• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Papatya'cım sana da çok geçmiş olsun canım.

Hergün yeni bişeler yaşıyoruz.

Bu süreci hepimiz inşallah en kısa sürede atlatırız... :Saruboceq:

Senin bebiş de mi kız yoksa şekerim... opuyorumnanaktan

Saol canımm...
Aaa öyle mi oluyomuş ilk defa duyuyorum böyle bişeyi..
Ne diyelim rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin inş..​

Ben aşı yaptırıcam ..Bugün saat 12 de doktorda randevum var...

Şu an radyoda dinledim hamilelere aşı gelmiş ve sağlık bakanlığı hamilelerin mutlaka aşı olması yönünde ısrar ediyor..

iyi cesaret etmişsin denizcim ben bir türlü güvenemiyorum aşıya yaa...
bir sürü söylenti çıktığı için içim hiç mi hiç rahat değil...
Hayırlısı olsun inş..Sen nasıl karar verdin..

iyi cesaret etmişsin denizcim ben bir türlü güvenemiyorum aşıya yaa...
bir sürü söylenti çıktığı için içim hiç mi hiç rahat değil...
Hayırlısı olsun inş..Sen nasıl karar verdin..

Yani bugün doktoruma sorucam tabii, ben düşünüyorum diye. ..Bakalım o ne diycek?

Nasıl karar verdiğime gelince; halkın değil, uzmanların söylediklerini dikkate almaya çalışıyorum sadece..

Ama dediğim gibi doktoruma danışmadan da yaptırmayı düşünmüyorum tabii..

Kızlar ben haberlerde duydum ilk 3 ayda domuz gribi aşısı olunmaması gerekiyomuş,o aşı 3 aydan sonra geçerliymiş,

Bu arada dersteyim acayip uykum geldi.Gözümü açamıyorum.

kazencim benide bu güzel listeye eklersen çok sevinirim... 7 hafta 4 günlük hamileyim.. keseyi ve bebişmi gördük allah kısmet ederse bu hafta sonu da gidip kalp atışlarını dinliycez..:Saruboceq:

Yaa ama Kazencim ben de bu listede yokum,beni de ekleeee lütfeeeen:(
SAT 23 Ekim,Keseyi gördük,Kalp atışları henüz yok,48 kiloyla hamile kaldım,26 yaşındayım

kızlar insan uzmanlarada güvenemiyor ki. doktorlara hayatımızı emanet ediyoruz güveniyoruz daha 4 gün önce başıma geldi ; soğukalğınlığı nedeniyle işe gidemedim ve iş yerine hastalığımı belgelemem gerekti bende doktora gittim. durumumu izah ettim hamileyim dedim rahatsızlığımı anlattım ve hastalığımı belgelemesini istedim. sanki hamile olduğunu söyleyen ben değilmişim gibi aldı eline reçeteyi başladı antibiyotik yazdı, ağrı kesici yazdı, soğuk algınlığı ilacı yazdı. durdum duramadım doktor bey bu ilaçları bana içiricekmisiniz dedim iç iç bişey olmaz dedi. bende hamile olduğumu unuttunuz sanırım dedim. iç bişey olmaz dedi artık dayanamadım bana kabızlık için bile ilaç vermedi doktor sen antibiotik içirmeye kalkıyorsun dedim cahil biri olsa vericeksin sonra bebeğinde bir arıza mı çıkar yoksa bebeğini mi kaybeder belli değil. ben tepki gösterince bu sefer sen sağlıklısın bir sorunun yok dedi. tabi ben artık kendimi tutamıyorum sağlıklıyım o yüzden yutkunamıyorum, sağlıklıyım o yüzden ateşim var, sağlıklıyım o yüzden sesim bu şekilde çıkıyor dedim. yani işin kısası ben artık uzmanım diyen insanlarada güvenemiyorum. 6 sene oku ama boşa oku.

Kestir biraz Misscapris, öğrencilere ayıp olmazsa tabii:)

Neyse ben birazdan çıkıcam doktora gidicem sorucam aşı maşı davasını...Gelince size yazarım:..

Yaa ama Kazencim ben de bu listede yokum,beni de ekleeee lütfeeeen:(
SAT 23 Ekim,Keseyi gördük,Kalp atışları henüz yok,48 kiloyla hamile kaldım,26 yaşındayım

Beni de listeye eklerseniz cok cok sevinirim. SAT 5 ekim. keseyi gorduk, kalp atislarini dinledik cok sukur. 62 kilo ile hamile kaldim ve 28 yasindayim :) tekrar merci cok....opuyorumnanaktan

merhaba temmuz anneleri....
bu konu başlığını bulduğuma çok sevindim ve hemen içimi dökmek istiyorum...23 yaşındayım ve 20 gün sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var.cumartesi günü geciken adetimden dolayı test yaptım ve hamile oldugum ordaya cıktı...büyük hüsran yaşadım hiç beklemedik bi durumdu benim için....korunuyorduk nasıl oldu bilemem rabbim öyle nasip etti...moralim cok bozuldu ama isyan etmek istemedim nasip dedim kendi kendime...oğlum daha küçük ve emiyor...yarın doktora gideceğim...daha kesin olup olmadığını öğrenmem için ama tabi test yalan da demiyor...son adet tarihim 23 ekim...hemen mide bulantılarım başladı zaten ilk hamileliğimde cok kötü gecmişti...serumlar faian filan 9 ay boyunca kustum...herseyden tiksindim yemek yiyemiyordum...aynılarını yaşamak istemiyorum...rabbim kolaylığını verir insallah...alışmak zorundayım...

