• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

açıklık varmı diye bakılan arkadaslar bilir

canım butun elinmi geçirdikiii ayy bilemedim ben açıklık kontrolu olmadm suyuma bakmıştı ebelerle doktorlar bir olmuyorlar işte...
yaniii ben ilk evlendiimde kadın doğpuma gittim semar testi oldum o daha acı vericiydi plastik bişe soktular sonra onu içerde yay gibi açtılar içeriyi muyane ettilerr ........
ben ilk hmaiş kaldığımda alttan muayne olmuştumm ozman ultrason cihazı geçirmişti ince bişe acısı okadardı çatı muaynesinin

anaaaaaaaaaaammmm bu yalancı sancıların şiddeti şimdiden bu kadar kuvvetliyse gercek doğum sancısına nasıl dayanaz yaf:1:
nefesim kesildi ölüyorum sandım ama 25 dk kadar sürdü ve sonra geçti rahatladım...

yok bütün el geçemiyor o zaman tam açıklık olmuş demektir parmakala ölçüm yapıp açıklıgın ne kadr var onu teyit ediyor doktor

anaaaaaaaaaaammmm bu yalancı sancıların şiddeti şimdiden bu kadar kuvvetliyse gercek doğum sancısına nasıl dayanaz yaf:1:
nefesim kesildi ölüyorum sandım ama 25 dk kadar sürdü ve sonra geçti rahatladım...

yalancı sancılar başladımı senin valla allah yardım etsin .ben 36+1 im daha bende tık yok gayet iyi kasıklarım.benim adet olurkende hiç bir sancım olmadı hayatım boyunca bilmedim agrı:nazar::nazar:

benim bebis haftaya carsamba gunu gelmesi gerekiyor 10 gun onde gidiyor cunku, ebe de carsambaya kadar gelemzse persembe gunu gelip elle acmaya calisagim bazen dogumun erken olmasini sagliyormus, cati muayenessi ile ayni sey degil sanirim, yoksa ayni sey mi?Cati muayenesinde normal doguma uygun olup olmaidgini mi soyluyor?

ebe elle mi açmaya çalışacakmış?CADIARZU
neyse............hayırlısı olsun..

sezeryanda çatı muayenesi olmuyor arkadaşlar..ya da ben hiç duymadım oğlumda da yapmadılar bana ..

yalancı sancılar başladımı senin valla allah yardım etsin .ben 36+1 im daha bende tık yok gayet iyi kasıklarım.benim adet olurkende hiç bir sancım olmadı hayatım boyunca bilmedim agrı:nazar::nazar:

canım benimde hiç adet sancım olmadı,bu yalancı sancıyıda ilk kez yaşadım çok fena bişiydi...zaten sancıyı yaşadım tamam dedim doğum şeklim normal bile olsa artık sezeryan isterim beni kimse tutamaz:teytey:

canım benimde hiç adet sancım olmadı,bu yalancı sancıyıda ilk kez yaşadım çok fena bişiydi...zaten sancıyı yaşadım tamam dedim doğum şeklim normal bile olsa artık sezeryan isterim beni kimse tutamaz:teytey:

birşey sorucam..

neren sancıyor yani..??

karnın mı, kasıklar mı alttan mı???CADIARZU

bana 1-2 seferdir alttan iğne batması gibi birşeyler oluyor ama hafif...sancı mı bu şimdi?CADIARZU

cuma sorucam doktora..

ayy içime fanlık geldi benimde. öyle elini sokmuyormuş tabikide parmaklarıyla kemiklere bakıyormuş doktor çatı normal doğuma uygumu diye? bu topicte okudum bütün elini soktuğunu, ve gittim aval aval doğum yapmış kişilere sordum elini sokuyormuş çok acıyormu diye, birde alay konusu oldum gün boyu güldüler.. burda çok abartanlar var artık ben iyice geriliyorum ama heee

birşey sorucam..

neren sancıyor yani..??

bana 1-2 seferdir alttan iğne batması gibi birşeyler oluyor ama hafif...sancı mı bu şimdi?CADIARZU

cuma sorucam doktora..

önce kasıklarıma vurdu sancı sonra karnıma hatta göğsüme kadar kitlendim...nefes almakta bile zorlandım..kimsede yok tekim geçmeseydi tek yapacağım şey ambulans cagırmak olacaktı ama soluma yatarak bekledim ve gecti çok şükür

birşey sorucam..

neren sancıyor yani..??

cuma sorucam doktora..

canim benim de cok ani sekilde alttan igne batma hissi geliyor ve sadece 1-2 sn cok kisa suruyor, gerci gunde 7-8 defa fazla degil, sanci mi acaba ogrenince bizede soyle bari, merak ettim.

