medaa geçmiş olsun
nazosan sinbonun sesi nasıl peki çok ses çıkarıyor mu?
canım evet sesi var. beni rahatsız etmiyor gerçi, bugün cerenin yanında yaptım oda rahatsız olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medaa geçmiş olsun
nazosan sinbonun sesi nasıl peki çok ses çıkarıyor mu?
canım evet sesi var. beni rahatsız etmiyor gerçi, bugün cerenin yanında yaptım oda rahatsız olmadı![]()
canım Allah kolaylık versin ne diyim..yaaaaa çıldırmak üzereyim uyumuyooorrrr kaç gündür mahveti beni ev kendinden geçmiş durumda çalışıyorum yemek yokk sütüm yokk 2 gündür dışardan dürüm yiyorum öğlenleri akşam kahvaltılık yapamadım bugün hiç sütüm olmadı çok mutsuzummm eşim 12 saat çalışıyo manevi olarak bitmş durumdayım
ay neden kestinzi çok mu uzundu? ben de hergün kontrol ediyorumki uzamış mı diye.Benımkı de uyudu kızlar ve saclarını kestik çok ağladı yavrum benım hıc kıyamadım babası kestı makınayla sesınden fılan korktu herhalde . Keltoş oldu benım oglusum
medaa geçmiş olsun şekerim..ayy nasıl kestiniz kız
ben kıyamıyorum bıngıldak kapanmadığı için(
resimlerini eklede bakalım keltoşa :))
canım evet sesi var. beni rahatsız etmiyor gerçi, bugün cerenin yanında yaptım oda rahatsız olmadı![]()
ayy nasıl kestiniz kız
ben kıyamıyorum bıngıldak kapanmadığı için(
resimlerini eklede bakalım keltoşa :))
babam edanın doğumdan itibaren çektiğimiz fotoğraflarından cd yapmış,slayt gösterisi şeklinde. fonda da kayahanın ebebeğim çalıyor.
izlerken ağlıyorum her seferinde![]()
bizde doguştan keliz hiç gerek yokda soguk olmazmı dikkatetde hasta olmasın:44:
aa bıngıldak açıklığı yok mu yanibizim kızın hiç bındıldağı olmadı biliyor musunuz?
amann o canlı saç hikayeSorma yaaben kıyamıyordum da babası sacları daha guzel olurmus canlı olurmus falan fılan dedı kesti zaten onlerı uzun arkası kısaydı konakları da vardı ya onların gecmesı ıcın kesılmesı lazım dedıler .. Bıraz uzasında oyle koyayım kız : )) neyse kı cabuk uzuyor bızımkının sacları 2 ayda baya uzar dıye dusunuyorum
cerenin şu fotoğrafı süper yaa çok tatlııı
maşallah,barekallah
amann o canlı saç hikaye
hiçte etkilemiyo valla