• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah efim :nazar:

ben de doğum öncesi şakır şakır sütüm gelicek,dolaplar fazladan sağıp istiflediğim sütlerle dolup taşacak sanıyordum..Hatta mama vermek zorunda kalmak düşüncesi bile canımı sıkıyordu..Ama evdeki hesap çarşıya uymadı..sütüm gelmedi hemen..prematüre oldukları için küvezde sonda ile beslediler..sonradan gelen anne sütünü de biberonla vermişler uzun süre..eve getirdiğimde memeyi tutamıyorlardı çabuk yoruluyorlardı..dr.umuzun önerisi ile prematil prematüre maması verdim biberonla..sağıp veriyordum sonradan sonradan memeye alıştılar..hatta memeyi daha iştahlı ve istekli emiyorlar biberona göre :nazar:
ikiz annelerinde hala emzirebilen ve ailesinden ve yakınlarından yardım görmeden tek başına bakabilen nadir annelerden olduğum için azcık gelen sütüm için de ALLAH a şükrediyorum...:69:

canım maşallah sana :)
bende süt konusunda hayal kırıklığına uğrayanlardanım ailemin bayanlarında süt bolluğu vardı hep ama bende olmadı ne yazıkki sütüm baştan beri çok azdı halende az. ama yinede ısrarla emzirmeye devam ediyorum.

senin buraya gelmen daha iyi olur aslında.. izmir görülesi yer, bende buraya gelince anladım.
eşi benzeri yok...
aslında mekanda değil önemli olan, biraraya gelsek bir şekilde eminim 40 yıllık tanışık gibi muhabbet ederiz :97:

evet nazoş kesinlikle haklısın ben daha önce 2 kez kocaeli kk buluşmasına katıldım. insan hiç yabancılık çekmiyor. hatta güzel dostluklar kurduk. ara sıra aliağaya opete tüpraşa toplantılara geliyor, ali ağaya geçmeden beni de izmirde bıraksa. aslında olabilir ama ancak önümüzdeki yazdan itibaren.

kızlar aranıza yeni katıldım ama topiğin enlerini seçsek nasıl olur ilki benden

en süperanne almina hanım :3:

:70: yazın olsa bıcırlar 1 yaşına yaklaştıklarında sanıyorum ki o zaman gelebilmem daha kolay olur.

ama tabi sizler beni bekleyip 1 sene ertelemeyin :48:

Valla buluşma olsa ne iyi olur ama ben de onumuzdekı aylarda zor dıyorum .
Bebekler buyusun de ınsallah ortak bı noktada Istanbul bulusması yapalım : )
Izmırlı arkadaslar da bulusacaklardı ama olmadı sanırım ..

Valla buluşma olsa ne iyi olur ama ben de onumuzdekı aylarda zor dıyorum .
Bebekler buyusun de ınsallah ortak bı noktada Istanbul bulusması yapalım : )
Izmırlı arkadaslar da bulusacaklardı ama olmadı sanırım ..

bence en kolay buluşma şimdi olur
çocuklar hareketlendikçe zapetmek zor olacak
şimdi huysuzsuz yaparlarsa en fazla oturup kahve içemeyiz arabalarıyla iki tur atar uyuturuz

Ehe ehe sensız olmaz Medaacım bız daha oncede konusmustuk dıy mi : ))
Insallah dıyoz bı gun bulusalım ama bebısler buyuyunce :40:

bu hafta gelemeyiz
malum hastayız :((
ama haftaya falan havanın güzel olduğu bigün geliriz:66:

medaacım katılıyorum sana şu anda zapdedilmesi en kolay dönemdeler bence cuma buluşalım:))

enleri seçiyosak eğer en espirili anne sonbahar bence:))

kızıma minnie mouse kostümü aldım :)))
stüdyo fotoğrafı çektiricem onunla.
aralık sonu kuzeninin 1. yaş günü var ondada giycek kuzum :21:
fotoğraf albümüne koyayım sizde görün tatlı teyzeleri kızımı :)

Son düzenleme:
Geçmedi mi hala yaa ne cok uzadı cnm yaa inşallah atlatır bı an önce .
ben cumartesi ( 2 den sonra cunku esım ozaman ısten cıkıyor ) pazar musaıt oluyorum genelde bulusma olursa katılırım bı mani olmazsa .

Back
X