• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

önce kasıklarıma vurdu sancı sonra karnıma hatta göğsüme kadar kitlendim...nefes almakta bile zorlandım..kimsede yok tekim geçmeseydi tek yapacağım şey ambulans cagırmak olacaktı ama soluma yatarak bekledim ve gecti çok şükür

dikkat et canım bebek hareketlerini kontrol et sancın sıklaşıorsa hemen hastaneye.

sunny acıtmıorrrr.....
kormaaa benn çok korkuyordum çatı muaynesi olmayım dedim hatta:) ama çok kolaymışşş doktor yaptığı için korma

alttan muayane bu kadar acıtıyor mu yaf ...kızlar bu arada bazı sancı gibi olan kasılmalar batmalar gazdan da olabiliyor..dün bana bir gaz sancısı saplandı ki resmen yalancı sancılar başladı sandım resmen kıvranıyodum sonra anladım tabi gaz olduğunu... zaten karnımız davul gibi gerildiği için 2 gıdım gaz olsa hemen sıkıştırıyor sancı yapiyor...

ya ben geçengün sölemesi ayıp karpuz yedim yatarken sonra bir sancı ağrı ama gazdan olduğunu anladım çünkü bütün karnıma kramp giriyo gibiydi bir de sırtıma vurdu acaip sırt ağrısı karnım davul gibi. resmen ağlamaya başladım çok fenayım ben die. sonra eşim sırtıma masaj yaptı uzun süre ılık havlu filan kapattı bir de oğlum sağolsun savurdu tekmeleri karnıma karnıma resmen yardım etti gazı oynattı yerinden. sonra rahatladım biraz uyumuşum. gaz çok fena ağrı yapıyo küçücük bebecikler napsın ağlamayıp ta. o gün anladım zaten neden ağladıklarını.

benimde dün kıpır kıpırdı içimde bugün nazlana nazlana 2kez dönmesini hissettim ve o kadar yavaşki.. sabahtan beri karnımdaki bebekle konuşuyorum şarkılar söylüyorum yok tepkisi dünkü gibi değil, dün misafirin yanında bir sağ abir sola toplanıp tekmeleyerek kendini belli etti bugünde nazaramı geldik acaba senağlama

benim kpss de yalan oldu. verdiğim onca emek, gittiğim kurs hepsi boşunaymış. ben aylardır kitap yüzü açmadım. bebeğim daha önemli amann diyorum ama bu sadece kendimi kandırmak için çimden geçirdiğim. çok güzel hazırlanıyordum 7.aydn beri kafamı toplayamıyorumki kitap açıyorum 5 dk okuyorum 6. dk uykum geliyor

tekrar selam kızlar.
bugün eşimin doğum günü. ayaklarım şiş diye çıkıp bir hediye alamadım. bari pasta yapayım dedim.
gittim pastaban aldım marketten hadi keki ile uğraşmayayım diye.
pastaban bozuk çıktı alsanaalsanasmile
muz alcaktım unutmuşum, yani deli olucam :oklava:
neyse kafadan atma bir pandispanya yapıp attım fırına bakalım olacak mı?

sezeryan için normalde çatı muayenesi gerekmez tabi de hani her ihtimale karşı yapıyolar mı acaba dedim.yani bebek doğum kanalına girer de sezeryan yapamazlarsa gibi ihtimallere karşı.ya da son anda vazgeçtim normal doğurcam deme ihtimaliğmize karşı.doktora sormuştum ben isterseniz yaparız gibi bişe söledi. ama ben istemesem mi yaa nasılsa sezeryan olurum ben ne gerek var boşu boşuna canımı acıtçam.

tekrar selam kızlar.
bugün eşimin doğum günü. ayaklarım şiş diye çıkıp bir hediye alamadım. bari pasta yapayım dedim.

off şimdi burnuma fırında pişen kek kokusu geldi. anneme sölesem yapar mı acep.

tekrar selam kızlar.

içinde emek ve sevgi olan bir pandispanya.. eminim güzel olacak. olmasa bile krema varsa üzerine minik gülen surat çiz. olurmu??

off şimdi burnuma fırında pişen kek kokusu geldi. anneme sölesem yapar mı acep.

kıyamam canınızı çektirdim dimi? bilemedim ya. sen annene söyle canım bence kesin yapar.
emir kabul ediliyo isteklerimiz bugünlerde kaydirigubbakcemile3

içinde emek ve sevgi olan bir pandispanya.. eminim güzel olacak. olmasa bile krema varsa üzerine minik gülen surat çiz. olurmu??

doğru söylüyosun sonbaharcımda işte üst üste terslik olunca insanın sinirleri yıpranıyo...
muhtemelen yamuk yılık bir kalp yapıcam üstüne... :roflol:

oğlumun bebek bezini de aldımm. prima premiumcare bulamadım prima yenidoğan aldım 2-5kg. benim oğlan iri ama olur işalla. kızlar mama aldınız mı? hani süt gelmezse diye. sonra mı alcaksınız aldıysanız ne aldınız?

oğlumun bebek bezini de aldımm. prima premiumcare bulamadım prima yenidoğan aldım 2-5kg. benim oğlan iri ama olur işalla. kızlar mama aldınız mı? hani süt gelmezse diye. sonra mı alcaksınız aldıysanız ne aldınız?

canım ben alacaktım dün eşim aldırmadı. lazım olursa ben gider alırım dedi. bende üstelemedim. lazım olursa gitsin alsın o zaman....
alsaydım Aptamil Pre alacaktım. tatlandırıcı içermiyor, anne sütüne en yakın mama buymuş... sen yinede araştır istersen...

bu arada lansinoh denen göğüs ucu kreminden eşim getirdi dün akşam iki tüp almış ama neden 2 tüp almış o kadar minik bir tüpkü işaret parmağım bile o tüpten büyük. adet fiyatıd 21 lira. almak isteyen varsa eşim gibi şok olmayın parmak kadar kremi görünce :1:

Back
X