Aaa Çok güzel olur Tubacım yaza mutlaka buluşalım o zaman
Özge de gelsin,Doğa da Rüzgar da
İki çiçek bi böcek
Ayy hemen yaz gelsin
Çok helecanlandım şimdi bak.
Yaaaa kıskandım ama, ya benim göslerim ya benim göslerim:2:
Hadi bana da bişi söleyin ama:))))
Şaka bir yana Tubanın gösleri gerçekten maşallah çooook güzel,Baharım senin de her bi yerin ayrı güzel anacım ne diyim,
Hacerim senin de her yerin güzel en güzel yerin kahverengi göslerin,
Saçların çok güzel kız senin de valla bak bayıldım,
Hem upuzun hem de kıvır kıvır ne güzel,fizik desen fit ötesi taş anne kim der bi çocuğu var diye
Rapunzeliham benim:)))
hemde zayıf hacerim daha ne olsun :)
misscimmm günaydın canım
resimlerini gördüğümde de demiştim zaten canım çook güzel senin gözlerinde
baharında öyleee
herkes birbirinden güzel gerçekten gördükçe şaşaırıyorum
ama bizlerin yüreği güzel boşverin gerisini diyip bağlıyım konuyu :)
İyi bakalım bücürüğün iyileşmesine sevindim,günaydın güzel anneler. nasılsınız.
ben dünde evde kızımlaydım. :) iki gün evdeydik çok iyi geldi özellikle kızıma. dün son iğnesinide yaptırdık biti şükür. kızımda düzeldi burnuda akmıyor artık ama içinde kuruyor bazen onları karıştırıyo ya engel olamıyorum
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim. okuyamadım geçmişi çok kuusura bakmayın.
selvacım kargon gelmemiş canım.
tubiş canım görümcem hala gelip görmedi yeğenini ama ben gönderdim ona fazla mesai yaptığımız bir gün dedim eşime götür görsün diye. bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum neden gelmiyor diye belki yol parası yoktur cebinde diyorum. ama k.valide şaşırdı hala gelmedi mi diye. kızıma bakaacak kapasitede olsa keşke seve seve bırakırım ama 20 yaşında kendine hayrı yok, ve tecrübesiz nasıl bırakırım. eşimde konususnu açmıyor artık. mümkün olmadığını oda anladı sanırım.
kızlar kendize iyi bakın öptüm hepinizi.
Hasta bebişler allahtan şifa annelere güç sabır versin.
Bu arada herkese hayirli cumalar.
Umarim yeni yil herkese guzellik getirir.
Bugun k.v dede kalicaz ve ben regl olmak uZereyim.ustumde inanilmaz stres var.olsamda rahatlasam modundayim:)
En uzuldugum seyde misscimib aldigi donu giyemicem
sağol canım benimmOy oy oy yerim ben seni misscimm ne guzel sozlersolemissin
Valla sende tas gibisin hatun
Tubacim lenste ddenedim ama en guzeli dogallik,saka biyana saglikli olalim gerisi bos:)
Masallah sana diyorum tekrardan,esim bile cok begendi goz rengini oda masallah dedi tu tu tu nazar degmesin kuzuma:)
Bu arada herkese hayirli cumalar.
Umarim yeni yil herkese guzellik getirir.
Bugun k.v dede kalicaz ve ben regl olmak uZereyim.ustumde inanilmaz stres var.olsamda rahatlasam modundayim:)
En uzuldugum seyde misscimib aldigi donu giyemicem
Kızlar dün gece bir karar aldım
Rüzgarı hiç kucağıma almadım gece uyandığında
Su istedi
Noralde kucağıma alırdım beraber mutfağa gidfer orada içerdik
Sonra yatağa dönünce tekrar uyutma operasyonu olurdu
Dün kucağıma almadım ağlamaya başladı
Biraz katı davrandım almadım
Gittim suyunu ben getirdim
Ağlıyor gözlerinden yaşlar akmış
İnsan dayanamıyor
Çok içim gitti kucağıma almak için ama almadım suyunu içirdim
O yatağında eğildim sarıldım bu alıcak sanıyor ama anlattım bak hala gece
Baban uyuyor nisa uyyor(üst kat arkadaşı)
Benim de çok uykum var hadi yat bitanem dedim baktım kendini pat diye bıraktı yatağa
Hadi annecim ört üstünü de yorganınla dedim
Çekti yorganı
Başladım yanında derin derin nefes almaya bi yerde okumuştum bunu da
O da beni taklit ediyor
Rahatladı kapattı gözleri hoop dalıverdi
iki kere uyandı kendiliğinden daldı
öğrenmesi lazım artık kendi kendine dalmayı uyandığı zaman
bu gece de odasına girmeden telkin edicem bakalım
İnşallah zorlamaz
süper canım yaa
bizimde artık deliksiz uykumuz yok bahsediyorum biliyorsun
bizimki süt istiyor üstelik 'şüü' :))
aynen kucağıma almak zorundayım benimle mutfağa geliyor dün bende almadım
arkamdan bir ağlamaya başladı hemen koşup aldım tabi :)
sütünü içince bazen kendi yatıyor bazen inatla uyumuyor başlıyoruz evin içinde arabayla dolaşmaya
evet biraz katı davranmak zorundayız ama ben hiç kıyamıyorum
sulu göz kızıma..
