosa bence werme weriyosanda arada sadece 1 er kaşık tattır bence bu da benim fikrim

tşkler canım verdiğin bilgiler için gerçektende özellikle 4-5 ten sonra uyutmaya çalışmak boşuna direniyo 10-11 gibi yatıyor ve gece uykumuz ii çok şükür ya hipp in içeriğine baktım gerçekten organik yabancı madde yokk devam sütü olarak hipp nasıl acaba korkumdan conformil kullanıyorum hani hipp kabız fln yaparsa diye birde hippin özellikle meyve pürelerinin sertifikaları var diğerlerini bulamadım ama onlar yüzde yüz güvenli organik ondan eminim dediğin gibi kaşık mamasını 1 tatlı kaşığı ile başladım abartmıcam karnı onla doymasın beni emsin yavrum muhtemelen mamayı bitiremeden atıcaz ya üzerinde 4 hafta kullanım süresi diyo doğrumudur aşsak nolur çok pahalılar

Son düzenleme:
geçmişi okumadım
inşallah herkes iyidir
biz biraz nezleyiz ama neyse

canim hayirli olsun

yaaaaa süper hadi hayırlı olsun ilk dişiniz o tek kalmaz 2.side gelir hemen arkadan
offf daha da sewimli olmuştur
hele güldüklerinde o diş gözüküyoya çoook şirin oluyolar.

hayırlısı olsun canım dişiniz:nazar: Ayşenin oğlu Çınar çıkardı diş sizden önce.bizim dişimiz de yolda doktor öyle dedi

gözünüz aydın
darısı diğerlerinin başına

Sağolun kızlar,
İnşallah sorunsuz atlatırız bu dönemi,
Tüm bebişler de güzelce sakin sakin çıkarsınlar dişlerini inşallah,
Diğeri de gelir mi öyle hemen arkasından,
Ahh kıyamam kuzuma biraz daha zorlanacak o zaman.
Bi de pazartesi aşılarımız var,
Yavru kuşum iyice zor zamanlar geçirecek:((

Ben de kaçıyorum kızlar,
Herkese iyi geceler,
Bütün işleri eşim yaptı bugün ama ben çok yoruldum niyeyse,
Oğluşcan ağarlaştı iyice galiba artık taşımak bile yetiyor.

bir de ağlama yöntemini asla denemedim deneyememde ama benim oğlum uyutmaya çalışırken her harükarda ağlıyor asla uyumak istemiyo uykuya dalma sürecimiz şu şekilde siz düşünün ne haldeyim ayağıma alıcam ağzına pekmeze batırılmış emziğini vericem o direnecek ben dakikalarca hızlı hızlı sallayıp bi yandan ağzından attığı emziği pekmeze batırıp vermek isterken yeni giydirdiğim kıyafetleri batacak battaniyesi batacak derken yorulacak ta uyuyacak uyudu sanıp ayağımdan indirdiğimde kıpırdanıp mıkır mıkır sesler çıkaracak ben ii dalsın diye hadi bida sallamak isticem belki yine uyanacak kısır döngü amaaannn anlatırken bile yoruldm inanın kızlar abartmıyorum napmam lazım nasıl uyucak bu sıpa öfffff

bir de ağlama yöntemini asla denemedim deneyememde ama benim oğlum uyutmaya çalışırken her harükarda ağlıyor asla uyumak istemiyo uykuya dalma sürecimiz şu şekilde siz düşünün ne haldeyim ayağıma alıcam ağzına pekmeze batırılmış emziğini vericem o direnecek ben dakikalarca hızlı hızlı sallayıp bi yandan ağzından attığı emziği pekmeze batırıp vermek isterken yeni giydirdiğim kıyafetleri batacak battaniyesi batacak derken yorulacak ta uyuyacak uyudu sanıp ayağımdan indirdiğimde kıpırdanıp mıkır mıkır sesler çıkaracak ben ii dalsın diye hadi bida sallamak isticem belki yine uyanacak kısır döngü amaaannn anlatırken bile yoruldm inanın kızlar abartmıyorum napmam lazım nasıl uyucak bu sıpa öfffff

çok uykusuz bırakma
bizimki çok uykusuz kalınca öyle yapıyo uyutmak daha bi zor oluyo
eğer kaşlar hafiften pembeleşmişse hemen uyutmaya çalışıyorum

ben de yatayım artık benim kız saat 5-6 gibi uyanıyor ,iyi geceler sizlere iyi muhabbetler

Back
X