- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
kızlar merhabalar
bugün kan testim ve idrar testim pozitif çıktı
Allah nasip ederse eğer 6 temmuzda anne olucam
umarım burada güzel paylaşımlarda bulunuruz

merhaba canım.hayırlı olsun bebeğin.SAğlıcakla kucağına alırsın inşallah.Allah kısmet ederse benim bebişim de 1 Temmuz'da doğacak.bu arada kan testini kaçıncı gün yaptırdın ve değerin kaç çıktı canım?![]()

Meraba kızlaar bende dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı Allah nasip ederse inşalllah bende temuz annesi olacağım.Cuma doktora gideceğim ama kime gitsem kararsızım.Fatihte 29 mayıs hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum.Hastane çok temeiz ve ilgili

merhabalar,
bugün kesin sonucu öğrendim. ben de hamileyim ve Allah'ın izniyle ben de Temmuz annesi olacağım. beniki tüp bebek. ilk denemede ve dondurulmuslarla oldu şükürler olsun....sat: 28 eylül ...listeye beni de eklerseniz sevinirim:)
Allah hepimizinkini tamamnına erdirsin insallah.....

2009 temmuz annesi olarak sizi kutluyorum arkadaşlar...allahım size kolay hamilelikler geçirmenizi nasip etisn...kolaycıktan doğumlar.burdaki arkadaşlıklarınızla çok şey öğreneceksiniz....
isteyen herkese sağlıklı bebeişler versin rabbim.çok mutluyum sizin haberlenizi aldıkça...
biz hep burdayız...
sizin yaşayacaklarınızı biz daha dün gibi yaşadık...
hadi bakalım 22 temmuz doğumlu ipek kızıma manevi kardeş kim gelecekkkka.s.hihoyyythihoyyyt