• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bugÜn ÇarŞıya Çıktım eŞİmle gÖzlemledİm ve tÜm bebeklere sadece badİ gİydİrmİŞler okadar 2 aylık bebeĞedepenye battanİyede yoktu Üstlerİnde

canım bence gayet normal hava çok sıcak
ben de öyle yapmayı düşünüyorum
çocukları da çok sıcağa alıştırmamak lazım
özelllikle erkek bebekler çok sıcağa gelemezmiş

İyi geceler kızlar.

Oğlumda yeni doğan sarılığı çıktı,1 gün yoğun bakımda kaldık,çok şükür iyileşti,

Yarın tekrar kontrolümüz var,dua edin teyzeleri oğluma.

Anne olmak çok güzel bir duygu kızlar,sizlerde hayırlısıyla alınca kucağınıza anlıyacaksınız beni.

Bol bol dinlenin uyuyun kızlar,sonra çok ihtiyacınız olacak.

ayyy canım yaa Allah yardımcın olsun
maşallah oğluna
nasıl bebek bakmak zor mu? çok tedirgin oluyormusun?
ben çok panik olurum gibi geliyo

Herkese merhaba.Malesef bizim tayin işi olmadı.Bu yıl da buradayız.Hatta belki birkaç yıl daha.Her işte bir hayır vardır dedik ne yapalım.Misskapris sizin tayin işi ne oldu?

tamamda katremcı o aldıĞımız tulumlar hastane ÇıkıŞları ne olucak

saol artvınlı arkadaŞım geÇmıŞ olsun canım sen ne gıydırıyosun bebeĞıne bu arada

şişlik içinmiş

Ayaklarınızı havaya kaldırın
Gün içinde fırsat buldukça ayağınızı bir sandalyenin üzerine koyarak bir süre havaya kaldırın. Bunu fırsat buldukça yapmaya çalışın. Otururken bacak bacak üstüne atmayın. Çalışıyorsanız, akşamları evde mümkün olduğunca uzun oturun ve otururken ayaklarınızı sarkıtmayın.
Uzanın
Bol bol dinlenin ve sol yana dönerek uzanın.
Sıvı alın
Sanılanın aksine su içmek, şişliği artırmaz tam tersine azaltır. Günde en az 8-10 bardak su içmeye özen gösterin. Ayran, taze sıkılmış meyve suyu, limonata da tüketebilirsiniz.
Yürüyüş yapın
Hamilelikte sık görülen diğer sorunlar gibi şişlikler de düzenli egzersiz ve yürüyüş yapan kadınlarda daha hafi f seyreder. Yürüyüş yapmak, bacak toplardamarlarınızın daha etkili çalışmasını sağlarken doku aralığında biriken sıvının dağılmasını da kolaylaştırır.

canım bence gayet normal hava çok sıcak
ben de öyle yapmayı düşünüyorum
çocukları da çok sıcağa alıştırmamak lazım
özelllikle erkek bebekler çok sıcağa gelemezmiş

ayyy canım yaa Allah yardımcın olsun
maşallah oğluna
nasıl bebek bakmak zor mu? çok tedirgin oluyormusun?
ben çok panik olurum gibi geliyo

Ah canım sorma,oğlum çok küçük,birde erken doğduğu için hiç ele avuca gelmiyor.Hele beslerken nasıl terliyorum panikten.Birde süt genzine kaçınca nasıl telaş yapıyorum bir bilsen.

Sizin kuzularınız vakitli doğsunda beslemesi kolay olsun inşallah.

saol artvİnlİ arkadaŞım geÇmİŞ olsun canım sen ne gİydİrİyosun bebeĞİne bu arada

Canım benim oğlum küçük olduğu için,anne karnının sıcaklığını sağlamak için öyle açık giydiremiyorum.

artvinli canım bizimkiler karnımızda senin kuzucuğun kollarında.. ne kdar güzel.. şimdilik minik ama annesi sen onu besledikçe o kocaman olur herkesi geçer Allahın izniyle...

Ah canım sorma,oğlum çok küçük,birde erken doğduğu için hiç ele avuca gelmiyor.Hele beslerken nasıl terliyorum panikten.Birde süt genzine kaçınca nasıl telaş yapıyorum bir bilsen.

Sizin kuzularınız vakitli doğsunda beslemesi kolay olsun inşallah.

Canım benim oğlum küçük olduğu için,anne karnının sıcaklığını sağlamak için öyle açık giydiremiyorum.

kıyamam canımmm yaa
Allah yardımcın olsun inşallah
bebek bakmak cidden zor

Back
X