• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

yaaaaa çıldırmak üzereyim uyumuyooorrrr kaç gündür mahveti beni ev kendinden geçmiş durumda çalışıyorum yemek yokk sütüm yokk 2 gündür dışardan dürüm yiyorum öğlenleri akşam kahvaltılık yapamadım bugün hiç sütüm olmadı çok mutsuzummm eşim 12 saat çalışıyo manevi olarak bitmş durumdayım
canım Allah kolaylık versin ne diyim..

Benımkı de uyudu kızlar ve saclarını kestik çok ağladı yavrum benım hıc kıyamadım babası kestı makınayla sesınden fılan korktu herhalde . Keltoş oldu benım oglusum
ay neden kestinzi çok mu uzundu? ben de hergün kontrol ediyorumki uzamış mı diye.:52:.hala çok kısa saçlarımız.

ayy nasıl kestiniz kız
ben kıyamıyorum bıngıldak kapanmadığı için :((
resimlerini eklede bakalım keltoşa :))
medaa geçmiş olsun şekerim..
bizim kızın hiç bındıldağı olmadı biliyor musunuz?

canım evet sesi var. beni rahatsız etmiyor gerçi, bugün cerenin yanında yaptım oda rahatsız olmadı :66:

ben kullanmadım hiç evde var ama öyle duruyor markasını bile hatırlamıyorum

Son düzenleme:
ayy nasıl kestiniz kız
ben kıyamıyorum bıngıldak kapanmadığı için :((
resimlerini eklede bakalım keltoşa :))

Sorma yaa :5: ben kıyamıyordum da babası sacları daha guzel olurmus canlı olurmus falan fılan dedı kesti zaten onlerı uzun arkası kısaydı konakları da vardı ya onların gecmesı ıcın kesılmesı lazım dedıler .. Bıraz uzasında oyle koyayım kız : )) neyse kı cabuk uzuyor bızımkının sacları 2 ayda baya uzar dıye dusunuyorum

babam edanın doğumdan itibaren çektiğimiz fotoğraflarından cd yapmış,slayt gösterisi şeklinde. fonda da kayahanın ebebeğim çalıyor.
izlerken ağlıyorum her seferinde :43:

ne kadar güzelbir fikir...babanı kutluyorum ince düşüncesinden dolayı:)

Sorma yaa :5: ben kıyamıyordum da babası sacları daha guzel olurmus canlı olurmus falan fılan dedı kesti zaten onlerı uzun arkası kısaydı konakları da vardı ya onların gecmesı ıcın kesılmesı lazım dedıler .. Bıraz uzasında oyle koyayım kız : )) neyse kı cabuk uzuyor bızımkının sacları 2 ayda baya uzar dıye dusunuyorum
amann o canlı saç hikaye
hiçte etkilemiyo valla

kı zlar bizde d3 15gün kullandık bıraktık sonra ve şu anda tamamen kapandı sizinkiler ne durumda.
sanada sekamsezen:7:

Back
X