- 16 Mart 2010
- 717
- 0
- 116
ohh ne güzel canım ya en güzel şey bu iştegünaydın herkese.....
bugün hava nefis.... ne güzel güneşli. içim açıldı vallahi.
kalktım evimi temizledim oğluşumu yatırdım kahve keyfi yapıyorum. haydin gelin eşlik edin bana....
temizlik bitmiş,yavrular uyutulmuş,kahve ile buluşulmuş :)
afiyetler olsun şekerimm
canımcımm ne ameliyatı bu hayırdır?Tunaydin canimmmm afiyet olsun.bu arada ist da hava toparladi dun kar bile yagmisti
Bende hastanedeyim ufak bir operasyon olucam.opuyorum hepinizi
papatyacım daha iyi olmana sevindim :)Kızlarr merhabalar....
Bu haftanında sonuna geldik çok şükür...
Güzell bir haftasonu diliyorum herkese....
Ben daha iyi sayılırım ama öksürüğüm hala aynı şiddetle devam ediyor ama en azından kendimi
dövülmüş gibi hissetmiyorum inş.geçicek yaa...
Özgecikte iyi maaşallah çok biliyorlar yaa..Bilgisayarın mausunu alıp kulağına koyuyor alooo babıyosunn diyor bıcır bıcır konuşuyor...
Çook işimiz var bunlarla:)))Seni çok seviyorum annecim diyorum çok hoşuna gidiyor onun hizasına eğiliyorum gözlerinin içine bakıpta nasıll mutlu oluyor gülüyor hemen..Sen beni seviyormusun diyorum kollarını açıyor bukadarrr seviyom diyor:))Yemede yanında yat oldular iyice...
Bu aradayaz için tatil yeri arıyoruz erken rez.yaptıralım diyoruz iyi oluyor ama karar veremedik.Ben bodrum istiyordum ama ya çok pahalı yada denize kıyısı yok yada sahili yok direk atlıyorsun ee özge ile de olmaz öyle diye düşünüyorum...Dün akşam tur şirketleri ile görüştük Özdere de baktık bir kaç yer bakalım büyük ihtimalle orası olacak ama aklım bodrum da kaldı...varmı tavsiye edeceğiniz yerler acaba...
bende önümüzdeki hafta itibariyle tatil planlarına başlamayı düşünürdum
süper bi duyguuu :))
biz geçen seneki gibi yazlık kiralarız diye düşünüyorum annem kardeşlerim çok güzel oluyor
bu senede böyle yaparız ev ortamı doğa için bu senede rahat olur
bir de bu şekilde ilgilenen de çok oluyor bende tatilimden anlıyorum

canım özderede çok güzel bodrumda. özderede güzel oteller var ama merkezi oldukça küçük bir yer.
ama kuşadasına en fazla 20-30dk.uzaklıkta mutlaka git bi akşam ben kuşadasını çoook severim :)
bu arada özdereye bizimle bir kahve içmeden geçilmez :))