Hosgeldin guzellik:) guzel bir karar almissin bu yoldan baska bir yola sapma sakin uzuldukce kendimizi yipratiyoruz gerek yok bence.bende kendimi formatladim.sil bastan yasicam hayati.beni gucsuz kilan tek sey yalnizlik.buna alisirsam iyi olucam.napim zorla birilerini eve davet edememki

merhaba arkadaşlarım....
bayağıdır yokum buralarda.... kuzey hastaydı ,benim kafam bozuktu derken şimdi de ben hastalandım. burun tıkanıklığı, baş ağrısı ,boğaz ağrısı hepsi var.
şükür kuzey düzeldi öksürük bitti. yemek yemeye başladı tekrardan. ama benim hazırlayacak halim yok o ayrı tabi.
kendimi psikolojik olarakda toparladım sayılır. artık kendini daha çok seven bir kadın olacağım. bu da beni daha az yıpratacak diye düşünüyorum.
artık benimde önceliklerim vazgeçilmezlerim olacak. hemen hemen hayatımda benimle ilgili hoşlandığım ne varsa çıkarıp atmışım. neden yaptım bilmiyorum bunu ama şimdi tekrar hepsini geri alıyorum. artık bende varım, laf olsun diye nefes almayacağım...
bu arada bana destek olan sizlere gerçekten çooook teşekkür ederim. iyi ki tanıdım sizleri.....