• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

canım bence sen belini incitmedin fıtıktan dolayı aynen bende öyleyim

sende de fıtık varmı canım?
ya ama bir gunde oldum, öncesinde birşeyim yoktu?
sadece dün mutfakta cok zaman gecirdim, bununla ilgilimi acaba??
hay Allah şimdiden böyle olursak, sonu fena sanki:(((

sende de fıtık varmı canım?
ya ama bir gunde oldum, öncesinde birşeyim yoktu?
sadece dün mutfakta cok zaman gecirdim, bununla ilgilimi acaba??
hay Allah şimdiden böyle olursak, sonu fena sanki:(((

bence tamamen bununla ilgili ilk hamileliğimde 6.aydan itibaren başlamıştı yüreyemeyecek haldeydim..doğumdan sonra düzeldi ama çok ayakta kalınca ,yorulunca,ve sırt üstü yatınca çok ağrıyor..yani şimdilik ters bişey yapmadıkça sürekli ağrı olmaz..ama ilerleyen aylarda ağırlaştıkça sorun olabilir..dr o zaman bana ağrı kesici olarak parol vermişti mesela azda olsa hafifletmişti..o yüzden mümkün olduğunca az kilo almamızda fayda var canım..

Şimdi kontrolden geldim kızlar..

Kalp atışları başlamış...
Herşey çok normal dedi doktorum...

Grip aşısı için de; 20.haftadan sonra olabilirsin ama o zaman gelince daha detaylı konuşuruz, şu an zaten olamazsın,erken, aşı konusu da daha netleşir o zamana kadar vs.. dedi...

Gözün aydın maşallah canım

Grip aşısı için de; 20.haftadan sonra olabilirsin ama o zaman gelince daha detaylı konuşuruz, şu an zaten olamazsın,erken, aşı konusu da daha netleşir o zamana kadar vs.. dedi...

Canım gözünaydınn çok sevindimmopuyorumnanaktan
Hımm aşı konusunda kesin bişey söylemedi yani..Neyse beklemedeyiz zaten 20.haftamıza kadar...

gözün aydınnnnnnnn maşallah :))) :nazar::nazar:

çok çok tebrikler darısı kalp atısını duymayanlara bende yarın gidicem doktoruma inşallah bende duyarım..

Deniz_güneş tekrar teşekkür ederim.

Takip çizelgesini yaptım galiba...

Gözün aydın maşallah canım

Mersi canım..
Canım gözünaydınn çok sevindimmopuyorumnanaktan
Hımm aşı konusunda kesin bişey söylemedi yani..Neyse beklemedeyiz zaten 20.haftamıza kadar...
Sağol tatlım..Yani..20.haftadan sonra olursun tamam dedi..Ama şu an çok erken daha çok konuşuruz bu konuyu vs. dedi..
gözün aydınnnnnnnn maşallah :))) :nazar::nazar:

Mersi şeker..

Hadi hayırlısı canım gözün aydın...

Allah nazardan saklasın... :nazar::nazar:

Maşallah canım çok sevindim umarım sonuna kadar hep böyle gider.:Saruboceq:

offfffffffffffffffffffffffffff ooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff sıkıldım yaaaaaa eve gitmek istiyorum bennnnnnnnnnnnnnn

Yaa kızlar bel fıtığı diyince aklıma geldi...

Benim yatınca müthiş derece belim ağrıyor. Yattığım zaman öylece aynı pozisyonda kalıyor kımıldayamıyorum. Eşim veya birinin yardımıyla kalkıyorum.senağlamasenağlama

Bende benim bildiğim bel fıtığım felan yoktu ama bu öyle bir ağrı ki sanki belim ayrılmış gibi...

Sizde de bel ağrısı oluyor mu?

Yaa kızlar bel fıtığı diyince aklıma geldi...

Benim yatınca müthiş derece belim ağrıyor. Yattığım zaman öylece aynı pozisyonda kalıyor kımıldayamıyorum. Eşim veya birinin yardımıyla kalkıyorum.senağlamasenağlama

Bende benim bildiğim bel fıtığım felan yoktu ama bu öyle bir ağrı ki sanki belim ayrılmış gibi...

Sizde de bel ağrısı oluyor mu?

sadece yatıncamı ağrıyor ?sürekli aynı pozisyonda yatma özellikle sırtüstü yatmamaya dikkat et,fazla ayakta kalma canım..

bide ben ilk hamileliğimde gebelik korsesi almıştım..onunda bayağı faydası oluyor beli destekliyor..medikal eczanelerden bulabilirsiniz..

Back
X