önce kasıklarıma vurdu sancı sonra karnıma hatta göğsüme kadar kitlendim...nefes almakta bile zorlandım..kimsede yok tekim geçmeseydi tek yapacağım şey ambulans cagırmak olacaktı ama soluma yatarak bekledim ve gecti çok şükür

hım seninki resmen sancıymış evet..bilmiyorumkismile

canim benim de cok ani sekilde alttan igne batma hissi geliyor ve sadece 1-2 sn cok kisa suruyor, gerci gunde 7-8 defa fazla degil, sanci mi acaba ogrenince bizede soyle bari, merak ettim.

evet aynen..

çok anii olarak sanki birisi iğneyi alttan batırıp çekiyor..

benim çok sık olmad..son 10-15 günen beri 10 kere olmuştıur toplasan, evet 1-2 saniyelik birşey zaten ama beni çok rahatsız etti..

ayy diye bağırdım birkaç kere evde aniden oluyor çünkü..bilmiyorumkismile

cuma randevum var sorucam neyin nesiymiş..

yazarım buraya..

kızlar dün akşam başım ağrımaya başladı bu saat oldu hala ağrıyor normalmi sizce sizede oluyormu

canim gecmisi okurken bu mesaji gordum, dr bana bas agrin olunca agric kesici al 1-2 saat icinde gecmezse mutalaka dr arab dedi tansiyonla ilgili bir durum olabilirmis ki o da bebegin sagligi aicisindan tehlike yaratabilirmis.

Sonbahar canm bana tüm elini sokmadı ama inan öyle ebeler var cidden
açıklık ölçmee diee kadının ne kadar acı çektiğini düşünmeden yapanlarda varr ....
malesef hemcinslerimiz bize daha kötü davranıyorlar... tabi çok ttatlı ebelerde var bu konuda ii olan...
bnm doktorum eldivenle parmaklarını geçirdi ve baktı ama hiç acımadı smear olurken daha çok canm yanmıştı

kıslar bebek şekerlerini internetten alan var mı acaba bi de hangi siteden aldınız bana yardımcı olur musunuz şekerler? kaydirigubbakcemile2

Sonbahar canm bana tüm elini sokmadı ama inan öyle ebeler var cidden
açıklık ölçmee diee kadının ne kadar acı çektiğini düşünmeden yapanlarda varr ....
malesef hemcinslerimiz bize daha kötü davranıyorlar... tabi çok ttatlı ebelerde var bu konuda ii olan...
bnm doktorum eldivenle parmaklarını geçirdi ve baktı ama hiç acımadı smear olurken daha çok canm yanmıştı

vahşi ebeler.. neden öyle davranıyorlki hamile kadın zaten gergin vede asabi oluyor yerinden kalkıp ebeye 2 tane patlatsa ne olur? zaten hepimiz smocu olmaya adayız yani en azından kendi adıma ben öyleyim düşünsene öyle birşey yaptığımı :1: :1: :1:

vahşi ebeler.. neden öyle davranıyorlki hamile kadın zaten gergin vede asabi oluyor yerinden kalkıp ebeye 2 tane patlatsa ne olur? zaten hepimiz smocu olmaya adayız yani en azından kendi adıma ben öyleyim düşünsene öyle birşey yaptığımı :1: :1: :1:

ya şimdi yine özel hastaneler var devşet hastensindeki bazı ebelerr kadının bacaklarına vuruyorlarmışşş inankii neler duydumm bizzat çevremdeki doğum yapanlardan ...
kadına resmen laf şu yaparken zevkliydi .. çıkarırken ne bağırıon die azarlamalar ... senlemi uğraşıcaz gibi .... çok şükürki özel hastaneler var artık

evet aynen..

çok anii olarak sanki birisi iğneyi alttan batırıp çekiyor..

benim çok sık olmad..son 10-15 günen beri 10 kere olmuştıur toplasan, evet 1-2 saniyelik birşey zaten ama beni çok rahatsız etti..

ayy diye bağırdım birkaç kere evde aniden oluyor çünkü..bilmiyorumkismile

cuma randevum var sorucam neyin nesiymiş..

yazarım buraya..

ben bu iğne batmasını doktoruma sormuştum kızlar bir de bazen bebeğin bişeyi çıkmış ya da elimi atsam çekip çıkarcakmışım gibi hissediyorum dedim. doktor bebek kendini geriyo dedi. rahim ağzını da geriyo o yüzden bütün gebeler son ayda bu tip şeyler hissederler biz rahim ağzına bakarız sağlamsa sorun yoktur normaldir deriz dedi

alttan muayane bu kadar acıtıyor mu yaf ...kızlar bu arada bazı sancı gibi olan kasılmalar batmalar gazdan da olabiliyor..dün bana bir gaz sancısı saplandı ki resmen yalancı sancılar başladı sandım resmen kıvranıyodum sonra anladım tabi gaz olduğunu... zaten karnımız davul gibi gerildiği için 2 gıdım gaz olsa hemen sıkıştırıyor sancı yapiyor...

Back
X