İyi bakalım bücürüğün iyileşmesine sevindim,
Görümcen konusunda da iyi yapmışsın boşver büyüklük sen de kalsın ,
Belki de doğrudur dediğin gibi imkan yoktur gelmeye
Eşinin de üstelememesine sevindim.
Yaaffff olur mu şimdi ne reglisi canım
O kadar totosunda kelebek olan kırmızı tanga bulmaya uğraştık sana
Taaa çarşnın trafiğine girdim arabayla ben onu bulacam diye
Sen git yeni yıla regl ol da gir
Eee ben daha ne yapayım size
Berayıma kardeş gelir belki de demiştim:)))
Neyse canım don senin yeni yılın bilumum günlerinde istediğin gibi giyersin artık:)))
Canım şu iç sıkıntısı olayı bende de var bir kaç gündür yaaa....Nedendir bende bilmiyorum...Bir umutsuzluk var ama neden bilmiyorum..
zaman zzman umutsuz bir ev kadınıyım diyip gülüyorum halime :)))
Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki ama yapamıyorum bende...
Bide şu sıralar ben ölürsem oğlum ne olcak psikolojisindeyim :( aman Allah korusun ama bence bu havalarında kasveti biraz içimizi bunaltıyor canımcım...
canım arkadaşım... yeni evin hayırlı olsun..Yeni yılın ilk sabahından herkese merhaba...
Karşınızda 2011'in en yorgun annesi var.. Umarım bu yorgunluğumu 2012'de atabilirim..
Evimizi geçen hafta pazar günü taşıdık.. Fekat daha yerleşik düzene geçemedik..
Yatak odası, oturma odası, banyo tamam... Mutfak yarım yamalak ehhh işte.. Zeynep'in ve babasının ortak kullanım alanına daha el sürülmedi..
Zaten Zeynep'le iken temizlik veya derleme, toplama imkansız.. 3-5 gün babannesinde kaldı gündüz..
Ama bu benim için ve onun için çok zor oldu..
Babannesi zor yemek yedirdi veya yediremedi.. Durum böyle olunca da benim içimin yağları eridi desem yeridir..
Ama mutlu olduğuna garanti verebilirim taaaa kiii beni görene kadar.. Beni gördüğü an ağlamalar, tepemden aşağı inmemeler vs...
Bu arada annem taşınmama çok sinirlendi sanırım.. Bana birşey söylemedi ama taşınacağımızı söylediğim günden beri beni ne arayıp ne de sordu..
Yine ondan beklediğim davranışı gösterdi.. Ona da huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum..
Buraya gelince yaşadığımı hissettim vallahi.. Beylikdüzü'ne bir daha gezmek amaçlı bile olsa gideceğimizi sanmıyorum..
Orada da çok yalnız kaldım.. Bir hareket yoktu.. İnsan yoktu resmen...
Şimdi en azından Zeyno'yu babannesine 2-3 saat bırakıp ortadan kaybolabilirim.. Düşüncesi bile güzel..
Tabi bu hayallerim Zehra gelene kadar geçerlidir ve tüm hakları saklıdır..
Mart sonu Zehra geldiğinde bütün kaseti 1 veya 1,5 sene başa saracağız..
İkinci çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma şimdiden uyarı yapmak istiyorum..
İkinci çocuk çok ama çok zorrr.. Daha gelmeden ağırlığı bile yetiyor, inanılmaz yorgunluk veriyor..
Zeynep ilgisiz durmuyor.. Habire onunla oynamamı, ilgilenmemi, yeni şeyler keşfetmeyi, gezmeyi, farklı insanlar görmeyi istiyor..
Ben ona yetişemiyorum ama elimden geldiğince kendi zevklerimden veya zamanımdan ayırıp ona vermeye çalışıyorum..
