• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba,
nasılsınız bakalım bugun..benim 2-3 gundur sadece sabahları kaldı mide bulantım.o da gecse hicbir sikayetim kalmayacak inşallah..
bu arada doktor bana 22 temmuza gun verdi.nasıl beklenir o gune kadar..daha 11 gun var ya...
insan hergun doktora gitmek ister mi:))
bu arada yılbaşı için ben de varım..ama artık izmirden..izmirdeyiz artık..

ya cok pardon 22 aralık yazacaktım:))
aklım hep temmuz da oldugu icin 22 temmuz yazmışım:)
acaba dogum tarihim 22 temmuz mu olacak:)

benim doğum tarihim 20 temmuz ama daha önce sezeryan dikişi olduğu için 10 temmuzdan fazla bekletmem dedi doktorumuz benim çok miğde bulantım istifralarım var ama oğluma yemek yedirken bıktım artık kusmaktan zaten ilk hamileliğimdede kusmaktan hasteneye kalıyordum serum veriyorlardı susuz kalmasın bebek die artık bu sefer oğluma acısın rabbimde daha iyi bir hamilelik geçirelim

Biricik 2008 evet doğum tarihin 22 temmuz..aynı benim gibi senin de 15 ekim sat

merhaba deniz_güneş.
senin nasıl geciyor hamilelik?
ya bi de ddoktor bana haftada 2-3 defa balık ye dedi ama ben herhalde en son 1 once filan yedim.
kesinlikle midem almıyor..offf offf...napıcaz bilmiyorum.sadece corbayla duruyorum akşamları..sizde de aynı mı kızlar ya

merhaba deniz_güneş.
ya bi de ddoktor bana haftada 2-3 defa balık ye dedi ama ben herhalde en son 1 once filan yedim.
kesinlikle midem almıyor..offf offf...napıcaz bilmiyorum.sadece corbayla duruyorum akşamları..sizde de aynı mı kızlar ya

canım evet benimde midem almıyor balık hele hele kızartması olunca ilk önce kokusundan perişan oluyorumm...Zaten tek yediğim et balık etiydi nolucak bilmem:(((

kızlar bu mıde bulantısı veya bıseyler kokması bende hıc olmadı 9 hafta 3 gunluk hamısım hatta evdekıler gıt bı hamıle gıbı ogursene dıye dalga gecıyolar emınım cok kotu oluyodur bıseyler koksun ama az kalmıstır 12 haftaya dogru gecıyormus

merhaba deniz_güneş.

Aaa resmen dalmışım masada::)akannehir acayip uyku bastırdı Allahtan odada yalnızım 10 dk kestirmişim..çok uykum var yaaa:a015:

İyi sayılır, bulantılar hafif seyrediyor ama ağzmın tadı yok pas tadı var hep..şutarafagitti

Balık vs yiyyorum ben ama tad alamıyorum ..sonra biraz midem bulanıyor geçiyor sonra..öle işte..:sm_confused:

canım evet benimde midem almıyor balık hele hele kızartması olunca ilk önce kokusundan perişan oluyorumm...Zaten tek yediğim et balık etiydi nolucak bilmem:(((

Ben haftada 1 defa yemeğe çalışıyorum çok şükür benim bulantım yok belki o yüzden yiyebiliyorum ama bulantılar geçince muhakkak balık yemeğe çalışın ve de günde 2 tane ceviz,badem,fındık

Aaa resmen dalmışım masada::)akannehir acayip uyku bastırdı Allahtan odada yalnızım 10 dk kestirmişim..çok uykum var yaaa:a015:

İyi sayılır, bulantılar hafif seyrediyor ama ağzmın tadı yok pas tadı var hep..şutarafagitti

Balık vs yiyyorum ben ama tad alamıyorum ..sonra biraz midem bulanıyor geçiyor sonra..öle işte..:sm_confused:

Denizcim ya şu pas tadı bende de var ağzımın tadı yok böyle...
Akşam yeni doğum yapan bir arkadaşıma gittik ona da söyledim böyle böyle diye bana sen kansız kalmış olabilirsin dedi doktorum bana öyle demişti dedii..benimde aklıma takıldı benim normal de de kansızlık problemim vardır zaten ama sence doğruluk payı varmıdır doktoruma mutlaka sorucam zaten de...

Ben haftada 1 defa yemeğe çalışıyorum çok şükür benim bulantım yok belki o yüzden yiyebiliyorum ama bulantılar geçince muhakkak balık yemeğe çalışın ve de günde 2 tane ceviz,badem,fındık

ya ben de istiyorum tabiki yemeği ama şu sıralarda hassasım herşeye karşı inş.çabuk geçer de yemeğe başlıyabilirim.

Denizcim ya şu pas tadı bende de var ağzımın tadı yok böyle...
Akşam yeni doğum yapan bir arkadaşıma gittik ona da söyledim böyle böyle diye bana sen kansız kalmış olabilirsin dedi doktorum bana öyle demişti dedii..benimde aklıma takıldı benim normal de de kansızlık problemim vardır zaten ama sence doğruluk payı varmıdır doktoruma mutlaka sorucam zaten de...

Sanmam kansızlıkla alakası olsun, kan değerlerim normal çıktı benim tahlillerde..Zaten normalde de kansızlık sorunum yoktur..

Bence hamilelikten kaynaklanan geçici birşey..Yani yediğin şeyin lezzetini alamamak ağznın tadının olmaması durumu:)

ya ben de istiyorum tabiki yemeği ama şu sıralarda hassasım herşeye karşı inş.çabuk geçer de yemeğe başlıyabilirim.

bulantılar geçince hepsini yersiniz artık yavaş yavaş bu arada ben bi kitap okuyorum 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ' (tavsiye ederim) orada şöyle bir soru var: Bulantılarımdan dolayı hiç birşey yiyemiyorum beslenemediğim için bebeğimide besleyememekten çok korkuyorum diye.
Cevabı tam aklımda değil şimdi ama bunda çok endişelenecek bir durum olmadığı yazılıydı tabii bu bulantılar çok aşırı olmadığı sürece

bulantılar geçince hepsini yersiniz artık yavaş yavaş bu arada ben bi kitap okuyorum 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ' (tavsiye ederim) orada şöyle bir soru var: Bulantılarımdan dolayı hiç birşey yiyemiyorum beslenemediğim için bebeğimide besleyememekten çok korkuyorum diye.
Cevabı tam aklımda değil şimdi ama bunda çok endişelenecek bir durum olmadığı yazılıydı tabii bu bulantılar çok aşırı olmadığı sürece

Bu kitabı doktorum bana, ilk randevumda yazdı verdi mutlaka al oku diye..Alamadım henüz alıcam ben de..Geçen kontrole gittiğimde aldın mı okuyor musun dedi hayır demiştim:=:)

Back
X