- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
slm kızlar ben döndüm, biraz gecmişi okuyorum, nasıl geciyor bayramınız?
hoşgeldin şeker :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben döndüm, biraz gecmişi okuyorum, nasıl geciyor bayramınız?
ben bıde grıp atlattım ama sıddetlıydı bayağ.
hosgeldın canım.ben etten tıksınır oldum hafıf mıde bulantım var.
hoşgeldinnnnnn :)) laf aramızda bende doğumdan çok korkuyorum(
hosgeldın canım.ben etten tıksınır oldum hafıf mıde bulantım var.
hoşbulduk canım, benimde gecen hafta herseyden bir tiksinesim vardı ama 3 gundru iştah maşallah:))justreader nerdeydın canım?
olmamı:))benim direkt öne doğru büyüdü:)sanki birazdan arkadan gelenler büyüdü bende??Hoşgeldin,karnında öne doğru hafif bir çıkıntı var mı şimdiden ? Yanlardan basık gibi falan ?
hoşbulduk şeker:) nasılsın?hoşgeldin şeker :)
lori lori hoşgeldin, bizde aynen öyle zaman biran önce gecsin istiyorumhoşbuldukkkkk...:)
nasıl olcak nasıl geçecek.. bundan sonra duygularımızı palaşırız burdan.. çok garip bir duygu.. zaman hemen geçsin istiyorum..:teselli:![]()
hoşbulduk canım, benimde gecen hafta herseyden bir tiksinesim vardı ama 3 gundru iştah maşallah:))
ben kırklarelindeydim canım, eş durumundan:))
olmamı:))benim direkt öne doğru büyüdü:)sanki birazdan arkadan gelenler büyüdü bende??
iyigeceler gull
valla liyadoracım göbek bende zaten büyük, şimdi daha biraz büyüdü
ama yüzüm küçülmüş hayret:))
bu arada ben biraz mutfaga gidiyorum karnım acıktı sabdviç veya tost yapıp geliyorum ben
İyi geceler gull..yanlış yapmışım alıntıyı :kedi:
afiyet olsun canım..
Sizin de ikili testlerin vakti gelmek üzere 1-2 hafta sonra.Ense kalınlıkları falan ölçülecek bebişlerin...opuyorumnanaktanmrb kızlar bende haziran annelerindeyim.pıt pıt sesi duyma sırası sizde :)) kucağımıza sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız inş. :ecrin_bebek:
saol canım, aslında bu saatte yemek iyi değil ama erken yemiştik işte
şimdi artık bende uyuyabilirim gönül rahatlığıyla:)
mrb kızlar bende haziran annelerindeyim.pıt pıt sesi duyma sırası sizde :)) kucağımıza sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız inş. :ecrin_bebek: