• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba arkadaşlar.bende temmuz annesi görünüyorum.SAT:28 ekim bayramdan sonra doktora gitiğimde 30 temmuz olarak söyledi doğum tarihini.6 haftalık dedi.Keseyi gördük.2 hafta sonra kalp atışlarına bakacağız dedi.çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor.Hiç bir hamilelik belirtisini yaşamıyorum bu yuzdende sürekli kafamda birşeyler kuruyorum acaba sorunmu var diye.Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

selam ben geldim herkes gitmis
sanirim temmuz anneleri cok yogunuz hic karsilasamiyoruz ..
bende suan 6. haftadayim .. hic kilo almadim migde bulantim hic yok ... hic kusmuyorum karin ve kasik agrilarim haricinde sikayetim yoktu dune kadar
dun cok misafirim vardi bide yorgundum erken kalkmistim .. aksam oturdugum yerde bile basim dondu cok felaketti .. bugunde asiri yorgundum ve halsizdim vede cok uykuya meyilliyim ... uyumak sorun degilde ben cok kilo almaktan korkuyorum fransada doktorlar cok kiziyor hamilelere her zaman uyariyorlar saglikli beslenin dengeli beslenin saglikli bebkleriniz olsun diye
genelde burdaki normal karsilanan kilo araligi 6 ila 10 kilo arasi insallah bnede 10 u gecmeden tamamlamak istiyorum hamilleigimi ...

elif senacım benimde hedefim 12kiloyu aşmamak, umarım gönlümüzce olur canım.

insallah hep beraber dikkat edelim canim cevremdeki anneler hep 6, 7 kilo ile dogum yapiyorlar hemde saglikli ve kilosu cok iyi bebekler doguruyorlar .. gercekten beslenme cok onemli bende surekli meyve yiyorum yemeklerimi normal sekilde yiyorum abartmamaya calisiyorum suyu az iciyorum oldum olasi fazla su icemem .. ama cok cimeye calisicam .. simdilik guzel insallah boyle devam eder ...

Herkese günaydın kızlar,

Site dolayısıyla bir ayrılık yaşadık ama sonunda düzelmiş inşallah tekrar bozulmaz.

Müjdeli haberler alan annelere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.

Ayrıca yeni katılan annelerimize hoşgeldiniz diyorum.

Mutlu günler herkese...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bende artık sat göre 10 haftanın içindeyim ama ultrasonda bebiş daha küçük, gerçi ilk hamileliğimde de öyleydi 6. aydan sonra da bebek hep 2 hafta önde gitmeye başladı. Ben geceleri uykusuz çok kaldığım için hiç farkına varamıyorum inanın ki. uyku ve halsizlik halini. Bende kilo sorunu yaşıyorum. umarım çok kilo almam geçen sefer 28 kg almıştım :((

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bende artık sat göre 10 haftanın içindeyim ama ultrasonda bebiş daha küçük, gerçi ilk hamileliğimde de öyleydi 6. aydan sonra da bebek hep 2 hafta önde gitmeye başladı. Ben geceleri uykusuz çok kaldığım için hiç farkına varamıyorum inanın ki. uyku ve halsizlik halini. Bende kilo sorunu yaşıyorum. umarım çok kilo almam geçen sefer 28 kg almıştım :((

Canım günaydın,

Ben de 8+4 haftalık oldum. :CüvCüv:

Allah yardımcın olsun canım. Uykusuzluk gerçekten çok zor hele ki gebelikte...

Ben de sonunda kaç kilo ile tamamlayacağımı merak ediyorum.:uhm:

Aslında ben sağlıklı olan besinleri tüketip gereksiz veya zararlı olanlardan uzak durmaya çalışıyorum ama bazen öyle bişe oluyor ki nefsime hakim olamıyorum.

Mesela dün canım cips istedi çok zararlı çok gereksiz ama engel olamıyorum.:oklava:

Böyle giderse ben de çok kilo alırım gibime geliyor.

Canım günaydın,

Ben de 8+4 haftalık oldum. :CüvCüv:

Allah yardımcın olsun canım. Uykusuzluk gerçekten çok zor hele ki gebelikte...

Ben de sonunda kaç kilo ile tamamlayacağımı merak ediyorum.:uhm:

Aslında ben sağlıklı olan besinleri tüketip gereksiz veya zararlı olanlardan uzak durmaya çalışıyorum ama bazen öyle bişe oluyor ki nefsime hakim olamıyorum.

Mesela dün canım cips istedi çok zararlı çok gereksiz ama engel olamıyorum.:oklava:

Böyle giderse ben de çok kilo alırım gibime geliyor.

Aman aman diyeyim canım benim. Yani inan seni çok iyi anlıyorum. Hele ki benim gibi iştahlı bir insan :)) Ama insanın kendisine engel olamayıp yediği şeyler inan ona yol su ve elektirik olarak geri dönüyor :)) Doğumdan sonrada sinirlerin iyicene bozuluyor.

