Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah yağmur var İstanbul'da...
Hemde şakır şakır.. Ayrıca rüzgar da promosyon sanırım..
Allahtan eşime yağmurluğunu vermişim..
Kendisi incecik bir t-shirt'le gitmek istiyordu..
Zor ikna ettim...
Herkesin günü aydın olsun kızlar..
günaydın şekerlemeler....
bugun burdada hava kapalı ama henüz yağan bişe yok...
umarım yağar.... çok seviyorum yağmurlu havalrı...
efimmm.. promosyon demişkennn indirimleri duyamıyoruz artık senden..
çook boşladın çoook![]()
sayende indirimli ürünleri takip ediyorduk.. bekliyoruz tekrar...
ahhh canım sorma gece burada bir rüzgar çıktı, balkonda dolaplar vardı onlar devrilmiş o derece.
korku filmi gibiydi. yağmurda fena bastırdı.
kış geldi mi ne oldu yawww.
Canım cam alacaksan elektrikli cam almanı tavsiye ederim, zira tek kalemde silebilirsin...
Ama gazlı cam alacaksan alma derim.. Çünkü tozu, su damlalarını, yemek döküntülerini çok belli ediyor..
Hatta ıslak bezle silince birde üzerinden kuru bezle falan silmen gerekiyor ki su tanecikleri belli olmasın..
Bence kullanışlı değil.. Ben gazlı ama -ankastre- olandan almıştım yazlığa, çok memnunum..
Marka soracak olursan Siemens derim..
günaydın kızlar...
canım benim, ilgin için çok sağol.ben elektrikli cam ocaklarda çatlama olabiliyor diye duymuştum.tencere ocağa yapışıyormuş ocakta çatlamalar oluyormuş vs. gibi.birde az önce, şikayet var sitesine girdiğimde cam ocaklarda hep leke kaldığı 2-3 ayda lekelendiği konusunda bir sürü yazı okudum.bende ankastre 3 lü set alacağım ama sanırım cam ocak almaktan vazgeçtim.senin gazlı ama ankastre aldım dediğin nasıl bişi, inox olanlardan mı?
Bizde de öyle anneanne var...:))
2-3 saat canım..
inşallah her şey yolunda olur..
Almina nın da bayram sonrası düşünüyoruz ameliyatını..Bu kez ciddi ciddi ameliyat..Entube edilecekmiş...
Evet aynen öyle.. İnox..
Ben bundan aldım gayet memnunum..
SIEMENS EV ALETLER | EC745RF90E - 70 cm Kendinden kumandal, gazl ankastre ocak Paslanmaz elik, siemens
Sana tavsiyem eğer mutfakta yerin varsa 70 cm'lik al ocağını..
Davlumbazını da 90 cm'lik al..
Davlumbaz büyük olunca yemek kokusu falan asla hissedilmiyor..
Yazlıkta mutfağımız amerikan olduğu için biz büyük aldık davlumbazı..
Hemde mutfakta çok şık duruyor..
Şu an kendi evimiz için beklemedeyiz..
Kendi evimize geçtiğimizde her ne pahasına olursa olsun,
elektrikli cam ocak almayı planlıyorum.. Bu benim hayalim..
Elektrikli ocakta pişen yemek çok farklı oluyor..
Çatlama konusuna gelince kullandığımız tencerelerin kalitesi de bu durumu etkiliyor,
malın kendi kalitesi de.. Garantisi olduktan sonra bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum..
Yani anlayacağın tamamen tercih meselesi..
Ama Allah kısmet ederse alacağım..
Lekeye gelince onların özel temizlik maddeleri var.. Zahmetsizce temizlenebiliyor..
Gülü seven dikenine katlanır ;-)
Birde nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben Çağlayan'dan almıştım..
Aklında olsun.. Doğubank ve Çağlayan'a bakarsan, bayilerden daha uygun fiyata
''GARANTİ'' li bir şekilde alabilirsin.. Nakit alırsan daha da indirim yapıyorlar..
İyi düşün öyle al derim arkadaşım, çok gez sonra pişman olma :-D
evet anneanneler iyidir genelde ama benim anneannem istisna..:) 90 yaşında ve ne şekeri,ne tansiyonu ,ne kalbi var Ağzındaki tüm dişleri kendinin ve çürüksüz..Hayatta hiç sıkıntı çekmemiş,çektirmiş...Hiç üzülmemiş üzmüş..Çok şımartmışlar..Herkesin canına okumuş..Tüm çocuklarını ,torunlarını birbirine katmaya kalktı..Her hafta bakıcısı değişiyor..Kadınlar onun zulmünden kaçıyorlar,dayanamıyorlar....Daha neler neler...Anneannem gibisini dizilerde bile görmedim ben....size de geçmiş olsun canım
aslında anneanneler hep daha iyi olur gibi
benim anneannem olmadığı için galiba öyle geliyor
umutlunun babaanne sevgisi beni şaşırtmadı desem yeridir
3 sene babaannemle aynı şehirde kaldım çalışıyordum tayinim şansa oraya çıkmıştı
toplasan 20 defa görüşmüşüzdür
aramızda yürüyerek 10dk felandı
ama kızının çocuklarına bizim gibi değil
daha sever onları
çocukluğumda hatırlıyorum da ziyaretine gittiğimizde bizi evden kovmuştu
hiç sebep yokken
anneme hala kaynanalık yapar annem kaynana olmuş
80ine gelmiş hala karamsar hala kötü düşünceli
evet anneanneler iyidir genelde ama benim anneannem istisna..:) 90 yaşında ve ne şekeri,ne tansiyonu ,ne kalbi var Ağzındaki tüm dişleri kendinin ve çürüksüz..Hayatta hiç sıkıntı çekmemiş,çektirmiş...Hiç üzülmemiş üzmüş..Çok şımartmışlar..Herkesin canına okumuş..Tüm çocuklarını ,torunlarını birbirine katmaya kalktı..Her hafta bakıcısı değişiyor..Kadınlar onun zulmünden kaçıyorlar,dayanamıyorlar....Daha neler neler...Anneannem gibisini dizilerde bile görmedim ben....