bu konu başlığını bulduğuma çok sevindim ve hemen içimi dökmek istiyorum...23 yaşındayım ve 20 gün sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var.cumartesi günü geciken adetimden dolayı test yaptım ve hamile oldugum ordaya cıktı...büyük hüsran yaşadım hiç beklemedik bi durumdu benim için....korunuyorduk nasıl oldu bilemem rabbim öyle nasip etti...moralim cok bozuldu ama isyan etmek istemedim nasip dedim kendi kendime...oğlum daha küçük ve emiyor...yarın doktora gideceğim...daha kesin olup olmadığını öğrenmem için ama tabi test yalan da demiyor...son adet tarihim 23 ekim...hemen mide bulantılarım başladı zaten ilk hamileliğimde cok kötü gecmişti...serumlar faian filan 9 ay boyunca kustum...herseyden tiksindim yemek yiyemiyordum...aynılarını yaşamak istemiyorum...rabbim kolaylığını verir insallah...alışmak zorundayım...

canımm hayırlısı olsun hakkınız da evet yapıcak bişey yok sonuçta allah nasip ettikten sonra oluyor işte...Allah kolaylık versin bundan sonrası için..İnş.güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin...​

Hoş geldin canım aramıza seninle aynı durumda sayılabilecek bir kaç arkadaşımız daha var ki ben varım :)) Henüz bebeğim 10,5 aylık. Hiç isyanda etme hiç de üzülme emin ol evet çok zor olacak ama çok güzel olacak her şey. İkisi büyüdüğünde birlikte 4-5 yaşına geldiğinde oh be diyeceksin :)) Hemde ne güzel gencecik anne olacaksın bak ben 31 yaşındayım. Yaş ilerledikçe sabır da azalıyor inan ki. Şanslısın. Hamileliğinde artık daha tacrübelisin merak etme her şey çok iyi olacak

herkese selam kızlar nasılsınız bakalım?
benim cuma günü kontrolüm vardı dr aşıyı kesinlikle olma dedi..yeni gelen adjuvansız aşıyıda iyice araştıralım gerekirse sonra dedi..bide bu aşılar ingiltere ve amerika daki aşılardan farklıymış..

hoşgeldin canım, her işte bir hayır vardır.Allah kolaylığını da verir elbet.
sen içini ferah tut, şu durumda, ikiz doğuranlardan biraz daha şanslısın canım.
en azından aralarında 1.5 yas olacak:))

selam bambino,
bende pek düşünmüyorum aşıyı.
zaten bir arkadaş hamilelerde 20haftadan sonra olunmas gerektiğini yazmıştıya, o zaman bahar gelmiş olur zaten.
onun dışında ben aşıya da hiç güvenmiyorum.

bu arada arkadaşlar hepinize selam
ya ben sanırım belimi incitmişim iki büklüm yürüyuorum
halbuki cok da dikkat ediyorum ama, nasıl oldu anlamadım
zaten iki tane bel fıtığım vardı umarım 3.yü edinmemişimdir.

selam bambino,
bende pek düşünmüyorum aşıyı.
zaten bir arkadaş hamilelerde 20haftadan sonra olunmas gerektiğini yazmıştıya, o zaman bahar gelmiş olur zaten.
onun dışında ben aşıya da hiç güvenmiyorum.

aslında ben aşıyı olma konusunda çok kararlıydım hatta dr a giderken yolda eşimle iddaya bile girmiştik ben dr un ol diyeceğini,eşimde olma diyeceğini söyledi..dr da çok kesin bir şekilde yaptırma deyince vazgeçtim..bide önceki aşı beyin ve sinir sistemini çok olumsuz etkiliyormuş başka bir dr arkadaşının sol elinde geçici felç olmuş şimdi bide onun için tedavi görüyormuş..

bu arada arkadaşlar hepinize selam
ya ben sanırım belimi incitmişim iki büklüm yürüyuorum
halbuki cok da dikkat ediyorum ama, nasıl oldu anlamadım
zaten iki tane bel fıtığım vardı umarım 3.yü edinmemişimdir.

canım bence sen belini incitmedin fıtıktan dolayı aynen bende öyleyim

Şimdi kontrolden geldim kızlar..

Kalp atışları başlamış...
Herşey çok normal dedi doktorum...

Grip aşısı için de; 20.haftadan sonra olabilirsin ama o zaman gelince daha detaylı konuşuruz, şu an zaten olamazsın,erken, aşı konusu da daha netleşir o zamana kadar vs.. dedi...

Son düzenleme:
Back
X