Bu arada geçenlerde Zeyno'nun yaptığı birşeyden bahsetmek istiyorum..
Her sabah 06.30'da uyandığımızı cümle alem biliyor artık..
Babamıza kahvaltı hazırlıyoruz bu arada..
Neyse o gün tost yapmıştım kahvaltıda.. Babamız işe gitti.. Bizde Zeyno'yla biraz oynaştık..
Ben koltukta biraz uzanayım derken içim geçmiş... Tabii sofrayı toplamamıştım daha saat 08.00 falan, Zeyno da yemek yememişti..
Bu yaramaz
mutfağa gitmiş kalan tostlardan bir tanesini almış gelmiş park yatağına girmiş,
orada yemiş yemiş bitirememiş, birde ardında bir dolu kırıntı bırakmış tabii...
Gözümü bir açtım Zeyno yere oturmuş elinde tost hatur hutur yiyor.. Birde bana ımmmmhhh yapıyor..
Bu ilk değil.. Geçenlerde de babasının yarım kalan çayını hüpletirken yakaladım mutfakta
Çok komik bu kız yauuu...
Bu aralar TV'de Sek Süt'ün reklamlarına gıcık oluyor ve korkuyor..
Hani çocuk buzdolabını açıyor da bir inek möööööö diye bağırıyor ya.. Ödü patlıyor, hemen gelip bana sarılıyor :-D
Her sabah 06.30'da uyandığımızı cümle alem biliyor artık..
Babamıza kahvaltı hazırlıyoruz bu arada..
Neyse o gün tost yapmıştım kahvaltıda.. Babamız işe gitti.. Bizde Zeyno'yla biraz oynaştık..
Ben koltukta biraz uzanayım derken içim geçmiş... Tabii sofrayı toplamamıştım daha saat 08.00 falan, Zeyno da yemek yememişti..
Bu yaramaz
orada yemiş yemiş bitirememiş, birde ardında bir dolu kırıntı bırakmış tabii...
Gözümü bir açtım Zeyno yere oturmuş elinde tost hatur hutur yiyor.. Birde bana ımmmmhhh yapıyor..
Bu ilk değil.. Geçenlerde de babasının yarım kalan çayını hüpletirken yakaladım mutfakta
Çok komik bu kız yauuu...
Bu aralar TV'de Sek Süt'ün reklamlarına gıcık oluyor ve korkuyor..
Hani çocuk buzdolabını açıyor da bir inek möööööö diye bağırıyor ya.. Ödü patlıyor, hemen gelip bana sarılıyor :-D
Son düzenleme: