Sizlerin desteği ve duaları ile şimdilik iyi haberlerle geldim.
2 hafta sonra da Allah'ın izniyle iyi haberlerle gelmeyi umut ediyorum ve inanıyorum.
Papatya'cım tahminim zaten bulantılar 6. haftadan sonra iyice baş göstermeye başlıyor. Hep birlikte bu sıkıntıları atlatıcaz canım. Azar azar ağzına bişeler atıştırmayı dene biraz daha rahatlayacaksındır. Atıyorum ağzına 2 ceviz at veya 2 fndık yani sevdiğin şeylerden sık sık ve çok az yiyerek bu durumu atlatabilirsin. Mide boş kaldıkça rahatsızlığın artar canım...
Canım çok saol ya 6.haftaya yaklaşınca başladı..Böyle ağzımın tadı yok sadece sulu şeyler canım istiyor.Domates gibi böylekaydirigubbakcemile3
Tuhafım bende valla...
Sabahları kahvaltıdan sonra ceviz yiyiyorum ama yanıma da alsam çok daha iyi olucak sanırım
...Tuhafım bende valla...
Sabahları kahvaltıdan sonra ceviz yiyiyorum ama yanıma da alsam çok daha iyi olucak sanırım
hoşgeldin tatlıımmmmm
geçmiş olsun canımm
benimde mide bulantım pek yok ama midem çok şişiyor hatta eşim aaa senin karnın çıktı bile diyorkaydirigubbakcemile3
mide bulantım ancak yemekten sonra oluyor oda az,gerçi ben hafta olarak sizden geriyim o yüzdende olabilir
mide şikayetlerimiz yavaş yavaş başlıyor galiba kafamçokkarıştı
Teşekkür ederim çubuğum ya...valla ne olduğunu anlayamadım bile.birde misafirim vardı onları üzmiyeyim diye kıvrandım durdum:bbo:Umarım çoğalmaz da böyle atlatırım benim midem normalde de çok hassastır zaten hemen herşeye bulanır ağrır falan...
[QUOTE=Capri;10115609]Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara ve bebişlerine hoşgeldiniz diyorum.
İnşallah sağlıklı, rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz ve bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Bu arada kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Biliyorsunuz hem kilomuz açısından hem de sağlığımız için en ihtiyaç duyduğumuz şey su... Ama genelde ihmal eder veya az içeriz. Ben günde ortalama 1,5 lt su içmeye çalışıyorum...[/QUOTE]
Keşke okadar çok su içebilsem ama içmeye çalışıyorum bende zaten canım hep sulu şeyler istediği için...Hatta şimdi hemen bir bardak içiyorum aklımdayken...
Ama bugün folik asitimi evde unutmuşum acele ile çıkarken içmedim de ona üzüldümm:bbo: