Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dokdoktor bide elini kızımın ağzına soktu.yıkamadan şaşırdım bişi diyemedim.gelirkende otobusde kadınlar ya elini tutmyaya kalktılar ya yananı sıkıyor.hele biri otobusden iniyorum tutmuş yanaklarını.ya ben bide karşımdakini uyaramamda .çoçugumu çekiyorumm direk.aman ya bugün niyeyse uyuz oldum herkeze
bu arada şu yorumuna canı gönülden katılıyorum canım.temmuz bebekleride anneleride çok güzelbenim gördüm tüm anneler bebeklerini aratmıyor.hepsi güzel maşşş.ben burda kkgm yi çok merak ediyordum onuda gördüm rahatladımama tam bekledigim gibiydi çok tatlı yüzü var..
aşısında veririler sağlık ocagında kan ilacı canımkızlar birde demire biz başlamadık dr bişe demedi kan tahlili fln da yapmadı başlanması gereken birşeymi :18:
kız bir kere koydu fotosunu o gün geri kaldırdı.aynen bende öle düşünüyordum.kızı çok tatlı maş.bide diyolardı yorumlardaannesinebenziyor falan diye.gerçekden çoçuklarından belli.:))
aa kkgmyi ben görmedim kız nerden gördün sen:)gerçi çocuklardan belli güzelliği ama...
aşısında veririler sağlık ocagında kan ilacı canım
4 ay aşımızı olduk vermediler kii:87:
canım vermedilerse al istersen.ben salı günü aşı olmaya gidicem.öğrenirim ismini ne kadar verilceni.bide dişlere leke yapmaısn diye bir şey yapılıyormu bilgisi olan varmı acep
kızlar herobabynin gece mamasını almıştım dün yulaflı falan.
ondan mı bilmiyorum ama ilkenin ağzının kenarında minik kızarıklıklar var.
çok belli değil minik minik.
bir daha vermiyim di mi alerji falan yapmış olabilir mi?
ağzını sildiğimiz mendiller varya,onlarla siliyordu yengem demir verdikten sonra.
dişinimi ağzınımı canım.dişde leke yapıyormuş.ben doktora sordum güneşde verme dedi.sanki kışın ortasında güneş bulcam.bide ışıkta verme dedi:Smeyve suyuna katabilirmyiim dedim kat dedi.sizler sordunuzmu hiç doktora meyve suyuna falan katılıp katılmadıgını.
canım vermedilerse al istersen.ben salı günü aşı olmaya gidicem.öğrenirim ismini ne kadar verilceni.bide dişlere leke yapmaısn diye bir şey yapılıyormu bilgisi olan varmı acep
kızlar ayrı odaya yatırmak için geç kalmayın bence. kendini bildikten sonra alıştırmak çok zor oluyormuş. benim yeğenim asla kendi odasında yatmak istemedi koca eşek olana kadar. ayrı yatırsalar da gece yanlarına gidip annesini çağırıyordu,uyumuyordu yoksa.
o yüzden erkenden alıştırmak bence daha iyi. ben bir süredir odasında yatırıyorum. bana çok zor oluyor tabi,gece sık uyanıyor. kalk,odasına git,getir,emzir,tekrar odasına götür falan ama alışması için katlanıyorum zorluklarına. odası hemen bizimkinin yanında,azıcık mızlasa bile duyuyorum. hem de beşiğindeyken hiç rahat yatamıyordu. şimdi yayıla yayıla uyuyor. gece ilk uyanışında yüz üstü yatırıyorum,sonrasına hep öyle uyuyor. sadece ilk yatırdığımda sırt üstü. bizim şimdilik böyle gidiyor bakalım. inşallah geceleri daha az uyanmaya başlayınca rahat edicem.
siz de,benim kendi fikrim,odası varsa orda yatırın. sesini duymam diyorsanız bile telsiz falan alabilirsiniz bence.
kızlar bugün kötü bi gün geçirdim kızımın aylık kontrolü vardı saglık ocagında benim kız kollarını sürekli geriye dogru tutuyordu dr da farketti bugğün bunda bi sorun var dedi inş.degildir ama sipastik olabilir dedi benim elim ayagım boşaldı bayılacam zanneettimmm o kadar kötü oldum ki anlatamam ordan aldım hemen hastanedeki dr a götürdüm saglık oacagındaki dr böyle diyyo ne olabilir dedim dr iyice muayene etti bi sorun yok dedi anne karnınıdaki yatış pozisyonunu bırakmamış ondan dedi çok korktum gerçeten bi şey var diye ama çok şükür saglıklıymış allah kimseye vermesin![]()
kızlar şimdi doktorla konuştum kuzeyin herhangi bir alerjisi yokmuş
sırtındaki kızarıklıklar için krem verdi o onu rahatlatır dedi
çok mutluyum eve gideyim oğluma yoğurt mayalayacağım yesin tosbam güzelce
bende diyeti bozdum ayranın dibine vuracağım çok severimde
evet canım aynen benimkide öyleydi her ay (ki 2.ayında 2kgdı) 1 kilo alırken geçen ay 700 gr ve bu ayda 500 olunca bi düşündüm dedim artk böyle grm grm mı alck die aslnda bnmkide hiç fena diilmiş çünkü benmkide 4.ayında 2 katıydı fazla abartıyorum bu durumu sanırım yada diğer aylar gelişim hızlı olduğu için bana pek bi az geldi 69 cnm 8 kilo bnmki maşallahozaman normaldir benimkide
ne biliyim ya çok evhamlıyım bende elimde diil ama fazla takıyorum![]()
kızlar herobabynin gece mamasını almıştım dün yulaflı falan.
ondan mı bilmiyorum ama ilkenin ağzının kenarında minik kızarıklıklar var.
çok belli değil minik minik.
bir daha vermiyim di mi alerji falan yapmış olabilir mi?
kızlar birde demire biz başlamadık dr bişe demedi kan tahlili fln da yapmadı başlanması gereken birşeymi :18:
canım zeyneptede oluyor o kızarıklıklar. ciltleri hassas ya ondan sanırım, sonra geçiyor, yıkıyorum suyla.. bende yulaflı buğdaylı hero baby almıştım, şimdi pirinçli sütlü var acil durumlar için..
tmm canım olmazsa bende sorayım üstüne birde niye işlerini doğru düzgün yapmadıklarını söylerim içim soğur önemli bişese nasıl verilmez hayret sürekli özele gidiyoruz dr bişe demedi aşımız sağlık ocağında yapılılyo ordakilerin yaptıkları aşıdan bile korkuyorumm
canım bizim drumuz önümüzdeki ay tam kan sayımı isteyecekmiş eğer gerekirse demiri o zaman verecekmiş.
her bebeğe verilmiyo ihtiyaç varsa veriliyo diye biliyorum ben...
bu arada şu yorumuna canı gönülden katılıyorum canım.temmuz bebekleride anneleride çok güzelbenim gördüm tüm anneler bebeklerini aratmıyor.hepsi güzel maşşş.ben burda kkgm yi çok merak ediyordum onuda gördüm rahatladımama tam bekledigim gibiydi çok tatlı yüzü var..