• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de özledim sizleri.opuyorumnanaktan bebişlerim cuma günü gördüğümde iyiydiler..umarım hep iyi olurlar..hepimizin bebişleri inşallah:Saruboceq:

Liyadora nerdesin canımmm?Merak ettik seni.İyi olmana sevindim.Bebişlerine de sevindim maşallah.Aramıza hoşgeldin tekrar...

Teyzoşları maşallah diyin bi haberimiz var kalp atışlarını gördüm bugün ultrasonda pıt ppıt pıt yapıyo oyyy kıyamam ben ona.Canıııııım canııım o benim.
Henüz kalp sesini duyamadık ben daha yeni 6 haftalık olmuşum.Ama attığını gördüm ekranda bu bile çok güzel.

15 gün sonrasına randevum var rahat ol dedi doktorum.Herşey iyi gibi diyo.Kız olcak bu diyo dalga geçiyo bizle.Eşimde ben de ilk bebeğimiz olduğu için adama sürekli bişiler soruyoruz o da bizle dalga geçiyo kendi çapında.Ama rahatlatıyo doktorumun bu tavırları beni.Espirili olması eşimle bize iyi geliyo çünkü biz çok pimpirikleniyoruz.Bişi olursa diye.

Teyzoşları maşallah diyin bi haberimiz var kalp atışlarını gördüm bugün ultrasonda pıt ppıt pıt yapıyo oyyy kıyamam ben ona.Canıııııım canııım o benim.
Henüz kalp sesini duyamadık ben daha yeni 6 haftalık olmuşum.Ama attığını gördüm ekranda bu bile çok güzel.

15 gün sonrasına randevum var rahat ol dedi doktorum.Herşey iyi gibi diyo.Kız olcak bu diyo dalga geçiyo bizle.Eşimde ben de ilk bebeğimiz olduğu için adama sürekli bişiler soruyoruz o da bizle dalga geçiyo kendi çapında.Ama rahatlatıyo doktorumun bu tavırları beni.Espirili olması eşimle bize iyi geliyo çünkü biz çok pimpirikleniyoruz.Bişi olursa diye.

maşallahhhhhhhhh :nazar:

misskapris heyecanını anlıyorum doktor bize ayda bir gelin derdi biz dayanamaz 10 günde bir giderdik :)
valla hamileligin tadını cıkarın ilk anne olucaklar özellikle 11 aylık oglum var on kilo işten gel onu yedir içir uyut kucagında tası bulantım filan yok da halsizliğim var sabah yine iş ikinci bebek umarım güzel olur bundan sonram ....kızlar bebek büyütmek cok cok zor ama cok tatlılar hala lnanamıyorum oglumun benim olduguna şimdi pıt pıt yürüyo da inş. bu sefer kızı tuttururum
işte bu da oglum metin

misskapris heyecanını anlıyorum doktor bize ayda bir gelin derdi biz dayanamaz 10 günde bir giderdik :)
valla hamileligin tadını cıkarın ilk anne olucaklar özellikle 11 aylık oglum var on kilo işten gel onu yedir içir uyut kucagında tası bulantım filan yok da halsizliğim var sabah yine iş ikinci bebek umarım güzel olur bundan sonram ....kızlar bebek büyütmek cok cok zor ama cok tatlılar hala lnanamıyorum oglumun benim olduguna şimdi pıt pıt yürüyo da inş. bu sefer kızı tuttururum
işte bu da oglum metin

misskapris ne ögretmenisin
liyadora nbr
Maşallah oğluna da canım:nazar:
bende 2010 temmuz annesiyim arkadaşlar hepimize hayırlı olsun

Hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan

montesori slm benim ilk bebeğim bende çok kız istiyorum ancak 3 kez rüyamda erkek olduğunu gördüm elbette önce sağlıklı olması önemli bizler için..herkese slmlar

işte bu da oglum metin

Oyyy maşallah oğluna canım çok tatlı.Sen de üzme kendini Rabbim bir dağa taşıyamayacağı karı vermez.Demekki sen güçlü ve becerikli bi kadınsın.Maşallah bi de çok üretken:))NE güzel olur büyüdüklerinde arkadaş olurlar sırdaş olurlar sen de ikisini bi arada çıkarırsın işte.Allah sağlık sıhhat versin kalkarız altından beya:))Nolcekmiş:))

Ben bilgisayar öğretmeniyim canım.

Montesori sen ne öğretmenisin bu arada yeni farkettim sen de eğitimciymişsin

bak Allah neelre kadir. yarın doktora gidiyorum bu kez meleğimi görmeey değil sadcee iyimiyim diye kontrole. çok özlüyorum oğlumu. her yerde onu görüyorum. her şey bana onu hatırlatıyo. ne yapıcam bilmiyorum.

seninle bu güzel analrının her anını paylşmk isterdim,heyecanına ortak olmak isterdim ama bun gücüm yok. kusura baakam cnım arkadaşım.içindeki melekle bize ve oğluma dua et.

canımmm seni tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Canııııım.İyimisin bi tanem seni üzmemek için aramıyorum.Zaten Serkan Hoca seni koruması altına almış vermedi tel.e ben de dedim kankam iyi olsun ben konuşmasam da olur.
Bi tanem evdesin şimdi dimi.Annenler senle kalıyolar ama dimi yalnız kalmanı istemiyorum hiç. Bak sen kendine dikkat et ameliyat geçirdin sonuçta hemen ayaklanmışın bakıyorum da.Kendine dikkat et tamam mı.

Şubat tatilini iple çekiyorum.Seni çok özledim.Umarım gelebiliriz.Yoksa kafayı yiyecem buralarda.Şööööylee sana sarılıp içimi çeke çeke ağlamak istiyorum rahatlamak ve rahatlatmak istiyorum.Seni seviyorum hem de çok bi tarafım yarım kalmış gibi senle bu duyguyu daha bi kuvvetli yaşıyodum. Ama beni yalnız bırakmazsın inşallah sen biraz daha iyi olunca yine bıcır bıcır sesini duyarım tel.de kendini hazır hissettiğinde yine bi bebiş bekleriz.

Ama şimdi önemli olan sensin.Biraz zaman lazım.Yenisi de olucak inşallah.

artık bir ocak annesi değilim, seni merak ettim sana baktım. orayada girip arkadaşlarımı üzmek istemiyorum girmiyorum da. senin topiğine d ebakmıcam artık. seni d eüzmek istemiyorum. bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. hayattan kopmakla niye niye diye sormakla yani isyanla, vardır bi hayır Allah büyüktür demek arasında gidip geliyorum sürekli. nasıl tutunıcam hayata herşeyimi ona endekslemişken ,planlarım hep ona dairken diyorum. bu ev üstüme üstüme geliyo. ama eşim onu düşünüyorum o an. offffffff yarabbim ban güç ver . ama çok zor. anlatamıyorum. tarifi çok zor. anlaatmıcam da hiç bi zaman. bu dönemi umarım sorunsuz güzel geçirir bebişini kucağına alırsın. söle meleğine denizimin d ekardeşini göndersin hayırlısıyla. artık ocak annesi değilim. senin topiğini de ziyaret edemicem usura bakma canım. artık ben malesef bebğimi kaybettim topiğindenim. ne acı dimi.

Back
X