Durum böyle olunca çok yıpranıyorum ama asla pişman değilim aksine çok mutluyum..
Farzediyorum ki 1,5 sene sonra okul bitiyor ve bebek okulundan mezun oluyorum..
Okulu uzatmanın br manası yoktu bence.. Öyle veya böyle bu okul bitecekse bir an önce bitsin..
Bu arada bu evin şöyle bir güzelliği var.. Binanın girişinde anaokulu var.. Sanırım ilerleyen zamanda bu benim işime ve Zeynep'in işine çok yarayabilir..
Bizden şimdilik bu kadar arkadaşlar.. Beni düşünen tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürler..
Yeni yılın ilk sabahından herkese merhaba...
Karşınızda 2011'in en yorgun annesi var.. Umarım bu yorgunluğumu 2012'de atabilirim..
Evimizi geçen hafta pazar günü taşıdık.. Fekat daha yerleşik düzene geçemedik..
Yatak odası, oturma odası, banyo tamam... Mutfak yarım yamalak ehhh işte.. Zeynep'in ve babasının ortak kullanım alanına daha el sürülmedi..
Zaten Zeynep'le iken temizlik veya derleme, toplama imkansız.. 3-5 gün babannesinde kaldı gündüz..
Ama bu benim için ve onun için çok zor oldu..
Babannesi zor yemek yedirdi veya yediremedi.. Durum böyle olunca da benim içimin yağları eridi desem yeridir..
Ama mutlu olduğuna garanti verebilirim taaaa kiii beni görene kadar.. Beni gördüğü an ağlamalar, tepemden aşağı inmemeler vs...
Bu arada annem taşınmama çok sinirlendi sanırım.. Bana birşey söylemedi ama taşınacağımızı söylediğim günden beri beni ne arayıp ne de sordu..
Yine ondan beklediğim davranışı gösterdi.. Ona da huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum..
Buraya gelince yaşadığımı hissettim vallahi.. Beylikdüzü'ne bir daha gezmek amaçlı bile olsa gideceğimizi sanmıyorum..
Orada da çok yalnız kaldım.. Bir hareket yoktu.. İnsan yoktu resmen...
Şimdi en azından Zeyno'yu babannesine 2-3 saat bırakıp ortadan kaybolabilirim.. Düşüncesi bile güzel..
Tabi bu hayallerim Zehra gelene kadar geçerlidir ve tüm hakları saklıdır..
Mart sonu Zehra geldiğinde bütün kaseti 1 veya 1,5 sene başa saracağız..
İkinci çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma şimdiden uyarı yapmak istiyorum..
İkinci çocuk çok ama çok zorrr.. Daha gelmeden ağırlığı bile yetiyor, inanılmaz yorgunluk veriyor..
Zeynep ilgisiz durmuyor.. Habire onunla oynamamı, ilgilenmemi, yeni şeyler keşfetmeyi, gezmeyi, farklı insanlar görmeyi istiyor..
Ben ona yetişemiyorum ama elimden geldiğince kendi zevklerimden veya zamanımdan ayırıp ona vermeye çalışıyorum..
Durum böyle olunca çok yıpranıyorum ama asla pişman değilim aksine çok mutluyum..
Farzediyorum ki 1,5 sene sonra okul bitiyor ve bebek okulundan mezun oluyorum..
Okulu uzatmanın br manası yoktu bence.. Öyle veya böyle bu okul bitecekse bir an önce bitsin..
Bu arada bu evin şöyle bir güzelliği var.. Binanın girişinde anaokulu var.. Sanırım ilerleyen zamanda bu benim işime ve Zeynep'in işine çok yarayabilir..
Bizden şimdilik bu kadar arkadaşlar.. Beni düşünen tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürler..
günaydın kızlar...
herkese mutlu seneler
biz arkadaşlarla yılbaşı gecesi bir güzel dağıttık
gidip gitmemekte kararsızdım doğadan ayrı yeni yıla girmek istemiyordum
ama çok ısrar ettiler özellikle eşim çok istiyordu
bıraktık kuzucuğu anneannesine gece alacaktım ancak pek alacak durumda değildik :)
iyi oldu çok özlemişim eğlenmeyi arkadaşlarla doyasıya vakit geçirmeyi
2.çocuğu sadece doğanın bi kardeşi daha olsun diye çok istiyorum
ama benim kaldırabileceğim bişey değil
ileride belki pişman olucam ama şu an için hiç düşünmüyorum
allahım isteyen herkese versin ve yardımcıları olsun bol sabır güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?