- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Ayy canım beni amma şımarttın sen yaaTaş gibi hatunsun kızım yaaa...Duymamış olayım bu sözleri..
Görmesem inanacağım hani..
Mankenlere de 10 basacağından eminim.. Onlar bir anne olsunlar da o zaman ben göreyim onları ameliyatsız, bıçaksız..
Onlar sezeryanla beraber karın kaslarını gerdirip çıkıyorlar hastaneden veya daha sonrasında yaptırıyorlar..
Ama vücutlarına bir dolu şey yaptırdıkları kesin.. Sen şu halinle bile eminim onlara taş çıkarırsın Rüzgar'ın annesi... =)
Duymayayım bu lafları![]()
Dışardan öyle görünebilirim ama artık sarkmalar var
Çatlaklar almış başını gitmiş
Ama sen yine de saol fena gazladın beni
Evde havamdan geçilmeyecek bu akşam:))
Ohh maşallahKızlar bugün tam 5 aylık oldum.. Kaldı geriye 4 ay.. Yolun yarısını geçtik kızlarımla..
Bakalım hayırlısı.. Kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...![]()
allah gerisini de böyle güzel geçirmeyi nasip etsin.
Yeni nickin üyeliğin hayırlı olsunSelam kızlar,
Nickimi değiştiremiyeceğimi bildiğim için Üyeliğimi iptal ettirdim,yeni üyelik aldım..Sanırım bende bunalımdayım... :)))
Son bikaç sayfayı okudum.....Bunalımlara girilmiş...sanırım havalardan içimiz bunaldı,eve tıkıldık kaldık...
Soran arkadaşlarım olmus hatırladıgınız için teşekkür ederim..
Not:selvacan şarjın bitti sanırım,konusurken kesildi....tamda öperim seni diycektim olmadı..Burdan diyim bariii ,öperim kocaman :))))
Bu arada oğlan iyiden iyiye kahvaltıya alıştı...tereyağ,bal,reçel,pekmez,krem peynir....bayılıyor yemeğe..
Ve size bir tarif vermek istiyorum ...benim oğlumun istahla ilgili çok sıkıntısı yok fakat çocugu istahsız olan bir arkadaşım tarif verdi,bende sizlerle paylaşıyım dedim... ...iştahsız bebelere bir deneyin derim..
Bal kabağı çorbası
Bak kabaklarını yıkayın ve ksık ateşte haşlayın(kendi suyuyla)
sonra üstüne süt ekleyin ve biraz tuz ve blendardan geçirin....
Hem çok kolay hemde çok lezzetli oluyor..
alışmak zor olacak şimcik ama
Çorbanı hemen deneyeceğim
İnşallah işe yarar tatlım.
Hayırlı uğurlu olsunkızlar Cemim erkek oldu ilk gün çok iyiydi 2.gün sargıyı çıkarttılar pipisi bezine değdikçe acıdı ama bezine teramisin sürdüm yapışmadı rahatladı 3.gün kontrole gittik doktor çok güzel dedi pipisine karton bardak koyun dedi koyduk şimdi koşturuyor Maşallah erkekimeAma iyiki sünnet ettirmişim pipisinin başı deriye yapışmaya başlamış sürekli temizlediğim halde içinden bi dolu pislik çıktı tıkanmak üzereymiş
Çok şükür rabbime yardım etti işte böyle kızlar tek sorunumuz şuan 2.azımızı çıkartıyoruz yemek yemiyor onun huysuzluğu var işte böyle...
NE güzel.
Bizim oğlana darısı.
Benim de bacaklarım göbüş altı çatlak ki ne çatlak.30 kilo aldın ha hayy maşallah yaa sana...veee hiç çatlağın yok öle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözükme gözümeDD
ben 15 kilo aldım göbeğimin altı sırf çatlakk((
kiiiii o kadar mustela kremler bilmem neler kullandım..çatlayınca çatlıyor işte
İç bacaklar ve ön bacaklarda da var düşünsen

çok sinirlendiriyor bu adam beni.
akşama paralayasım var ama paralayacak takatim yok...
kendimi yolllara vurasım var...
Yaffff niye
Ne oldu???