herkese selam kızlar doktordan şimdi geldim bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı hepinizin başına :)))
(turşuyu sordum iştah açıcı özelliği olduğu için bide çok tuzlu olduğu içinmiş)
ayy ne güzell demek kalp atışlarını duydun banbinoo maşallah
darısı başıma inşallah,bende bi duysam kuzumun kalp atışlarınıı çok merakk ediyorum çok heyecanlanıyorum:asigim:
slm bende temmuz anne adayıyım altı haftalık hamileğim...siteye yeni üye oldum umarım hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız
merhaba arkadaşlar.....bemde temmuz annesi olacağım kısmetse....benim sat.10.10.2009.kaç haftalık oluyorum.4+5 haftalık galiba...bu arada benim meleğim mikro enjeksiyon ile oldu.daha kalp atışları ve kese için doktorum bayram ertesine gün verdi.benim adetimin başlama tarihinden 21 gün sonraya denk geliyor.....ne zaman kontrole gitsem diyen arkadaşlar için fikir olur diye söyledim.
hoşgeldiniz kızlarrr,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep birlikte:Saruboceq:
ya arkadaşlar aklıma ne geldi biliyormusunuz
bizim tabloya 1 sütun daha acıp cinsiyet tahminlerimizi yapsak mı??
çokmu erken tahmin için?
bazen nazar değmesin diye konuşulmaz ya, ama aklıma geldi,annenin içine doğru doğuyormu acaba?
ayy evet bence çok güzel olurrr hemde çok eğlencelii:lepi:
Bu arada kızlar dün doktora gittim
ama çok komikti
doktor randevum 21 ineymiş ben dün gittim yani 1 hafta önce
bir de bildiğiniz gibi geçtiğimz hafta içi düşmüştüm o günden beri kistin olduğu taraf değil tam tersi taraf ağrımaya başlamıştı
ben de heyecan yaptım heralde neyse
randevum olmadığı halde doktor beni muayene etti
bebiş çok sağlıklı maşallah düşük riski yok dedi
tam 6+5 gözüküyor dedi biz dün 6+4 tük aslında
bebek oluşmuş dedi
kalp atışı görülüyor ama daha çok küçük olduğu için duyulmuyor dedi
maşallah bebişe katrem,hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşallahh:Saruboceq:
Geçen sene hıdırellezde pc nin paint bölümüne çöp adam çizmiştim.bir kız bir erkek. 5 ay sonra ikizlere hamile olduğum ortaya çıktı..Bu sene yine aynı dileği yaptım ve avatarıma koydum daha sonra..İnşallah Allah yine kabul etmiştir..İçimden bir ses kabul etti yine diyor...İnşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.....
Capric,ğim güzel haberlerle gel inşallah...
allahım öyle büyükki dualarımız geri çevirmez,sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inşallah:Saruboceq:
maşallah ne kadar kilolusun canımmmm :icecream:
bwn 70 tim 72 oldum bileeee :sm_confused:
ayneeeeeenmafoldumben
Ben erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum..
bencede.bende kadın dr.da rahat edemiyorum,kadın dr..lar çok kaprisli burnu havada oluyorlar
canımmm
yaa benim sorum şu
eşimle birlikte olmaya korkuyorum canım da istemiyor aslında
o da korkuyor ama isteme konusunda istemediğini sanmıyorum
önceden böyle değildim
sizde de var mı
aslında doktor da birşey demedi
valla bende giidnce sorayım diyorum ama utanıyorum yaaa nasıl sorcaaamm:kedi:
Eeee kızlar hani tahminlerr
Hadi bakalım içinizden ne geçiyorrr
benim çin takvimine göre erkek
%90 doğru çıkıyormuş galiba
ama Allah biliyor benim içimden kız geçiyor ne bileyim kız mış gibi
benimde çin takvimine göre erkek ama benim içime kız doğuyor hayırlısı olsun bakalım
birde ben normalde tatlıya aşıı düşkünüm,hiç tuzlu yeneyip hep tatlı yiyebilir durumdaydım ama şimdi hiç yiyemiyorumm
hep tuzlularda ekşilerde aklım.geçen hafta bi turşu yedimm sormayın harika geldi bana normalde öle düşkün değilim turşuya.annem bile şaşırdı yememe.
eşimde çikolataya düşkünüm diye bir sürü çikolata almış ama hiç birini yiyemedim öylece duruyor
annemde hep der ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı/atlıyı
benim annemde bendede kardeşimdede bilmiş kızım olcak oğlum olcak diye,o zaman ultrason multrason yoktu diyor ben seni hep kızım diye sevdim diyor,kardeşimdede hep oğlum diye sevmişş ve ikisinide bilmiş.:lepi:
haa bide bana hamileyken hep gözünün önünden maydonoz limon tav uk turşu falan geçiyomuş hatta bigün otobüs durağında turşu alıp turşu yemişşş dayanamayıp:roflol:
kardeşimdede hep tatlı şeyler yemişşcokacimcoook