• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

e ne güzel bak istiyormussunda.
birkaç haftaya kalmaz alışırsın
bende dün akşam bir yazıda okudum, annelerin tam olarak havaya girmesi ikinci
trimester ile beraber oluyormuş.

ewet cnm hareketleninceye kadar hayal gibi geliyo .. ama bi hareketlerini hissetmeye başlayınca da çok süper oluyo .. eller devamlı karnın üzerinde bekliyosun .. son aylarda eli kolu eline geliyo döndükçe totosunu farkediyosun ..:asigim:

herkeslere merhabaaa,, bende temmuz annesi olucam inş. bugün itibari ile 10 hafta 1 günlük olmuş bebişim:)
ilk bebeğimiz, çok değişik bir süreç bizim için biraz şaşkınız napcamızı bilemez bi durumdayız..
etrafımda arkdaşlara söylüordum hep yokmu hamile olan hiç die etrafımda birini daha hamile görsem mutlu olcam gibi hissediordum,, şimdilik yok ama o duygumu burdan gideriyorum.. bnm gibi olan birsürü anne adayı var.. iyiki varsınız:)

Akadaşlar eni gelenlere hoşgeldinizz:))
ben bişey sorucam başına gelen varmı bilmiyorum folik asiti sabahları alıyodum ben normalde folbiol kullanıyorum amabu sabah bulantım vvardı naptımı bilmiyorum içtiği hatırlamıyorum napsam yaa :((

Akadaşlar eni gelenlere hoşgeldinizz:))
ben bişey sorucam başına gelen varmı bilmiyorum folik asiti sabahları alıyodum ben normalde folbiol kullanıyorum amabu sabah bulantım vvardı naptımı bilmiyorum içtiği hatırlamıyorum napsam yaa :((

canım bende fobiol kullanıyorum.bana dr.gece yatmadan al dedi.acıktırıyormuş ve kilo aldırıyormuş etkisi gece olsun dedi.sende gece yatmadan alırsan hem bulantın olsada uykuda geçmiş olur.kaydirigubbakcemile5

sağol canım ya folbiol ve elevit verdi doktor bana bende folbiolu sabah eleviti akşam alıyodum..ama folbiolu bug aldmmı hatırlamıyorum şimdi 1 tane içsem bişi olurmu acaba??

canım bende fobiol kullanıyorum.bana dr.gece yatmadan al dedi.acıktırıyormuş ve kilo aldırıyormuş etkisi gece olsun dedi.sende gece yatmadan alırsan hem bulantın olsada uykuda geçmiş olur.kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar merhaba,saçma bir nedenle sitede yoktum ama geldim...a.s.
6+6 günlükken bebeklerimin kalp atışlarını duyduk :nazar: :nazar:
Artvinli canım senin de ikiz diye umut ediyordum çok sevindim..:nazar: :nazar:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...:asigim::1hug:

sağol canım ya folbiol ve elevit verdi doktor bana bende folbiolu sabah eleviti akşam alıyodum..ama folbiolu bug aldmmı hatırlamıyorum şimdi 1 tane içsem bişi olurmu acaba??

hiç bir şeycik olmaz canım iç,içmemen daha kötü bebeğinin gelişimi için.opuyorumnanaktan.AHANDA LİYADORA gelmiş alkisalkisalkiscanım hoşgeldin çok merak ettik seniiiiiiii nerelerdeydin Şeniz

Bu arada bende hiç bulantı yok.Aşırı uyku var.24 saate yakın uyuduğum oldu..tansiyon düşüklüğü var.pantolonlarım olmuyor.daha doğrusu fermuar çekiyorum ,çekemiyorum yani..:(

hiç bir şeycik olmaz canım iç,içmemen daha kötü bebeğinin gelişimi için.opuyorumnanaktan.AHANDA LİYADORA gelmiş alkisalkisalkiscanım hoşgeldin çok merak ettik seniiiiiiii nerelerdeydin Şeniz

Güzellik uykusundaydım...:kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu arada bende hiç bulantı yok.Aşırı uyku var.24 saate yakın uyuduğum oldu..tansiyon düşüklüğü var.pantolonlarım olmuyor.daha doğrusu fermuar çekiyorum ,çekemiyorum yani..:(

canım ya sensiz buralar çok boştu yokluğunda seni çok aradım.....valla özendim sana şimdi bulantın yok diye:nazar:ben çok kötüyüm sürekli bulantı kusma,bendede uyku var ama çok yok,bende giyemiyorum içinde daralıyorum sanki kıyafetlerimin.ben şimdiden eski hamile pantolonumu giyiyorum ne yapayım çok rahat oluyor......evet canım bende senin yanına geldim,ayın 2 sinde yani 7+3 günlükken duyduk kalp atışlarını,:nazar:senin yavrularada :nazar:yerim onları ben

canım ya sensiz buralar çok boştu yokluğunda seni çok aradım.....valla özendim sana şimdi bulantın yok diye:nazar:ben çok kötüyüm sürekli bulantı kusma,bendede uyku var ama çok yok,bende giyemiyorum içinde daralıyorum sanki kıyafetlerimin.ben şimdiden eski hamile pantolonumu giyiyorum ne yapayım çok rahat oluyor......evet canım bende senin yanına geldim,ayın 2 sinde yani 7+3 günlükken duyduk kalp atışlarını,:nazar:senin yavrularada :nazar:yerim onları ben

kıs merak ettik seni

:1hug: :1hug: bu topik bol ikizli galiba..İnşallah hayırlısı ile kucağımza alırız..:Saruboceq: :Saruboceq:,
Ben her gün takip ettim mesajları ...opuyorumnanaktan

merhaba temmuz anneleri....
bu konu başlığını bulduğuma çok sevindim ve hemen içimi dökmek istiyorum...23 yaşındayım ve 20 gün sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var.cumartesi günü geciken adetimden dolayı test yaptım ve hamile oldugum ordaya cıktı...büyük hüsran yaşadım hiç beklemedik bi durumdu benim için....korunuyorduk nasıl oldu bilemem rabbim öyle nasip etti...moralim cok bozuldu ama isyan etmek istemedim nasip dedim kendi kendime...oğlum daha küçük ve emiyor...yarın doktora gideceğim...daha kesin olup olmadığını öğrenmem için ama tabi test yalan da demiyor...son adet tarihim 23 ekim...hemen mide bulantılarım başladı zaten ilk hamileliğimde cok kötü gecmişti...serumlar faian filan 9 ay boyunca kustum...herseyden tiksindim yemek yiyemiyordum...aynılarını yaşamak istemiyorum...rabbim kolaylığını verir insallah...alışmak zorundayım...

dertlerimiz aynı
oglum 2 ocak ta 1 yasına gircek ben hamileyimakannehir

liyodara hoşgeldin canım özledik valla.nasılsınnız bakalım bebişlerin ve sen

montesori canım hem bebeğin küçük hem hamile bide çalışıyo musun?maşşallah canım.bende çalışıyorum.ama her şey zor gelior.

Back
X