Benimde canım mesela kola istiyor :(( Yani 12 kg da alsan 28 kg da alsan ortalama bir bebek 3.200-3.500 arası doğuyor (Gerçi benimki 36 haftalık 3.200 gibi doğdu ama ) Neticede hepsi büyüyor. Olan anneye oluyor.

Günaydınn günaydınnnn....
Herkese merhabalar...
Güzel bir hafta diliyorumm kızlar...
Bebişler nasıl bakalım...
Biz iyiyiiz çok şükür mide bulantılarım var ama idare ediyoruz..
Bugün 9.haftamıza girdik artık çok şükür...
Öyle yeme içme ile pek aram yok...Kokulara karşı hassasım...
Çok susuyorum...ıyi oluyor benim için su içmek...Şu an için 1 kilo doktor da öyle çıktı..
Ama evde tartıldığımda hala kendi kilom çıkıyor anlamadım yani...
Neyse farketmezz umarım herkes sağlıklı bir şekilde besler bebişini...
bende aşırı kilo almak istemiyorum bebeğim büyür inş.. En çok korktuğum da onu besleyememek nedense:((((

kızlar günaydın,sitedeki sorun yüzünden giremedim uzun zamandır..geri dönüp okudum da yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz,allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi almak nasip etsin hepimizin...

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr,
Güzel bir hafta geçirmek dileğiyle,güzel anneler.
Ben bugün iş başı yaptım,Çok uykum geliyo napıcam bilemiyorumsositososito

slm arkadaşlar ben de sat 29 ekim inş. bende temmuz annesi olacağım ama bende henüz hiç bir belirti yok sadece arada başım dönüyor. yemek yeme isteğimde eskisine göre baya azaldı hiç bişi yemek istemiyo canım ben aşerip naz yapmak istiyorum ama umarım ilerleyen zamanlarda yapabilirim bunu eğer hala aşermezsem de bilerek istiycem sırf naz yapmak için:D

kızlar ben çok fenayım
ne yersem direk lavaboya
otobüs minübüs yolculuğu hiç yapamıyorum :(:(
Ne zaman geçecek Allahım..
şu an 8 haftanın içersindeyim.

kıslarrrr günaydın bende iş başı yaptım bugün yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :))

herkess hoşgeldiii:)))
vişnesuyu cnm bende öyleyim tatlım ya:(((
az önce istifra ettim hatta:(( Çok kötü oluyorum sonra...
Bir an önce geçmesini diliyorum allahtan...

Aman aman diyeyim canım benim. Yani inan seni çok iyi anlıyorum. Hele ki benim gibi iştahlı bir insan :)) Ama insanın kendisine engel olamayıp yediği şeyler inan ona yol su ve elektirik olarak geri dönüyor :)) Doğumdan sonrada sinirlerin iyicene bozuluyor.

Benimde canım mesela kola istiyor :(( Yani 12 kg da alsan 28 kg da alsan ortalama bir bebek 3.200-3.500 arası doğuyor (Gerçi benimki 36 haftalık 3.200 gibi doğdu ama ) Neticede hepsi büyüyor. Olan anneye oluyor.

Gerçekten de öyle canım şöyle etrafımdaki doğum yapmış arkadaşlara bakıyorum eğer çok kilo almışlarsa gebelik sonrası depresyona giriyorlar. Dediğin gibi 12 kilo da alsan 30 kiloda alsan ortalama bebişler aynı kilo ile doğuyorlar. O nedenle kendimizi kaybetmememiz ve besin değeri yüksek olan değerli şeyleri yememiz gerekiyor. Himilyim diye kendimizi kaybetmesek bari tabi burda kilo almayı değil yine bebişi düşünüyorum aslında çünkü gereksiz yiyecekler bebişe zarar veriyor bizi de derinden etkiliyor.

Bakalım hayırlısı olsun. Hepimizin sağlıklı bir gebelik süreci geçirmesini umut ediyorum. :Saruboceq:

kızlar ben çok fenayım
ne yersem direk lavaboya
otobüs minübüs yolculuğu hiç yapamıyorum :(:(
Ne zaman geçecek Allahım..
şu an 8 haftanın içersindeyim.

Visnesuyu canım geçmiş olsun...

Senin bebiş kız galiba canım...kaydirigubbakcemile5

Bebişler kız olunca bulantılar daha fazla oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bu şekilde hep duyuyorum.

slm arkadaşlar ben de sat 29 ekim inş. bende temmuz annesi olacağım ama bende henüz hiç bir belirti yok sadece arada başım dönüyor. yemek yeme isteğimde eskisine göre baya azaldı hiç bişi yemek istemiyo canım ben aşerip naz yapmak istiyorum ama umarım ilerleyen zamanlarda yapabilirim bunu eğer hala aşermezsem de bilerek istiycem sırf naz yapmak için:D

Sulecik hoş geldin canım,

Allah bebişini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı gebelikler diliyorum.

Bir de daha çok yolun başındayız aşereceğimiz günler gelecektir... kaydirigubbakcemile3

Back
X